Bildirim
Halen daha çalışan var mı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
logaritma öğreniyorum aq
bi de tekrar videoları izlicem -
Tmciyim fen çalışıyorum😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
tyt fen ve sosyal çalışıyorum yarın akşam da oturup edebiyat tarih tekrarı yapıp dizileri öğrenicem...
sene boyunca yapacağımı yaptım. bir şeyler izledikçe bilmiyorum gibi geliyor bu da karamsarlığa itiyor. bugün çalışıp kazanacağım 1 net, sınavın genel manasında 3-4 net kaybettirebilir. gta oynuyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ygs 2013 bitti 2015 tr sosyal, 19 tyt ve 20 sayfalik felsefem kaldi sinavdan sonra da 19 ayt cozecegim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%1500 haklisin
Ayakta dolaşarak sosyal tekrarı yapıyorum kendinizi son 1 gün kala ağır bir şekilde yormayın bence
Aynı durumdayız hocam
Left 4 te zombi kesiyorum strese birebir
kral bari sos çalışsan bugün bakacağın sos net olarak dönebilir ben fen defterlerime göz atıcam.Çünkü sadece önemli kısımları not almıştım.quote:
Orijinalden alıntı: FantomİçinF
sene boyunca yapacağımı yaptım. bir şeyler izledikçe bilmiyorum gibi geliyor bu da karamsarlığa itiyor. bugün çalışıp kazanacağım 1 net, sınavın genel manasında 3-4 net kaybettirebilir. gta oynuyorum -
Soru çözümleri izliyorum. Ve kalan 2-3 denememi çözeceğim. Vee sonra finish 🤦🏼♀️🤧
Kestiğim işaret koyduğum 100 e yakın soruya bakıyorum
akşam tekrarları yapıcam yine hocam teşekkürler öneri içinquote:
Orijinalden alıntı: BLACKFACT
kral bari sos çalışsan bugün bakacağın sos net olarak dönebilir ben fen defterlerime göz atıcam.Çünkü sadece önemli kısımları not almıştım.
Alıntıları Göster
nick mesaj karamsarlığı uyumuquote:
Orijinalden alıntı: Nasılhayatlanbu
logaritma öğreniyorum aq
bi de tekrar videoları izlicem
var, 2021'de gircem.
geometri tekrar videosu izliyorum. bir de coğrafya bakıcam akşama doğru.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X