< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hala uyuyamadim acil yardım yutkunma sorunuu !!!

-
-
dostum lise sondayken dediğin bu problemin aynısını yaşadım.psikolojik muhabbeti doğrudur,denenmiştir. kendini sürekli yutkunamama ya odakladığın için başına geliyor.başka birşeylere odaklanmaya çalış.baya bir çektim bu beladan ama kurtuldum çok şükür.
dediğim gibi kafanı yatağa koyduğunda boğazınını durumu dışında aklına geliyorsa düşünmeye çalış.düşünceden düşünceye dalarken uyuya kalıyorsun zaten bir süre sonra.başta pek işe yaramıyor gibi olabilir ama bir süre sonra sıkıntın kalmayacağını göreceksin.
-
Denedim dostum bu dediklerini ama başaramadım. Zaten en ufak sese uyanan biriyim, hafif dalıyor gibi oluyorum tükürük birikiyor ağzımda tekrar uyaniyorum. 5 Buçuk saat olmuş yatağa gireli en fazla 10 15dk uyumusumdur heralde. Birde finallerim geldi bu boyle birkac gün sürse bana dönem tekrarlatır. Kurtulmam lazim bundan :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi nasılsın düzeldi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl kurtuldunuz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Muhammedk10
Nasıl kurtuldunuzBenim için olay tamamen psikolojik idi diyebilirim.Neredeyse koca bir dönem bahse konu rahatsızlıktan uyuyamadığım geceleri düşünüyorum da;ne kadar aptalca şeyleri kafaya takıp,kendi kendimi hastalık hastası yapıyormuşum diyorum.Söylediğim gibi benim için olay tamamen psikolojik durumumla ilgiliydi ve bu durumu hiç düşünmeden kafamı yastığa koyduğumda,aklımı yutkunmaya değil de tamamen farklı şeylere yönlendirerek uyuma alışkanlığı geliştirdiğim de bir süre sonra bahse konu sıkıntıdan eser kalmamıştı.Kaç sene geçti, o gün bugündür böyle bir sorunum yok.Sende de böyle bir sıkıntı varsa(altında fiziksel bir sıkıntı olmadığını varsayıyorum)içinde bulunduğunuz psikolojik durumu bir gözden geçirmenizi ve benim uyguladığım yöntemi denemenizi öneririm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X