Half Life Win 10'da takılma sorunları

-
-
Bana takılmadan çok visual glitch gibi geldi. FPS ile alakalı bir durum olabilir. Genelde eski oyunlar 60 ve üzeri fps de bu tür görsel sorunlar yaratabiliyor. Ayrıca bilmediğimden soruyorum 300 fps ile oynamak online da bir avantaj sağlıyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: HarkenBana takılmadan çok visual glitch gibi geldi. FPS ile alakalı bir durum olabilir. Genelde eski oyunlar 60 ve üzeri fps de bu tür görsel sorunlar yaratabiliyor. Ayrıca bilmediğimden soruyorum 300 fps ile oynamak online da bir avantaj sağlıyor mu?
Visual gh olduğunu sanmıyorum videonun 3 ile 6 saniye arasına bakın.
yüksek fps her zaman avatanj sağlar ama 300 fps'den yukarısı avantaj sağlar mı bilmem.
-
Haklısınız, fps düşüşünü fark etmemişim. Windows 7'de böyle bir sorun olmadığını söylemiştiniz o zaman büyük ihtimalle sisteminizle de alakalı bir durum değil. Uyumluluk ayarını değiştirmeyi denediniz mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: HarkenHaklısınız, fps düşüşünü fark etmemişim. Windows 7'de böyle bir sorun olmadığını söylemiştiniz o zaman büyük ihtimalle sisteminizle de alakalı bir durum değil. Uyumluluk ayarını değiştirmeyi denediniz mi?
Fps ile alakası yok, win7'de de aynı fps alıyordu ama bunda takılma var, tam ekran izleyin videoyu görürsünüz.
win 8 yaptım uyumluluğu ama yine de oluyor az da olsa takılmalar.
Benzer içerikler
- watch dogs 2 açılmıyor
- oyun puanlama sitesi
- uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı
- counter strike 1.6 ölümsüzlük hilesi
- south of midnight türkçe yama
- cs2 bunny kodu
- the witcher 3: wild hunt
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- valorant hesap aç
- cs2 fps arttırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X