Şimdi Ara

Half Life serisi gelmiş geçmiş en iyi oyun serisidir net. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

Witcher serisi mi yoksa sadece Witcher 3 mü? Genelde Witcher hayranları 3. Oyunu God Tier bölümüne sokuyorlar da hani bilelim en azından.
    Witcher 2 ve 3 ağır tokatlar hocam tatava yapmayalım.Witcher 3 gibi 2015 yılında devrim yapmak mı zor yoksa 1998 yılında devrim yapmak mı zor ki Half Life'in yaptığı devrim casual kitleyi ilgilendiren bir devrim bunuda eklemek istiyorum tıpkı COD MW1'in yapmış olduğu devrim gibi.Bu çöp oyunlar yüzünden oyunların kalitesi hızla düşmeye başladı.Hızla tüketilebilen tam 21.yy bebelerinin mastürbasyonuna kılıf olacak kalitede oyunlar hegomanyasına maruz kaldık bu saçma şişirilmiş oyunlar yüzünden.1998 yılında Half Life'a bin basacak 10-20 tane oyun sayabilirim size.Half Life denen oyun internet kafedeki oyun kültüründen bir haber bebeler tarafından şişirilmiş balon bir oyundur.Daha fazla uzatmayalım mümkünse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fangay Destroyer -- 16 Temmuz 2018; 14:5:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fangay Destroyer kullanıcısına yanıt
    Adam portal dedi şaka gibi

Ok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

Adam portal dedi şaka gibi

Ok.
    Şaka gibi olan ne ? Portal Half Life'dan daha kaliteli bir oyun hatta CS bile daha iyi HL'den farkedersen oraya boşuna HL'yi HL yapan modlarıdır yazmadık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Fangay Destroyer

Witcher 2 ve 3 ağır tokatlar hocam tatava yapmayalım.Witcher 3 gibi 2015 yılında devrim yapmak mı zor yoksa 1998 yılında devrim yapmak mı zor ki Half Life'in yaptığı devrim casual kitleyi ilgilendiren bir devrim bunuda eklemek istiyorum tıpkı COD MW1'in yapmış olduğu devrim gibi.Bu çöp oyunlar yüzünden oyunların kalitesi hızla düşmeye başladı.Hızla tüketilebilen tam 21.yy bebelerinin mastürbasyonuna kılıf olacak kalitede oyunlar hegomanyasına maruz kaldık bu saçma şişirilmiş oyunlar yüzünden.1998 yılında Half Life'a bin basacak 10-20 tane oyun sayabilirim size.Half Life denen oyun internet kafedeki oyun kültüründen bir haber bebeler tarafından şişirilmiş balon bir oyundur.Daha fazla uzatmayalım mümkünse.

Alıntıları Göster
    Ulan çöp dediğin oyunun hikayesi hiçbir oyunda yok,2018 yılında HL 2 fiziğine yakın fiziği olan tek tük oyun var,sadece modları AAA kalitesinde oyunları buldozer gibi ezer geçer.

Bir de HL kitlesine "Casual Gamer" demiyor mu şaka gibi.

Portal ile HL hikayesinin bağlantılı olduğunu bilmezsin sonra boşboş konuşursun

• quote:

Portal ile HL hikayesinin bağlantılı olduğunu bilmezsin sonra boşboş konuşursun
    Aman aman ne bağlantı ne bağlantı eheheh Ulan HL'nin hikayesini bilmesek yutturacab süper hikaye diye ahahah.Neyse hocam şimdi HL1 ne zaman çıktı ?1998 yılında.Evet,şimdi aşağıda gördüğün oyunlarda 98 yılında veya bu yıla yakın yıllarda çıktı.Daha kendi döneminin bile en iyi oyunu değil HL puhahahahah.Eyyorlamam bu kadar.

The Legend Of Zelda Ocarina Of Time

The Legend Of Zelda Majora's Mask

Tekken 3

Soul Calibur

Quake

Grim Fandango

Super Mario 64

Diablo

Homeworld

System Shock 2

Banjoo Kazooie

Fzero-X 64

Thief The Dark Project

Unreal Tournament

Final Fantasy 7

Baldur's Gate

Önce HL şu oyunlardan daha iyi,daha dolu bir oyun olsun modern oyunlara sonra geçeriz bir ara :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fangay Destroyer -- 16 Temmuz 2018; 15:13:54 >

• Ha bu arada sakın HL2 falan deme ezilirsin :D Seni casual seni :D Cpt.Price'a hala üzülüyor musun he ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fangay Destroyer -- 16 Temmuz 2018; 15:15:18 >
    Casual Gamer'miş. Neyse blok

Söyleyeyim bu arada,+1000 saat GTA serisi,+100 saat bf2 ve +500 saat AOE,EE, Blitzkrieg ve Freeciv oynamışlığım var buna rağmen casual gamer isem yuh diyorum sadece

Edit: Hitman'ı söylemeyeyim istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Fanboy -- 16 Temmuz 2018; 16:27:43 >
    Benim H-L ile bir problemim yok benim sorunum normal bir oyunu overrated yapan ergen kitle. Witcher 3 normal bir oyun ama birçok kişi onu overrated kategorisine sokmayı başardı. Tıpkı 2011’de Skyrim’e yaptıkları gibi.

Seviyorsanız seviyorum deyin, onu tokatlar buna basar ezer geçer tarzı ergence kelimeleri bir kenara bırakın overrated yapmayın şu oyunları.

• quote:

Benim H-L ile bir problemim yok benim sorunum normal bir oyunu overrated yapan ergen kitle. Witcher 3 normal bir oyun ama birçok kişi onu overrated kategorisine sokmayı başardı. Tıpkı 2011’de Skyrim’e yaptıkları gibi.

Seviyorsanız seviyorum deyin, onu tokatlar buna basar ezer geçer tarzı ergence kelimeleri bir kenara bırakın overrated yapmayın şu oyunları.
    Kesinlikle katılıyorum. The Witcher 1-2'yi keyif alarak oynamış birisi olarak The Witcher 3'e "hadi viçır övelim" tayfası yüzünden başlayamıyorum ve oyundan soğudum. Bu tayfanın sosyal medyada yarattığı hype bittiğinde serinin kitaplarını okumuş olarak oyuna başlayacağım.

Ayrıca ilk mesajlarda "Witcher 3 havada karada tokatlar" tarzı yorum yazan arkadaşın seriye direk Witcher 3'den başladığına adım gibi eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: s-adebisi

Kesinlikle katılıyorum. The Witcher 1-2'yi keyif alarak oynamış birisi olarak The Witcher 3'e "hadi viçır övelim" tayfası yüzünden başlayamıyorum ve oyundan soğudum. Bu tayfanın sosyal medyada yarattığı hype bittiğinde serinin kitaplarını okumuş olarak oyuna başlayacağım.

Ayrıca ilk mesajlarda "Witcher 3 havada karada tokatlar" tarzı yorum yazan arkadaşın seriye direk Witcher 3'den başladığına adım gibi eminim.

Alıntıları Göster
    Direk 3'ten başlayınca oyun daha kalitesiz mi oluyor hojam ?

• s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Ben bu hype dalgası yüzünden tüm seriyi oynayacağım (Witcher 1 Enhanced Edition'a sahibim,gog sağolsun), tabi büyük ihtimalle fos çıkacak ve zamanım çöpe gidecek ama neyse hiç olmadı zaman geçmiş olur.

Bu arada ben de dikkat ettim,bu "Witcher 3 en iyi oyundur yea" tayfası genelde sadece Wild Hunt'u oynayanlar.

Anlamıyorum ki,God Of War oynayanlar her yerde övmüyor ki övgüyü fazlasıyla hak eden bir yapım,aynı şekilde GTA Online'da yapabileceklerinin sınırı yok ama kimse hype yapmıyor,daha bir çok örnek verilebilir.

• quote:

Bu oyunlar son yılların en iyi oyunları bırakında insanlar övsünler.Ride to Hell Retribution'u övmüyor insanlar

• quote:

Söyleyeyim bu arada,+1000 saat GTA serisi,+100 saat bf2 ve +500 saat AOE,EE, Blitzkrieg ve Freeciv oynamışlığım var buna rağmen casual gamer isem yuh diyorum sadece

Edit: Hitman'ı söylemeyeyim istersen
    Nintendo tarafından yapılmış kaç oyun oynadın ? 2000 öncesi senelerde çıkmış kaç oyun oynadın ? Hayatın boyunca kaç oyun bitirdin ?

Kalitesiz olduğunu kastetmedim. İlk iki oyunu ve ilk kitabı okumuş birisi olarak Witcher evrenini beğeniyorum. Sadece "bugün de viçır övdük" tayfasına olan nefretimi belirttim ve bu tayfa o kadar övdükleri oyunun öncesinden bile haberdar değiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: s-adebisi

Kalitesiz olduğunu kastetmedim. İlk iki oyunu ve ilk kitabı okumuş birisi olarak Witcher evrenini beğeniyorum. Sadece "bugün de viçır övdük" tayfasına olan nefretimi belirttim ve bu tayfa o kadar övdükleri oyunun öncesinden bile haberdar değiller.
    Bu Witcher 3'ün başarısı işte.Ben şu ana kadar hiç kimseden Witcher 2 gelmiş geçmiş en iyi oyundur lafını duymadım.Witcher serisi gelmiş geçmiş en iyi oyun serisi değil ancak Witcher 3 gelmiş geçmiş en iyi oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fangay Destroyer -- 16 Temmuz 2018; 19:53:40 >
  • Gelmiş geçmiş en iyi oyun serisi The Legend Of Zelda serisidir.Half Life 1 ve 2 sadece iyi oyunlar fazlası değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fangay Destroyer -- 16 Temmuz 2018; 19:52:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fangay Destroyer

Gelmiş geçmiş en iyi oyun serisi The Legend Of Zelda serisidir.Half Life 1 ve 2 sadece iyi oyunlar fazlası değiller.
    ne boş adamsınız kardeşim... milenyumlu bebeler gelip hl ya laf atar ordular... artistler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Half Life'ı değerlendirmek için oyun tarihi ve kültürünü iyi bilmek gerekir. 1999 çıkışlı bir oyunu günümüz şartlarınca değerlendirmek saçmalık olur. Kim ne derse desin Half Life, oyun tarihinde çağ kapatıp çağ açandır. Derinlikli bir kurgusu ve iyi irdelenmesi gereken karakterleri vardır. Zaman-Mekan ilişkisi müthiş kurgulanmıştır. Half Life'ı iyi anlamak için serinin tüm eklerini de oynamak gerekir, Özellikle Portal oyunlarını çok iyi analiz etmek gerekir.

Yaklaşık 25 senelik oyuncuyum, oyun tarihinin hemen hepsine tanıklık etmiş sayılırım. Hikaye bazında seri içinde bu kadar geçişken bir yapım bence henüz gelmedi. Yani Bioshock ile falan kıyaslayan var, gülüp geçiyorum...

Teknolojik bakımdan ise Half Life günümüz FPS oyunlarına ışık tutmuştur. Hala geçerliliğini koruyan dinamikler getirmiştir. 2. oyun ile de oyun motoru nasıl yazılır bunun dersini verdiler. Günümüzde bile geçerli olan bir grafik motoru yazdılar ve orta halli sistemler bile canavar gibi çalıştırıyordu.

Diceğim o ki yeni yetme grafik aşığı bebeler lütfen terbiyesini takınsın. Tüm oyun dünyası bir vitrinse, Half Life o vitrinde en üst rafta duran nadide bir kupadır...
    Harika bir yorum. Olay budur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.