Şimdi Ara

Hala uyuyamadim acil yardım yutkunma sorunuu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gece 2den beri uyumaya çalışıyorum. Ama uyuyamiyorum yutkunma sorunu yüzünden. Kendi kendime yutkunamamaya başladım. Kendiliğinden olmuyor. Ben bilinçli olarak yutkunmazsam tükürük birikiyor ve boğulacakmis gibi oluyorum. Deliricem artik saatlerdir yatakta dört dönüyorum. Deli gibi uykum var tam uykuya daliyorum 20 30 saniye sonra tükürük birikiyor geri uyaniyorum. Bunun bir çözümü yok mu ? Nette baktim piskolojik diyorlar, piskolojikse ne zaman geçicek Daha önce başına gelmis olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SemhDkmen kullanıcısına yanıt
    dostum lise sondayken dediğin bu problemin aynısını yaşadım.psikolojik muhabbeti doğrudur,denenmiştir. kendini sürekli yutkunamama ya odakladığın için başına geliyor.başka birşeylere odaklanmaya çalış.baya bir çektim bu beladan ama kurtuldum çok şükür. dediğim gibi kafanı yatağa koyduğunda boğazınını durumu dışında aklına geliyorsa düşünmeye çalış.düşünceden düşünceye dalarken uyuya kalıyorsun zaten bir süre sonra.başta pek işe yaramıyor gibi olabilir ama bir süre sonra sıkıntın kalmayacağını göreceksin.

• walt09 kullanıcısına yanıt
    Denedim dostum bu dediklerini ama başaramadım. Zaten en ufak sese uyanan biriyim, hafif dalıyor gibi oluyorum tükürük birikiyor ağzımda tekrar uyaniyorum. 5 Buçuk saat olmuş yatağa gireli en fazla 10 15dk uyumusumdur heralde. Birde finallerim geldi bu boyle birkac gün sürse bana dönem tekrarlatır. Kurtulmam lazim bundan :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SemhDkmen kullanıcısına yanıt
    Şimdi nasılsın düzeldi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walt09 kullanıcısına yanıt
    Nasıl kurtuldunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammedk10

Nasıl kurtuldunuz

Benim için olay tamamen psikolojik idi diyebilirim.Neredeyse koca bir dönem bahse konu rahatsızlıktan uyuyamadığım geceleri düşünüyorum da;ne kadar aptalca şeyleri kafaya takıp,kendi kendimi hastalık hastası yapıyormuşum diyorum.Söylediğim gibi benim için olay tamamen psikolojik durumumla ilgiliydi ve bu durumu hiç düşünmeden kafamı yastığa koyduğumda,aklımı yutkunmaya değil de tamamen farklı şeylere yönlendirerek uyuma alışkanlığı geliştirdiğim de bir süre sonra bahse konu sıkıntıdan eser kalmamıştı.Kaç sene geçti, o gün bugündür böyle bir sorunum yok.Sende de böyle bir sıkıntı varsa(altında fiziksel bir sıkıntı olmadığını varsayıyorum)içinde bulunduğunuz psikolojik durumu bir gözden geçirmenizi ve benim uyguladığım yöntemi denemenizi öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.