Şimdi Ara

Hala iPhone4S/4 olan varsa yararlanabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 4S/4 ünüz varsa ve benim gibi ucuz yolla değişiklik istiyosanız kılıfla değiştirebilirsiniz, iyi markaların 7,90TL kılıfları
    http://www.elmasepeti.com/Category/4-4S-Kiliflarda-Kampanya-/495

• reklamları dinlediniz
  • Teşekkürler
  • Önceki kampanyadan 4 tane almıştım. İyi markalar oldukça uygun fiyatlara satılıyor. Yeni sipariş vermemek için kendimi zor tutuyorum.
  • sanki nokia 3310dan bahsediyoruz ne demek hala iphone 4 4s varsa
  • Burada 1 liraya bile var, ben aldım daha önce:

http://www.ttafshop.com/iPhone-44S,LA_963-2.html#labels=963-2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwwselcuk

sanki nokia 3310dan bahsediyoruz ne demek hala iphone 4 4s varsa

Valla ya hayret bişey.Diğer telefonlarla yapabildiğin hangi şeyi 4s ile yapamıyosun ki böyle taş devri dönemi telefonu gibi bahsettin bir anda.Işınlanmayı sağlayan telefon mu çıktı yoksa?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Valla ya hayret bişey.Diğer telefonlarla yapabildiğin hangi şeyi 4s ile yapamıyosun ki böyle taş devri dönemi telefonu gibi bahsettin bir anda.Işınlanmayı sağlayan telefon mu çıktı yoksa?

Kardes sen yanlis anladin

Tamam kardes ben yanlis anladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektal muayene -- 1 Temmuz 2014; 18:15:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rektal muayene

quote:

quote:

Benim yazdığım da onu destekler nitelikte zaten ilk cümlem belli ediyor zaten ben konu başlığına tepki gösterdim ben yazmadan düzeltmişsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 1 Temmuz 2014; 18:16:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rektal muayene

quote:

quote:

Benim yazdığım da onu destekler nitelikte zaten ilk cümlem belli ediyor zaten ben konu başlığına tepki gösterdim ben yazmadan düzeltmişsin :)

İyi bari mesaji tam zamaninda degistirmisim kusura bakma ilk cumle gozumden kacmis gormesen iyiydi neyse simdi sadece sana rezil oldum mesaji bidaha okumasam fail olcaktim

Tekrar kusura bakma bi okuyayim mesajlari yahu hemen bi uyari modu

• Hala iPhone4S/4 olan varsa yararlanabilir.....

hakikaten düşüncesiz ....
  • Kargo için yapılabilecek bir şey var mı?
  • kargo ne kadar
  • http://www.switcheasy.com/product/CapsuleRebel_iPhone4

bu şahane kılıfı telefonum satıldıgı için satıyorum ilgilenenler pm
  • Son yillarda yaptigim en gereksiz alisveris 4s den 5s e gecmek. Hayatima getirdigi hicbir arti yok. Gereksiz bir teknoliji egosu oldu benim icin .

• quote:

Orijinalden alıntı: luckystar

Son yillarda yaptigim en gereksiz alisveris 4s den 5s e gecmek. Hayatima getirdigi hicbir arti yok. Gereksiz bir teknoliji egosu oldu benim icin .

Farkında olup , kendinizi kandırmadan kritiğini yapabiliyor olmanız muazzam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: px

Hala iPhone4S/4 olan varsa yararlanabilir.....

hakikaten düşüncesiz ....

• quote:

Son yillarda yaptigim en gereksiz alisveris 4s den 5s e gecmek. Hayatima getirdigi hicbir arti yok. Gereksiz bir teknoliji egosu oldu benim icin .

Akıllı telefonlar içerisinde yaptığımız çoğu güncelleme gereksiz zaten. Fark edebilip kritiğini yapmış olmanız güzel. Discovery satıp S4 Active aldım, ne fark etti? Öbüründe çalışmayan bir kaç oyun ve biraz daha kısa pil ömrü.
  • 2binliraya 4 s almıstım iyi telefon ama wifi sıkıntısı önrümü yedi bitirdi. yeni telefon verdiler garantiden sıfır onuda sattım 800 tlye 2 senelık garantisi bitmeye yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden

Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 23:37:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.