Şimdi Ara

haksız yere hız düşürdüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haksız yere net hızımı düşürdüler!
    Hüseyin T. | 2013-10-07 07:00:19 Günlük cepnet paketi denilen 1,5tl lik ürünü internetten hattıma tanımladım. Web de paketin tanımlandığını görüp neti kullanmaya başladım ancak 2 dakika sonra bir mesaj aldım günlük net kullanımınız 10tl ye ulaştı artık ücretlendirilmeyeceksiniz diye ne olduğunu anlamaya çalışırken bir mesaj daha geldi günlük cepnet paketiniz tanımlandı şeklinde. Zaten ben web de görüp tanımlandı diye kullanmıştım. En son gelen mesaj ise tam bir gasp oldu internet hızım sadece 1 günlüğüne 11.5 tl ödememe rağmen 10 kb/s hızına düşürülmüş. 10 mb lık adil kullanımı aştığım içinmiş. İyi de 10 tl zaten ödedim 1 günlük bedel. MH ni arayıp durumu anlattım beni geçiştirdiler.Türkiye'de tüketici olmak neden zor?
    ...

Soygun yapıyorlar hepsi aynı...

• Türkiyede bilinçsiz olmak çok kolay mesaj gelmeden tanımlandığna dair girmişsin sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juske J kullanıcısına yanıt
    ya yazdıklarımı tam okumadınız ya da bir yakınınız (veya siz) Vodafone çalışanı ya da hissedarısınız sanırım

Ben paketi internet hesabımda görüp giriş yaptım ve hakkım gasp edildi diyorum acaba tam anlatamadım mı? Bilinçli tüketici sınıfına yakın görürüm kendimi normalde o bakımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozelfen

ya yazdıklarımı tam okumadınız ya da bir yakınınız (veya siz) Vodafone çalışanı ya da hissedarısınız sanırım

Ben paketi internet hesabımda görüp giriş yaptım ve hakkım gasp edildi diyorum acaba tam anlatamadım mı? Bilinçli tüketici sınıfına yakın görürüm kendimi normalde o bakımdan.

ingilterede vodafon şirketi adına hisselerim var yani Vodafonun ortağıyım doğru tahmin de bulundunuz tüm çevremide işe alıp yönetici yaptım
    konuya gelelim yazılarınızı tamamen okudum ve ona göre cevap verdim
    hattınıza xxx ücret karşılığnda xy paketi tanımlanmıştır iyi günlerde kullanın mesajı gelmeden kullanmışın sorun yok diye belirttim
    not : ortaklık bilgilerim gizlidir hisse oranlarımı ve ortaklık şartlarını sormayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juske -- 7 Ekim 2013; 20:16:03 >

• Referans olsaniz cagri merkezi falan ise aldirsaniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.