Şimdi Ara

haksiz yere isten cikarilma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben buyuk bir marketler zincirinde 7 senedir calismaktaydim. bu ayin 6'si itibari ile iade irsaliyesi duzenleyerek para caldigim gerekcesi ile isten cikarildim. kasadan kesilen bu iade irsaliyeleri kayip, sadece bilgisayardan bakildiginda kesen kisinin adi olarak benim adim yaziyor. irsaliyeler kayip oldugu icin bu iade irsaliyelerini kimin imzalayip kontrol ettigide belli degil. kamera kaydida olmadigi icin kesen kisiyi tespit edemiyorlar. acikcasi bir personelin benim sifremle benim kasamdan iade kestigini dusunuyorum.

aksam doldurdugumuz kasa defterindede oynamalar oldugu soylendi. (ki boyle birsey imkansiz. defterin neresinde oynama yaparsaniz yapin kasaniz acik verir.)

olayin soku ile bana sorduklari sorulara da cevap veremedim. ben vicdan olarak rahatim, birsey yapmadim diyebildim sadece.

ayin 7sinde bir daha magazaya cagirildim. bolge muduru bana 2 secenek sundugunu, ya istifa edip olayin ustunu kapatacaklarini, yada isin mahkemelik olup sicilime isleyecegini ve ileride is bulmada zorluk yasayacagimi soyledi. benim bir sucum olmadigi icin istifayi kabul etmedim. bana su ana kadar is cikisimla alakali bir evrakta vermediler.

bundan sonraki surecte nasil bir yol izlemeliyim? ise iade davasi acip ise geri donmek istemiyorum. cunku isten yeterince sogudum. zaten ise iade durumunda tarafima mobbing uygulanacagini veya yogun baski gorecegimi dusunuyorum. tek derdim kendimi aklamak ve tazminatimi alabilmek.

isten cikarildigim icin maddi olarakta sikintiya dustum. ne olur bana yol gosterin, akil verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun öncelikle işe iade talepli olarak kalan tüm taleplerinizi de içerir biçimde arabuluculuğa başvurmanız gerekmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apartmanin altindan cikan su
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.