|
Motosikletle kırmızıda geçme cezası gelince ben de itiraz ettim. Polisin görsel kanıt gösterme zorunluluğu yokmuş. Ben o gün o saatte orda olmadığımı kanıtlamalıymışım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gecmediğim kırmızı ışıktan ceza yedim. Avukata sordum, tanıdık polise sordum, bir de yolda cevirmedeki trafik memuruna sordum 3ü de olur abi öyle öde geç dedi. Ne mi yaptım, ödedim geçtim. Türkiye burası. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Acaba arabada kamera olsa ve ispatlamis olsaydınız, o fahri bilmemnesi ceza alir miydi? Çünkü olmasi gereken o. Herkes kafasına gore mi takılıyor yoksa? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Az daha dayanın arkadaşlar, geldikleri gibi gidecekler! |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Tek kelime edip daha fazla yorum okumayacağım; Yuh! :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
fahri müfettiş neymiş yahu, ilk kez duyuyorum. bende olayım sevmediğim herkese ceza yazayım o zaman, ne güzel işmiş bu. |
ben polis olduğum halde polis tarafından dur ihtarına uymamaktan ceza yemişim .;) yani polis polisten kaçar mı hiççç ;))) ha bu arada dur ihtarı filan da yapılmadı, yine paşa paşa ödettiler cezayı , itaraz ettik ama rettt senin gibi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevercollapsed -- 1 Kasım 2020; 0:32:51 > |
Bir üst mahkemeye taşırsanız karar bozulur çok yüksek ihtimalle ama iyi bir avukat tutmanızı öneririm. Tüm masraflarınızı fazlasıyla alırsınız. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arada kaynamasın, bu haberi ben de okudum, çok şükür ki ülkede adaleti tesis eden mahkemeler ve onun adil hakimleri de var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Geçen ay karşı şeritten ters yöne girmiş araba( 1 km ötedeki yol ayrımından dönmemek için bölünmüş yolda ters şeritte gidiyor) ile 100 km hızla giderken 10 cm kala carpismaktan kurtuldum direksiyonu kırarak. Arabamda kamera var hem ön hem arka plakası belli, trafik polisleri bu görüntüleri kullanarak ceza yazmıyor. Kendileri elimde video olmasına rağmen kullanmıyor. Neymiş kendileri görecek ve yerinde yazacakmis. Süre dolsun yaş gelsin ben de fahri müfettiş basvurusu yapacağım, ceza yazdığıma da kanıtı ile sunmazsam o cezayı yazmam zaten. Ne bu herkes çift şerit park ediyor, karşı şeritten gelen kasaplar, makascilar bilmem ne. Bu adamlar kafasına göre ceza yazıyor gibi görünüyor ama her iş onu yapacak insana göre yön alır. Genellememek lazım, gerçekten faydalı olacağı yerler olabilir. Geçen hafta ışıklarda trafik polisi yanımda durdu öndeki aracın plakası okunmuyor bir şey yapmıyor musunuz dedim duymazlıktan geldi, e trafik polisi böyle yapıyorsa umursamıyor ise o zaman ihtiyaç var demek ki bu fahri müfettişlere < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |