Şimdi Ara

Half Life 2 Episode One --- takıldığım bir bölüm çıldırıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar HL2 Episode One'ı yeni elde ettim Oyunu oynamaya başladım güzel geldi de bir yere geldim takıldım geçemiyorum delireceğim ya!!!

Başlarda bir bölüm, oyunun ilk bölümünün ilerleyen yerlerine doğru.

Uçurumun sonuna gidiyoruz. Alyx ile hurda minibüse biniyoruz. Robotumuz bizi alıp karşıdaki gökdelen yere fırlatıyor. Karşı tarafa fırlatıldığımızda birden aşağılara düşüyoruz. En aşağıya indiğimizde araçtan iniyoruz.

Buradan sonra ne yapacağız ya? İndikten sonra sola doğru gidiyorum. Ortalarda birden patlama oluyor, karşı yukarıda tavandaki elektrik devreleri, sağımızdaki yapı falan çöküyor, aşağıya delik açılıyor.

Ya buradan sonra ne yapacağız esas burada takıldım? Bir sitede tam çözümünü buldum. Bu patlama olduktan sonra soldaki boşluk alana gidin ve demir parmaklıklardan aşağıya inin diyor. Ben o alana gidiyorum bir kere demir parmaklık bulamadım aşağıya inen demirler var, ayrıca bunlara değerek inmeye çalışıyorum ama inmek değil resmen atlayıp geberiyorum (ekran kırmızı oluyor). Karşı tarafta sağ köşede bir kapı - yol var ilerilere gidiyor ama oraya ulaşamıyorum, en sağdaki küçük yoldan ilerlemeye çalışıyorum ama o karşı kapı - yola geldiğimde önümde demir duvar engel oluyor zaten takılıyorum.

Burayı nasıl geçiyoruz ya????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 28 Ağustos 2006; 21:08:20 >

• sanırsam o çekme makinasıyla küçük top robotlar var o robotu alıp mavi lazer korumalı kapılardan içeri bırakacan o içerde halledecek işi böyle bişeydi onuda bi yerden kapıyoduk geçersin yaw kolay
  • Abi küçük top robotlar nerede ? Mavi lazer korumalı kapı dediğin ne ya? Etraf zaten lazer koruması gibi. Işıl ışıl bir yer. Mavi kapı bulamadım bir türlü

Çekme makinası dediğin de elimizdeki Zero-Point yerçekimi silahı

• Takıldığın yerin bir resmini koyarsan iyi olacaktır.

Ya da en doğrusu sorunu aşağıda bağlantısını vereceğim başlığın altına yaz. "Yanlış yere açma" ve "ana konusu bulunan oyun" sebepleri yüzünden bu başlığın silinme-kilitlenme ihtimâli yüksek.

http://forum.donanimhaber.com/m_6712431/mpage_1/key_episode/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 28 Ağustos 2006; 21:58:26 >
  • Takıldığım yerin resmini koyamama gerek yok çünkü açık açık ayrıntılarıyla anlattım bilen bilir mutlaka.

Senin verdiğin linke de bir anlatayım

Bu topic Konu Dışı'nda olmaz demek ki. Silinsiz - kilitlensin - taşınsın
  • Haklısın bilenler cevap verecektir.

Resim koysa idin oyunu bitiren ancak ne yapılacağını tam hatırlamayan biri olarak yardım edebilirdim.
  • Ben de birkaç saat önce BF2 de çıldırıyordum.

PC ye karşı expert modunda daha önce defalarca geçtiği Suriye askerlere 3 defa art arda yenildim.
    4 üncüde zafer benimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3
    18 yıl önce açıldı
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    HALF LİFE 2 KAÇ BÖLÜM ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte burası;

Half Life 2 Episode One --- takıldığım bir bölüm çıldırıyorum!!!

İleride yukarıda elektrik devresi patlamış tavan var. Sağ taraf çökük.Solumuzda işe o uçurum benzeri alan var, oradan aşağıya demirler iniyor, atlasak ölüyorum.
  • bende galiba orasıydı takıldıydım noclip le geçtiydim oyun ruhuna aykırı biliom ama çıldırmaktan iyidir. asansördede buton yoktu asansöre girdinmi ilerleyemiyordun korsan oyun bu kdr olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaYNoX

bende galiba orasıydı takıldıydım noclip le geçtiydim oyun ruhuna aykırı biliom ama çıldırmaktan iyidir. asansördede buton yoktu asansöre girdinmi ilerleyemiyordun korsan oyun bu kdr olur.

Valla ben asansör görebilsem Ayrıca burası asansörle mi geçiliyor?

İlla "noclip" hilesi mi yapacağız ya... Neyse başka yorum yazanlar da olur belki çıkış yolunu buluruz?

• yok ya başka bölümde vardı hani bi odaya griodn seni bayıltıyolardı sonra uyanıosun bi doktor var başında. orası belki bu episode one başkadır.
  • Deminden beri giriyorum @experienced var halaaaa bu topic'te çocuk bütün oyunun tam çözümünü yazıyor galiba Neyse. Adam gibi yardımlarınızı bekliyorum.

- Küçük robot toplar göremedim. Mavi lazer kapı hiç bulamadım.
    - Demir parmaklıklar ile inemedim. Hatta demir parmaklık göremedim. Demirler var onla da inince öbür dünyaya

Eee...

• sana movie hazırlıorum dur dur :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: experienced

sana movie hazırlıorum dur dur :D

• ahanda :D
    http://www.he m enp a yl a s.com/download/1447185/hl2_2006-08-28_23-12-40-54.rar.html
  • Benle dalga mı geçiyorsun ya! Bunun içinde .wav dosyası var ses dosyası. Video ile alakası yok

YA SİZDEN YARDIM İSTEYENDE KABAHAT YA...
  • movinin bittigi yerde sağ tarafında ikitane zavllıcık var :D gözlerinden kırmızı ışık çıkıan ::D onlara bişey yapamıyosun ,alyx gelecek konusacak filan sonra sol tarafında bi yer var orayı açacak oradan hoplaya zıplaya aşağı inecen gittiğin yerin devamında bir düğme var basınca metal toplar düşecek dikat et sana çarparlarsa düşürebilrler , onlardan birini al asansör olacak aktif halde onla çık alyx in yanına git o topu sarıya çevirecek daha sonra geçemediğin kapıdan içeri at elamanlar temiz olacak :D sonrada alyx le beraber yola devam :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: experienced

movinin bittigi yerde sağ tarafında ikitane zavllıcık var :D gözlerinden kırmızı ışık çıkıan ::D onlara bişey yapamıyosun ,alyx gelecek konusacak filan sonra sol tarafında bi yer var orayı açacak oradan hoplaya zıplaya aşağı inecen gittiğin yerin devamında bir düğme var basınca metal toplar düşecek dikat et sana çarparlarsa düşürebilrler , onlardan birini al asansör olacak aktif halde onla çık alyx in yanına git o topu sarıya çevirecek daha sonra geçemediğin kapıdan içeri at elamanlar temiz olacak :D sonrada alyx le beraber yola devam :D

Öncelikle verdiğin linkteki dosyada VİDEO OLMADIĞINI SÖYLEYİM. Kimi kandırıyorsun ya içinde .wav dosyası var bunun

Ayrıca verdiğin bu çözümün başındaki anlattıklarından da birşey anlamadım. Sağdaki iki zavallıcık dediği kim, valla bulunduğum yerde Alyx ve ben dışında kimse yok

• 1 dakak sabret yanlıs convertlemişim işine yarıyacak olan dosyayı su an upload yapıyorum . ama çok ayıp ettin ben brada zamanımı sana yardım olsun diye uğraşıyorum senin ise bu yaptığın çok ayıp ,birazdan buraya yolayacam gerek link i.
  • Anlaşılan doğru dürüst kimse yardım etmeyecek. Bana video diye kandırım 3 KB'lık boş bir .wav dosyası vermiş ya

BU KONU SİLİNSİN...

EDIT: SİLİNMESİN, ARKADAŞIN MESAJINI YENİ GÖRDÜM PARDON

İyi hadi bakalım bekliyoruz. Büyük ihtimal yarın sabah bakacam ama şimdi kapatıyorum PC'yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 28 Ağustos 2006; 23:42:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.