mrb arkadaşlar ben half-life 2 yi ilk çıktığında oynayıp bitirmiştim daha sonra episode ları oynama şansım olmadı şimdi oynamak istiyorum bunları indirmeden önce bişey sormak istedim half-life 2 yi kurup üstüne mi kurmamız lazım bunları yoksa bağımsız bir şekilde sadece episode ları kurarak oynayabilir miyim ?
forumda aradım ama bulamadım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşkler.
Bağımsız olarak oynayabilirsiniz.
korsancı seni
Bağımsız oynanabiliyorda korsanla ne alaka onu anlamadım..Orjinalinde oyuna mı ihtiyaç duyuyor..
quote:
Orjinalden alıntı: master of darkness
Bağımsız oynanabiliyorda korsanla ne alaka onu anlamadım..Orjinalinde oyuna mı ihtiyaç duyuyor..
Hakkaten ne alaka?
İster orjinal olsun ister korsan olsun bağımsız. Arkadaş yama gibi düşünmüş.
quote:
Orjinalden alıntı: LastStand
quote:
Orjinalden alıntı: master of darkness
Hakkaten ne alaka?
arkadaş sadece oyunu korsan indirmesine dikkat çekmiş...sizin dediğinizle bi alakası yok
Birbirlerinden bağımsız olarak çalışıyorlar. Ve biran önce kurup oynamanı şiddetle tavsiye ederim..
steamde episode 1 ve 2 hl2 ortak dosyalarını kullanıyorlar... episodeları silersen hl2 oynayabiliyosun ama hl2'yi silmek istediğinde, hl2 dosyalarını kullanan başka oyunlar var diye sildirmiyor, hl1 de aynı mantık. çok fazla yer tutmaması amacıyla düşünülmüş hdd'de... tor rent falan çekecem diyosan zaten ona göre c racklenmiştir, direk oynarsın... tavsiyem iyi bir r ip bul, yorumlarını oku, sıkıntı vermesin... megavizyonda hl2'yi 10 dolara gördüm dün... ayrıca orange box içeriği 10 dolara satıldı geçenlerde steamde, kampanyada, şu an baktım episode1 10, episode2 15 dolar...
ama en babası
quote:
100 dolara valve complate pack
tüm valve oyunları 100 dolara...
Buy Valve Complete Pack Includes: Counter-Strike, Team Fortress Classic, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Half-Life: Opposing Force, Ricochet, Half-Life, Counter-Strike: Condition Zero, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2, Left 4 Dead.
ayrı ayrı alınca 219 dolara geliyomuş... ayrıca elinizde daha önceden aldığınız valve oyunu varsa, paketteki extra kopyaları herhangi bir steam kullanıcısına hediye edebiliyorsunuz...
tavsiyem episode3'ü bekle oynamak için, o zaman diğer episodelarda indirim olacağına eminim... hepsini sıradan geçirirsin, ben de çıkınca episode'ları tekrar oynayıp, 3'ü öyle oynayacam...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme