Şimdi Ara

HALA SAMSUNG S3 ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben samsung galaxy s3 almayı düşünüyorum.Neo'su çıkmış galiba fakat ben i9300 almayı düşünüyorum.0 almak istiyorum hangi siteleri önerirsiniz? Bundan öncesinde s3 almalı mıyım telefondan çok bişey beklemiyorum kasma donma olmasın yeter çok oyun oynamıyorum twitter forum falan takılıyorum en fazla 600 verebiirim dediğim gibi almalı mıyım, önerebilceğiniz siteler var mı?
    teşekkürler

• Şu anda piyasaya bakarsak s3 almak pek mantikli olmaz ayni paraya daha kaliteli cihazlar bulunmakta araştır derim arkadaşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rom vs. tarzı şeylerle uğraşmıyorsan 600-700 tl ye Grand 2 almanı öneririm grand neo vs. hiç bakma pixelleri acayip göz yoruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erendkyn

Şu anda piyasaya bakarsak s3 almak pek mantikli olmaz ayni paraya daha kaliteli cihazlar bulunmakta araştır derim arkadaşim

mesela hangi cihazlar bunlar ? ben biraz baktımda fiyat olarak pahalılar biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

quote:

Orijinalden alıntı: erendkyn

Şu anda piyasaya bakarsak s3 almak pek mantikli olmaz ayni paraya daha kaliteli cihazlar bulunmakta araştır derim arkadaşim

mesela hangi cihazlar bunlar ? ben biraz baktımda fiyat olarak pahalılar biraz.

Zenfone 5-6 öneririm onun yerine s3den coktan is gecti.. zenfone 6 daha buyuk ekranla sosyal medya daha cekici gelicek..

• sinyortr1 kullanıcısına yanıt
    i9300 alınmaz, onun yerine S3 Neo modelini almanız çok daha mantıklı olur. Yada Zenfone gibi alternatiflere de bakabilirsiniz.
  • S3 sıfırı bulunmaz herhalde ama Neo'sunu almak mantıklı olabilir. 800 TL'ye güzel,Kitkat'lı bir telefon alırsınız. Daha güncelleme gelmez orası ayrı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Halen Sony a6000 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hala kullanıyoruz s3ü, bütün sosyal medya işlerini tık demeden yapıyor
    Slimkat ya da CM gibi bir ROM yüklenirse çok güzel çalışıyor S3. Ama stock Rom'u çok sıkıntı.
    S3 yanılmıyosam samsung un ilk 4 çekirdekli telefonuydu ve çıktıktan uzun süre sonra da yeni çıkan modellere karşı direnmeye devam etti. Belki geçen sene alnırdı ama artık gelişen oyunlara hatta uygulamalara bile yetersiz kalır.

• 2 el temiz bulursaniz fazla para vermeden baya idare eder. ben forumdan bir arkadastan aldim romlarla 2 sene rahat goturur gibime geliyor. oyun oynamiyorsaniz cok yorma sizi. Bence :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar romdur kitkattır falan iyi demişsinizde ben bunların hiçbirini istemiyorum ki ben sadece internete girdiğimde kasmasın tabiri caizse "telefon kafayı yemesin"yeter. Öyle donanımsal özelliklere baktığım yok yani sadece size sorum 500-600e s3 alacağıma başka hangi telefon aynı özelliklerde iş görür ? Arkadaş zenfone 5-6 yazmış onu bi araştırayım başka var mı bildiğiniz

• Piranha iQ şu sıralar çok gündemde ona da bir göz atarsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yolyordam35

Piranha iQ şu sıralar çok gündemde ona da bir göz atarsiniz.

Tamam teşekkürler işlerim bitsin bakacağım

• İşte zenfone 5-6 var bide piranha iq+ var.

• 800 tlye g2 bulunur ne zenfone si

• Alınır. Üstüne de CM12 kurulur.
  • Bütcem en fazla 500 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

hala kullanıyoruz s3ü, bütün sosyal medya işlerini tık demeden yapıyor

Aynen, millette bir en son model kullanma takıntısı ve güncelleme rahatsızlığı var. 4.1.2 ile S3'ü kullanıyorum her işimi görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

Bütcem en fazla 500 tl

Netten Zenfone 5 bak. Millet size room root falan demiş de bunlar telefonun etlisine sütlüsüne giren adamların uğraşacağı şeyler değil. Daha birkaç ay önce root tapıp saçma sapan gereksiz programları silmek için bu işe girdim ve daha da Andorid'e bulaşmamak gerektiğini anladım. Hele hele room olaylarına girenlere Allah kolaylık versin, İngilizce'deki "geek" ifadesinin karşılığıdır Andorid.

Samsung'un arayüzü rezalet, bir süre sonra telefon kasıyor. Bence biraz bütçe ekleyin 600-650 civarına Zenfone 5 bakın ama iPhone'dan şaşmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.