Şimdi Ara

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı -325. DÖNEM-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
11.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 325. Dönem Yedek Subaylardan Hakkari İl Jandarma Komutanlığı'na çıkan var mı arkadaşlar.
    Varsa hemen burada şimdi bir şekilde tanışalım.
    Yabancılık çekmeyelim yani.

Elazığ'da toplanacağız. Bunu da konuşalım.

Kuvveti Jandarma
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Er
    Branşı
    Kabul Toplanma Merkezi ELAZIĞ Kab.Top.Mrk.K.lığı
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HAKKARİ İL J. K.LIĞI
    HAKKARİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melisce -- 11 Aralık 2008; 1:22:12 >
    İl Jandarma Komutanlığı büyük bir alanı kaplıyor.
    Yeride oldukça güzel.
    Gerçi herşeyi gidince öğreneceğiz ama.

Şimdi isterseniz bir liste yapalım.
    Elazığ'a gidince daha rahat birbirimizi tanıma fırsatı buluruz.
    Devrelerim benim.

1- KUTADGU
    ADANA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: melisce

benim kardeşimde hakkari il jandarma. van a mı gitceksiniz direk yoksa elazığa mı? benim araştırdığıma göre vana a gitmek daha mantıklı görünüyor?

Van tabii ki daha cazip gözükmekte.
    Ama ben bütün şartları değerlendirdiğimde Elazığ'a gitmenin daha mantıklı olduğunu düşündüm.
    En azından oraya daha rahat ulaşım imkanı buldum.
    İzmir'den uçakla gideceğim.
    Hakkari İl Jandarma ile bu konuda görüştüm.
    Elazığ'a gitmenin daha iyi olacağını eğer Van'a gidersek de Askeri İnzibatları bulmamız gerektğini söylediler.
    Bireysel olarak Hakkari'ye gelmeyin dediler.
  • ARKADAŞLAR BENDE HAKKARİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞINA DİDECEĞİM.ARAŞTIRDIM VE KİMLE KONUŞTUYSAM TOPLAMA MERKEZİNE GİTME DEDİ..BEN İZMİRDEN VANA GİDİP ASKERİ İNZİBATLARIN YÖNLENDİRMESİYLE HAKKARİYE GİDECEĞİM..TOPLAMA MERKEZİ İLE HAKKARİYE ULAŞMAK BİR HAFTAYI BULUYORMUŞ..VE ÇOK KÖTÜ ŞARTLARLA KARŞILAŞILIYORMUŞ..YATACAK YER BİLE BULUNAMIYORMUŞ..HABERİNİZ OLSUNN

ORHAN
    Benimde hakkari il jandarma kısa dönem olarak çıktı.
    Elazığ konusunda yukarıda yazılanlara benzer endişeler taşıdığım için van ktm'ye teslim olacağım. İstanbul'dan Van'a pazar günü thy-sunexpress ortak uçuşuyla sabiha gökçenden 11,50 'de geçeceğim. Güzergahı aynı olan yada VAN'DA ktm'de görüşmek isteyen olursa ismim selçuk gsm. 0535 411 93 25 pazara kadar tel açık tlf. götürmeyeceğim... hepinize hayırlı teskereler..

MSN: bozdemirs@yahoo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresq -- 12 Aralık 2008; 13:36:16 >
    benim de hakkari il jandarma komutanlığı kısa dönem. pazartesi ankaradan 12.45 de vana uçuyorum. orada ktm ye teslim olacağım. daha önce oraya giden arkadaşlar kesinlikle vana gidin diyorlar. bu arada ismim onur. bence burada listeyi başlatalım. orada görüşmek üzere. herkese hayırlı olsun.

HAKKARİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞI
    1. ONUR / (Bartın) Eskişehir/ İngilizce öğretmeni- kısa dönem
  • arkadaslar 5 ocaga kadar egitim alacaksiniz sonra sizi ilce jandarmalara dagitacaklar. cukurca / semdinli / yuksekova bir kisminiz ise hakkaride kalirsiniz ama dua edin jandarma sinira dusmediniz il jandarma daha tehlikesiz daha rahat geciyor.

323 ten dedeniz......

hakkari / cukurca

bizi bilgilendirsene sana zahmet..eğitimden sonra hakkaride kalanlar ve ilçe jandarmalara gidenler oralarda neler yapıyor?
  • hakkariye ve ilçelerine düşenlere hayırlı teskereler.309kd olarak çukurcada başladım çukurcada tamamladım askerliğimi.yer değiştirme olayı tamamen ihtiyaca bağlı.yerinizde de kalabilirsiniz.başka ilçeye yada birliğe de gönderilebilirsiniz.askerlik yapacağınız yer elbette batıda olduğu gibi geçmeyecek daha ciddi olmayı gerektirecek.ancak kısa dönem olmanın avantajlarını da yaşayacaksınız.size misafir gözüyle bakılacağı için bu kısa sürede sizden ne kadar faydalanılır ona bakacaklar.mesleklerinize göre bölümler bulamayabilirsiniz.işinizle alakasız yerlerde görevlendirilebilirsiniz.genellikle kantin muhasebe yazıcı silahlık sorumlusu revirci gibi görevler alabilirsiniz.mevkinize göre tek yada çift nöbetleriniz olabilir.aynı şartları paylaştığınız asker arkadaşlarınıza anlayışlı olmaya çalışın zira 6ay yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyecek onlardan başka muhabbet edecek kimseniz olmayacak.
    SAMSUNG 55UHD7100 4K Curved PHILIPS HTS3377 EV SİNEMA SİSTEMİ ASUS N53SN-SZ174V SAMSUNG GALAXY NOTE 3 SAMSUNG NX1 Fotoğraf makinesi LOGİTECH GT DRIVING FORCE DIREKSIYON APPLE IPAD AIR 2 GOLD 64GB WIFI TABLET

• Hakkari İl Jandarma 313 Kd. Hertürlü Bilgi verilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.