|
|
Bedelli Askerlikte Para İadesi
Bedelli askerlik hizmetinden vazgeçtiğin takdirde, belirli koşullar altında para iadesi alma hakkına sahipsin.
Bedelli Askerlik Para İadesi Kaç Gün Sürer?
Para iadesi talebinin işleme konulması ve paranın hesabına aktarılması genellikle 15-30 gün sürer.
Bedelli Askerlik İptali Para İadesi
Bedelli askerlik vazgeçme işlemini askerlik şubesine bildirdikten sonra, paranın iadesi için aşağıdaki belgeleri teslim etmen gerekir:
Bedelli Askerlik Ücreti Geri Alma
Bedelli askerlik ücreti iadesi, aşağıdaki durumlarda yapılabilir:
Bedelli Askerlik Parasını Geri Alma
Bedelli askerlik parasının iadesi için başvurunu askerlik şubene yapman gerekir. Başvurunun onaylanması halinde, paran belirtilen banka hesabına yatırılacaktır.
|
Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!" ![]() Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
|
|
|
|
|
|
Merhabalar birkaç sorum olacaktı. 1) Bedelli askerlik başvurusu yapıp (yoklama,muayene,hizmet tercihi) bedelli ücretini ödedikten sonra herhangi bir sebepten ötürü bedelliden vazgeçmem durumunda en son ne zamana kadar vazgeçip ödediğim ücreti geri alma hakkım var? 2) Ben 2022 yılı içerisinde birkaç eğitim alacağım. Bedelli sevk tarihim bu süreç ile çakışırsa sevk tarihimi ileri bir celb dönemine erteleme (eğitimsel sebeplerden ötürü) talebinde bulunabiliyor muyum, değerlendirirler mi? Daha az göster |
Merhabalar birkaç sorum olacaktı. 1) Bedelli askerlik başvurusu yapıp (yoklama,muayene,hizmet tercihi) bedelli ücretini ödedikten sonra herhangi bir sebepten ötürü bedelliden vazgeçmem durumunda en son ne zamana kadar vazgeçip ödediğim ücreti geri alma hakkım var? 2) Ben 2022 yılı içerisinde birkaç eğitim alacağım. Bedelli sevk tarihim bu süreç ile çakışırsa sevk tarihimi ileri bir celb dönemine erteleme (eğitimsel sebeplerden ötürü) talebinde bulunabiliyor muyum, değerlendirirler mi? Daha az göster |
merhablar hocam bulundugum ildeki askerlik şubesine 11/12/2022 tarihinde 3 adet bedelli askerlikten vazgeçtiğime dair belge verdim. 26/12/2022 tarihinde kütüğümün bulunduğu askerlik şubesini aradığımda ellerine evrağın geçtiğini ve bakanlıga gonderdiklerini soylediler. işlemleri hızlandırmak adına nereyi aramalıyım ? |
hocam basvuruyu ıkamet ettiğiniz ildeki askerlik şubesine yapıyorsunuz lakin siz bastan soyleyin eğer basvuru yaptıgınız kurum kutuğünüzün bağlı oldugu kurumla aynı malmudurluğüne bağlı değilse odeme yaptıgınız bırıme gondermelerini isteyin benim evrak türkiye turu atmıs sizinkisi atmasın. |
|
hocam sizin başınızdan geçmiş sanırım iptal işlemi. Aynı gün iptal işlemi tamamlanır mı süreci anlatırmısınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba bana yardımcı olabilirmisinniz lütfen konudan madur oldum. tam 1 ay once bedelli iptal başvurusu yaptım kütüğümün oldugu ili aradığımda hala evrağın onlara gitmediği söyleniyor. yazılanlara gore elektroniğe yüklediklerini soylediklerini ama ıslak imzalı kağıt olması gerektiğini söylüyorlar. Yukarıda bi arkadaş elektroniğe yükletip işlemi başlatabilceğimizi söyledi. Madur oldum en basta 10 gun dediler sonra 20 gun sonra aradığımda hala evrağın gelmediğini söylüyorlar. |