Şimdi Ara

HALA TİGANA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKAŞLAR BU ADAM HALA BU TAKIMDA KALACAKMI GÜNDEN GÜNE ERİYOR TAKIMIMIZ BİRİNİN ARTIK BUNA SON VERMESİ GEREK ÜZÜLÜYORUM ARTIK BUNALIYORUM DÜN AKŞAMDA BATRDI BENİ... MORAL FELAN KALMADI YA SİZE BİŞEY SORACAM ALİ TANDOĞAN SOLDAMI OYNUYOR BUNU BANA BİRİ DESİN...ARTIK GİT TİGANA GİT PARA GÖZ HERİF..

NOT:DÜN AKŞAM YEMİN ETTİM TİGANA BEŞİKTAŞTAN DEVRE ARASINDA GİTMEZSE BEN BEŞİKTAŞI BIRAKIYORUM VE FENERİ TUTACAM ARTIK DİYE AĞZIMDAN BİR KERE LAF ÇIKTI EV KALABALIKTI HERKEZ BENİM NASIL BEŞİKTAŞLI OLDUĞUMU BİLİYOR AKRABALAR FELAN ZOR OLACAK AMA OLACAK...

• adam kendini takımdan üstün geröyür ben bu takımı egıtmeye geldimlafları kıymetimi bilin der gibi
    sen kimsin ya beşiktaşa futbol öğretecekmiş eğitecekmiş

kendini beşiktaştan üstün görüyor
    şöyle demesi lazım bi teknik hocanın beşiktaş için çalışacagım başarısı için beynimi yoracagım futbolcularımı eğitecegim falan

yok istikrarala bu adamın duzelecegi yani istikrara için sabredilecek bir adam degıl bence

bjk nin başında daha bjk ye yakışır bir teknik direktör görmek istiyorum

hele o kürdan iğreniyorum

bu adamdan kurtulun şundan size yakışanı yapın

adam gibi bi teknik trektör alın ona sabır gösterin

söz söylmek belki haddime degıl ama nacizane fikirlerim

başarılar bjk
  • Adam acayip biri. Harbi harbi art niyetli oldugunu düşünüyorum. En basitinden Ali Tandoğan neden Sol acık oynatıldı hiç düşüneniniz var mı? Acaba gecen hafta gol attı dıye Tiganaya koşmadıgı için mi?
    Oyuncularla barışık olmadıgını düşünüyorum. Futbolculardan, bir an önce onun gitmesını isteyenler var sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Communicator

Adam acayip biri. Harbi harbi art niyetli oldugunu düşünüyorum. En basitinden Ali Tandoğan neden Sol acık oynatıldı hiç düşüneniniz var mı? Acaba gecen hafta gol attı dıye Tiganaya koşmadıgı için mi?
    Oyuncularla barışık olmadıgını düşünüyorum. Futbolculardan, bir an önce onun gitmesını isteyenler var sanırım.

BEN DÜN AKŞAM DAN BERİ DÜŞÜNÜYORUM BU LAVUK ALİ Yİ NİYE SOLDA OYNATIOR... YA BU ADAM T.D ANLAMIYOR YADA ANLIYORDA ANLAMAMZLIKTAN GELİYOR
  • İ.Akın aptalca basit yere gördüğü kırmızı karttan sonra sol açıkta oynayacak adam kalmadı, son haftalardaki iyi performansından dolayı Tandoğana sola çekmesi normal bu 1

Tigana ne daha ne yapsın, kelle koparmaya ne kadar meraklısınız. Dün Runyeyi eminim sende beğendin helal olsun dedin di mi. Ama Runjenin ilk 2-3 maçından sonra gönderilsin diyenlerdendin bu 2

Devre arasında takım değiştirebilirsin ağzından çıktıysa sözünde dur. Sözünde dur ki Tümer Metinden farkın kalmasın. Ancak unutma ki Beşiktaş dün 10-0 da yenilse, ligde kümeye düşse, tarihinin en başarısız sonuçlarınıda alsa emin olki milyonlarca Beşiktaşlı takımını kötü günde bırakıp gitmez. Sevinmek için sevmedik O kadar. Alayına isyan ölümüne Beşiktaş. Bu 3
  • Bir kaç ay önce "ben mi girip oynıyım" diyen bir teknik direktörden ne beklersiniz ki..
  • arkadaşlar solda en iyi ali tandoğan oynayabilirdi luverkuse karşısında ibo tek başına götüremezdi mehmet sedef oynasaydı tandoğanın yarısı kadar bile oynayamayacagı için tandoğan o kanata sokuldu.Sağ kanada ise burak tigananın dün fazla yanlşı yoktu ama futbolculara çok kızdım çok acemice oynadılar çok paniklediler her topla buluştuklarında.Gol yediğimzde bile net bir pozisyon yakaladık tandoğan acele edip biraz yavaş nobrenin önüne topu verse işler çok değişirdi.Ne diyelim kısmet değilmiş.Bu arada RUNJE yi tebrik etmek lazm bi kaleci ancak bu kadar kurtarabilir ondan dönen topları bizim futbolcular izlemese 2 golüde yemezdik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YENSEDE YENİLSEDE SONUNA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ
    quote:

Orjinalden alıntı: electra
    Devre arasında takım değiştirebilirsin ağzından çıktıysa sözünde dur. Sözünde dur ki Tümer Metinden farkın kalmasın. Ancak unutma ki Beşiktaş dün 10-0 da yenilse, ligde kümeye düşse, tarihinin en başarısız sonuçlarınıda alsa emin olki milyonlarca Beşiktaşlı takımını kötü günde bırakıp gitmez. Sevinmek için sevmedik O kadar. Alayına isyan ölümüne Beşiktaş. Bu 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibidi_romeo -- 15 Aralık 2006; 12:51:05 >
  • quote:

İ.Akın aptalca basit yere gördüğü kırmızı karttan sonra sol açıkta oynayacak adam kalmadı, son haftalardaki iyi performansından dolayı Tandoğana sola çekmesi normal bu 1

Tigana ne daha ne yapsın, kelle koparmaya ne kadar meraklısınız. Dün Runyeyi eminim sende beğendin helal olsun dedin di mi. Ama Runjenin ilk 2-3 maçından sonra gönderilsin diyenlerdendin bu 2

tigana daha ne yapsın diilmi sezonun 8,9 haftasıdan sonra git diye baskı yapıldı o ne yaptı çogu kişi biliyorki para için kaldı ve takımın hali şu anda belli iyi günde kötü günde evet beşiktaşlıydın 3 senedir de devam ediyyor bu kötü gün iyi gün gördüğümüz mü var bir başkanımız var ne yapıyor iş yapmaktan çok millete sataşıyor...DÜN MAÇ İZLERKEN O BUDALA TİGANAYI GÖRDÜKCE AĞZIMA GELENİ AYDIM AMA NE OLDU GÜNAHA GİREN YİNE BEN OLDUM MAÇ İLZERKEN O KADAR MİLLETİN İÇİNDE UTANMADAN SİNİRİM DEN AĞLADIM AMA NE OLDU YİNE OLAN BANA OLDU...

• baki gibi kazmalarla oynuyorsa tigana ne yapsın devre arası yabancı stoper alınmalı.
  • Runje iyi dıyorsunuz da bir kaleci üzerine gelen her topu çeler mi be kardeşim.
  • birde burağın kulağının çekilmesi lazım,bunu tigana yapamıyorsa ali gültiken yapmalı.(oda yapamazsa)
    yani bu takıma sinan engin gibi birisi şart.

quote:

Orjinalden alıntı: vendeta
    baki gibi kazmalarla oynuyorsa tigana ne yapsın devre arası yabancı stoper alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 15 Aralık 2006; 13:17:19 >
  • bu ne demek ya komik olmayalım lütfen bakiyi bn transfer etmedim heralde... tigana istedii için baki bjkde we m.doğan gibi adamı yanında oturtup bakiyi ilk 11 çıkaranda bn diilm...
    quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

baki gibi kazmalarla oynuyorsa tigana ne yapsın devre arası yabancı stoper alınmalı.
  • helal olsun kardeşim en güzel cevabı vermişsin.arkadaşlar senede 2-3 hoca değişmekle biryere varılmaz.bunu önceki senelerde gördük
    quote:

İ.Akın aptalca basit yere gördüğü kırmızı karttan sonra sol açıkta oynayacak adam kalmadı, son haftalardaki iyi performansından dolayı Tandoğana sola çekmesi normal bu 1

• hmm... yane baki we runjeyi tranfer eden, toramandan sağ bek yapan, bakiden sol bek yapan, burağı kanatlara koyan, tandoğanı bi maç sağ beke bi maç sol açığa koyan, sağ bek olan 19 yaşındaki serdar kurtuluşu bile sol açık oynatan, boboyu sol açık yapan, g.güleçi sağ açık yapan hocayla bi yere gelinir diosun yane... bnce bu adamdan hoca diil mucit olur ama her deneyinde başarısız olan bi mucit...
    Orjinalden alıntı: fwrss

arkadaşlar senede 2-3 hoca değişmekle biryere varılmaz.bunu önceki senelerde gördük
  • hmm... yane baki we runjeyi tranfer eden, toramandan sağ bek yapan, bakiden sol bek yapan, burağı kanatlara koyan, tandoğanı bi maç sağ beke bi maç sol açığa koyan, sağ bek olan 19 yaşındaki serdar kurtuluşu bile sol açık oynatan, boboyu sol açık yapan, g.güleçi sağ açık yapan hocayla bi yere gelinir diosun yane... bnce bu adamdan hoca diil mucit olur ama her deneyinde başarısız olan bi mucit...
    alıntı sahibi:bekapa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PoSEİDoN_ -- 15 Aralık 2006; 14:32:13 >
  • yaa tamam hataları olabilir bende zaten dört dörtlük bi hoca demiyorum ama şu an gelebilecek en iyi hoca bile olsa daha fazlasını yapamaz iyice dibe batarız bilmem anlatabildimmi????
    Orjinalden alıntı: Bekapa

hmm... yane baki we runjeyi tranfer eden, toramandan sağ bek yapan, bakiden sol bek yapan, burağı kanatlara koyan, tandoğanı bi maç sağ beke bi maç sol açığa koyan, sağ bek olan 19 yaşındaki serdar kurtuluşu bile sol açık oynatan, boboyu sol açık yapan, g.güleçi sağ açık yapan hocayla bi yere gelinir diosun yane... bnce bu adamdan hoca diil mucit olur ama her deneyinde başarısız olan bi mucit...

arkadaşlar senede 2-3 hoca değişmekle biryere varılmaz.bunu önceki senelerde gördük

• yeni gelen hoca eskisinden daa kötü olsa bile takımı ateşler futbolcular kendilerini ona ispat etmek için performanslarını arttırırlar we buda takımın yararına olur bilmem annatabildimmi???

yaa tamam hataları olabilir bende zaten dört dörtlük bi hoca demiyorum ama şu an gelebilecek en iyi hoca bile olsa daha fazlasını yapamaz iyice dibe batarız bilmem anlatabildimmi????

hmm... yane baki we runjeyi tranfer eden, toramandan sağ bek yapan, bakiden sol bek yapan, burağı kanatlara koyan, tandoğanı bi maç sağ beke bi maç sol açığa koyan, sağ bek olan 19 yaşındaki serdar kurtuluşu bile sol açık oynatan, boboyu sol açık yapan, g.güleçi sağ açık yapan hocayla bi yere gelinir diosun yane... bnce bu adamdan hoca diil mucit olur ama her deneyinde başarısız olan bi mucit...

• söylediğin bi olasılık.peki şöyle diyim 3 senedir hoca değiştiriyoruz da neden böyle bişey olmadı??

yeni gelen hoca eskisinden daa kötü olsa bile takımı ateşler futbolcular kendilerini ona ispat etmek için performanslarını arttırırlar we buda takımın yararına olur bilmem annatabildimmi???

yaa tamam hataları olabilir bende zaten dört dörtlük bi hoca demiyorum ama şu an gelebilecek en iyi hoca bile olsa daha fazlasını yapamaz iyice dibe batarız bilmem anlatabildimmi????

• Hoca degistirmek bir ise yaramaz su an. Dün Tigananin taktigi hic tutmadi. Leverkusenin girdigi ilk iki pozisyondan sonra taktik degisiklik yapmasi lazimdi. Ama o 2. yariya kadar bekledi.

Takimin ne yaptigi belli degil. Ne hücumda nede defansta basariliyiz!!! Runje penaltiyi tuttu ve bizim defansin uyumasi ve golü seyretmesi daha cok seyler ogrenmemizin gerektigini gösterdi.

Genel bir defans anlayisi yok. Genc oyuncularin daha cok kosmasi ve pres yapmasi lazim! Kleberson tam bir hayal kirikligi. Iyi bir paraya derhal satilmasi lazim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.