Şimdi Ara

half life 1 nasıl biter

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde yıllar önce almış olduğum half life cd si var.bu oyunu en az 10-15 kez (farklı zamanlarda ve her biri en az 15 gün olmak üzere) bitirmeyi denedim.ama bir türlü bitiremedim.gelebildiğim en son yerde asansör çıktığım bi yer vardı.artık yerin altında değildim yani zemine çıkmayı başardım.üstten helikopter geliyor ve durmadan adam bırakıp uzaklaşıyor.ben bu helikopteri de düşürmeyi başardım ama çıktığım alan ya da bahçe adı her neyse işte.orasının etrafı elektrikli tellerle çevrili orda kapana kısılmış gibi bekliyorum.sadece bir yerde açık bi kapı var o kapıdan girip tekrar yer latına iner inmez üstüme bombalar yağıyor ve çıkış yolum kapanıyor.sonrası anlamsız labirentler.ayrıca o helikopterin olduğu alanda 4-5 saniye aralıklarla bi gümleme sesi duyuluyor sanki uzaklardan top atışı yapılıyormuş gibi.çevremde bu oyunu bir sürü insan var ama hepsi de multiplayer oynuyor.sanırım ewde tek başına üstelik de botsuz oynayan tek kişi benim ve ben de bitiremedim.ne olur nasıl bitireceğimi bilen varsa yardım etsin.dün yine kurdum oyunu hemen de aynı yere geldim...yardımmm yardımmm yardımmm

• http://www.merlininkazani.com/codes/content_index.asp?KW=H&rtyp=5&PID=&GTYP=&frm=

Hatırlamak zor,burda iki çözüm var takıldığın yer hakkında sanırım bilgi bulursun.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.