Şimdi Ara

half life 2 hakkında bir kaç soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben half life 2 yi oynadım ve bitirmişdim ama sonradan episoide one ve episoide two duymuşdum fakat kendi kendime dedim kısacık ek modlar dır sanırım bu böylemi yani kısa kısa mod mu bular yoksa oyunun gerçek anlamda devamımı ? yani tavsiye edermisiniz?

• Devam oyunları, eklenti değil.
  • peki son bir soru bunları sanırım half life 2 nin üstüne kuruyoruz peki half life 2 nin orj olması şartmı? yani netten bulunabilirlermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

peki son bir soru bunları sanırım half life 2 nin üstüne kuruyoruz peki half life 2 nin orj olması şartmı? yani netten bulunabilirlermi

üstüne kurulmuyor tek alıp oynayabilirsin.Steam üzerinden oynanıyor zaten
  • HL2 oynayıp beğendiysen Episode'ları da kesinlikle oynamalısın, basit modlar değil, hikayenin devamı.

EP1 ve EP2 var, EP3'ün de çıkmasını bekliyoruz uzun zamandır.

Steam üzerinden Orange Box paketi ile satın alabilirsin, veya ayrı ayrı da satın alabilirsin, Orange Box paketine TF2 de dahil.

Korsan olarak da oynanıyodur elbette ama pek bilgim yok o konuda, zaten korsan oyunla ilgili bilgi paylaşmıyoruz forumumuzda.
  • Sevgili arkadaşlar,

Elimde HAlf life 2 Orange box var. Ama hilelerini ne yaptıysam çalıştıramıyorum. Daha doğrusu console'u bir türlü açamıyorum. Sitelerde denilen herşeyi yaptım. İlgili config dosyasını açıp con_enable "1" olarak değiştiriyorum ama yine de consol açılmıyor. Bazı sitelerde ismi verilen folderları bulamıyorum bile. episode 2 de takıldım kaldım, geçemiyorum.

Ne olur yardım :(
  • Options > Control > Advanced.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half-Life 1 mi 2 mi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah ne muradın varsa versin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.