Şimdi Ara

HAKKARİ YÜKSEKOVA DA KÖPEK KATLİAMI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hakkari ili Yuksekova ilcesi Daglica Koyu’ndeki bir karakolda, binbasi rutbesindeki S4 subayinin, kendisine zimmetli olan silah ile sabah 07:00’da karakol icinde bulunan kopekleri vurmaya basladigi ve 40’a yakin kopegin katledildigi bildirilmistir.

https://www.change.org/tr/kampanyalar/t-c-genelkurmay-baskanligi-4982-ve-3071-sayili-kanun-geregince-yanit-verilmesini-rica-ederiz

Buradan imza atın..

• iddia iddia iddia...
  • Biz askerdeyken karakolda 15-16 tane köpek vardı iyilerini ayıklayıp diğerlerini vuracaklardı vurmadılar.

Baktımda orada saçma bir şekilde atatürke değinilmiş atatürke dönün demişte 15-16 tane köpeği vurmayı planlayan komutanda atatürkçüydü bu konuya değinmek iyi ama o noktada saçmalamış. Yani atatürkçü olmayan komutanlar köpekmi vuruyor.
  • Psikopatlik bizde marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav he he

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende diğerlerini katlettiler sandım.
  • İyi bari üç beş çapulcu teröriste gücü yetmeyen ordunun köpeklere gücünün yettiğini öğrendik.Bu da bir başarı bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

Bende diğerlerini katlettiler sandım.

Kardes sabirim bug buldum . 1938 yazmamisin amma son rakami bos birakinca oraya da bir rakam gelecegi icin olmamis . Sonsuz isaretinin yerine tek rakam gelmek zorunda degil ki iki uc rakam da gelebilir dersen bi miktar kabul edilebilir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsede dememişki bir karakolda 40 tane köpeğin işi ne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.