Şimdi Ara

hala iPod touch 4. nesil alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhhaba arkadaşlar ben iphone touch 4 almak istiyorum,şekli çok hoşuma gidiyor ama üretimi durdu sanırsam, halihazırda iPhone 5c 32gb telefonum var Zaten ancak ipodda sadece müzik dinlerim ve bir iki chat programı (line vs.destekliyosa) indiririm o kadar. ve bilen arkadaşlara birkaç sorum var;

1-ipod touch 4 nereden bulabilirim? teknosada 16gb 499 tl gibi bir fiyata gördüm alınır mı sizce? o da stokta kalmış sanırsam
    2- almak mantıklı mıdır? sadece görünüşünü çok beğendiğim ve ekran boyutu küçük oldugu için almak istedim zaten aşırıya kaçacak bir şey yapmayacağım

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ve iOS sürümü kaça kadar çıkıyor?

• 4. nesil almanız paranızı buruşturup çöpe atmanıza benzer. Çünkü iOS 8 güncellemesi almayan bir cihaz.
    Yakında uygulama desteği kesilince 2. ve 3. nesilden pek bir farkı kalmayacak. 5. nesil iOS 9'u alacak çünkü en son çıkan cihaz. O yüzden ikinci el 5.nesil cihazlara yönelebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceBey -- 13 Mayıs 2015; 21:38:08 >
  • Bendekini alabilirsiniz hocam
  • Sadece muzık dinleyeceksenız İpod nano veya classic alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5c varken ipod touch alınmaz!!!
  • ilk mesajımda dediğim gibi zaten 5c telefonum var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPAD 10.NESİL ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5.nesil arkadaşımda var iOS 8.3 sürümlü ve bariz kasmalar yaşıyor. iOS 9 u almayabilir ipod touch 5 çünkü iphone 4s le özellikleri aynı ram vs. ama sanırım ipod touch 5 alacağım 32 gb yeter değil mi zaten ilk geldiği sürümünü kullanacağım güncellemem

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    ipod nano ve classic e baktım, ancak ekranı falan olmayınca bana bir tuhaf geliyor

• Artık iPod Touch alınmaz, Apple bile yeni model çıkartmıyor siz düşünün, hem çok sevimli, hem yüksek kapasiteli, hem de uzun ömürlü olduğu için ben klasik iPod almanızı öneririm.

• iPod piyasası bitti artık. Ben olsam iPhone'a yüklerdim müzikleri.
  • 32 GB yeterli gelebilir. Açıkçası müzik, uygulama derken 8 GB'ta yakın yerin de kalacağını düşünüyorum. Tabii kullanım şeklinizi bilemem ama tahminen öyle oluyor. :)
  • yeter diye düşünüyorum ben de.

• Bencede 32 GB tam gelebilir :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.