Şimdi Ara

hala fiora counterlayamanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizin ilacınız renekton. renekton reyizin adını bile bilmeyenler gelmiş sayıklıyor ühü ühü fiora fioraaaa diye. bir sunfire bir de randuin çekince karşı taraf 4 kişi kalıyor. çünkü fiora sıfırlanıyor. hele tradelerde ultisinden başka ne yapabilir fury w-fury q ve e-e atın hatta bunları yaparken gözlerinizi kapatın bir rakibi katlettin diye ses gelecek. bakacaksın fioranın resmi kararmış, yanında da kırmızı olarak 14 yazıyor. bu kadar. master ve tryndamere içinde aynı şey geçerli. hatta tryndamere daha da basit bir bağırış sesi duyduğunuz anda fury w ve tryn 1 canıyla öylece kalmış. dariusa hala çözüm yok 1k true damage nedir abi ya

• Sen ne diyon la değişik ?
  • Bekle beni çelıncır
  • Jax
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziboaydino

Jax

bu da güzel bir örnek eğer fiora ulti atınca sap gibi kalıyorsanız jaxla buna son verin fiora uçmaya başladıysa E tuşuna basın fioranın tüm olayının yarısı bitti
  • Dariyide 6 olana kadar 3 kere kesersen ezersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziboaydino

Jax

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

Dariyide 6 olana kadar 3 kere kesersen ezersin

dariusu teemo veya kenoş ile pokelayıp farmlamasını engellersen xp deny felan yaparsan pull una yakalnmazsan belki bir şansın olabilir. yoksa dikkatsiz bir anında E-Q-W-bir kaç aa-R kaçılınmaz son daha 6. levelda 350 true damage
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

Dariyide 6 olana kadar 3 kere kesersen ezersin

dariusu teemo veya kenoş ile pokelayıp farmlamasını engellersen xp deny felan yaparsan pull una yakalnmazsan belki bir şansın olabilir. yoksa dikkatsiz bir anında E-Q-W-bir kaç aa-R kaçılınmaz son daha 6. levelda 350 true damage

Eskiden olaf da öyleydi. 5. Seviye e skill i 340 true damage veriyordu. Şimdi ise 50-60 ad daha az ki olafa 300+ ad kasarsan ancak nerf yemeden önceki gücüne ulaştırırsın. Ama olafa canda gerek.

Yani olaf nerf yemeden önce darius'dan kat kat daha op tu.

• Ben hayatımda fiora counterlayamıyorum diyen görmedim Fiora beni çok dövüyor diyen de görmedim
  • C

• 2-3 gün önce bronz bir hesapla rank attım. oradakiler fioradan çok korktukları için banlıyorlardı. muhtemelen konuyu açan arkadaş da o ligden :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

2-3 gün önce bronz bir hesapla rank attım. oradakiler fioradan çok korktukları için banlıyorlardı. muhtemelen konuyu açan arkadaş da o ligden :D

noob herosu denilen fiora master tryn vb dendiği için dedim. fioradan korktuğum için değil.
  • hard counter kennendir fakat her hero counterlar 0 cc var heroda konu gereksiz

• Denişik misin
  • rammus-darius.
  • dariusu noc ile kantirlarsiniz r atarken w basın kalsın öyle
  • Counterlayaman.Yeni bi süper kahraman falan heralde.
  • Fioraaa ühüh diye ağlayan ben daha görmedim.
  • noob herosu yi fiora tryn op diye ağlayanlar çok oldu ve konuyu troller bastı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.