Düğmeye basmışlar gibi raslantı değil abd itlerini salmış . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Aralık 2023; 21:22:44 > |
Hakkari 'de Hain saldırı. Son 24 saatte 12 askerimiz şehit... (3. sayfa)

-
-
Tengri rahmet eylesin. Ne diyelim araplar kadar konuşulmayacak askerlerimiz. 12 tane suri ölseydi tayyip ülkeyi ayağa kaldırırdı.
-
AKP'li Erdoğan hükümetleri elhamdülillah ( !) ülkeyi aldığı noktaya getirdiler. Faiz %47ydi ( reisin ifadesiyle )ona geldik enflasyon %30-40dı onu geçtik terör 90larda yoğundu 1999da bitmisti yine 90lara döndük ... Bunların dışında 17 .büyük ekonomiydik 21. olduk %10 altinda işsizlik vardı şimdi %20-25 oldu... Ama devletten maaş ve yardım alan 2 katına çıktığı için ve etnik dinsel mesaj verdiği için yine %52 alabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 23 Aralık 2023; 20:9:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
starbucks basip filistin die aglayanlar nerdesiniz
karakter yoksunlari
kendi insaniniz sizin icin sehit oluyor
bu ulkeye faydaniz ne
-
Allah rahmet eylesin , vatan sağolsun.
Milletimizim başı sağolsun.
BU FORUMDA ŞEYH SAİT 'İ SAVUNAN TERÖRİSTLERİ BULUP ONLARI DA ASMAMIZ LAZIM ASLINDA
-
abd'den ziyade israil, burdaki israiltaparlar kısmen memnundur
-
birileri devam etsin demirtaşa apo denenlere selam göndermeyi
-
Hamas sevicisi, akp trolü yine gelip muhalefeti suçluyor
Ülkeyi 21 senedir kendileri yönetiyor nedense muhalefet suçlu. Hesap verecek olanlar gelmiş hesap sorup suçluyor. Çakala bak.
Bu saldırının hesabını verecek olan akplilerdir. Ordu sizde, yönetim sizde. Ne anlatıyorsunuz?
-
Gazzeye gidelim diyenlerden aynı özveriyi kandil içinde bekliyoruz
Kandile gitme özverisini ne zaman yapıyorsun?
Ben gazzeye gidelim mi dedim nerde demişim diyenler nerde hani kayboldular
Birileri Gazze'ye gidelim demiş, sen yan gelip yatalım pozisyonunda kalarak eleştiri getiriyorsun. Senin eleştiri yapabilmen için önce Kandil'e gitmen lazım ve oradan demen lazım ki Gazze'ye gidenler buraya Kandil'e gelsinler.
Birileri en azından bir zulme karşı tepki olarak Gazze'ye gidelim diyor. Sen ne Gazze'ye gidiyorsun, ne Kandil'e.
Ayrıca zaten Kandil yolunda değilmiyiz ki. Bu karda kıyamette neyin mücadelesini veriyoruz ki. Kandili yok etme mücadelesi değil mi. Söylediğin sözün bir tutarlılığı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 24 Aralık 2023; 0:48:17 >
hocam fazla tartışmaya gerek yok gazze olaylarına verilen tepki 2 gündür verdiğimiz şehitlere verilmedi herşey ap açık ortada iyi geceler
Milliyetçi Odak (@MilliyetciOdak) on Xtwitter
Milliyetçi Odak (@MilliyetciOdak) on Xhttps://twitter.com/MilliyetciOdak/status/1738653428388163673?t=uiwpSerhjqAmMFtiOTb1xw&s=19
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı tepkiyi vermediklerinin kanıtı nedir, Gazze'ye gidelim diyen halk kesimi zaten Kandile de siyasi uzantılarına da eşit şekilde düşman değil mi. Ne gibi daha fazla tepki göstermelerini istiyorsunuz?
Gazze'ye gitmeyelim diyenler, şehitlerle ilgili daha fazla ne tepki gösteriyor ki. Kandile düşmanlıkları kadar siyasi uzantılarına da aynı oranda düşmanlar mı?
Şehitlerle ilgili tepki konusunda Gazze'ye gidelim diyenlerin Gazze'ye gitmeyelim diyenlerden bir eksiğimi var? Gazze'ye gidelim diyenler, şehitlerle ilgili fazla tepki vermemiş mi oluyor, bunun kanıtı nedir onu sordum, hala cevap veremedin. Cevap?
40 yıldır aynı şeyler.hüngür hüngür ağlayan,boyalı,yakışıklı sunucuların göz yaşları.şehit cenazesin de güya yanında,acısını paylaşacağını,önce duasını edip,sonra siyasetini yapıp çekip giden politikacılar.Burada karşıt görüşlü insanların laf sokmaları bir birlerine.
Dejavu dan başka birşey değil valla.
Tek gerçek Ateşin Düştüğü yeri yakması dır.
40 yıldır bitmeyen terör sadece şununla bitecektir!
Bop projesi ne zaman biter,terör de o gün bitecektir..
Bana göre tek çare var!
İç cephede birleşmek ve Tam bağımsızlık.
Abd yada Ruscu olmayıp,tam bağımsız kalmaktan geçer bir tek.
Anlayana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X