Şimdi Ara

Hakiki Giresun fındığı sadece 17 lira.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün yeni mahsül olup Giresun ilinin Eynesil ilçesinden toplanmıştır. Fındıklar sivri değil yağlı fındıktır. Fındıklar yeşil kabuklu değildir, kahverengi kabuklu, yani patos atılmıştır. Forumda satılan sanalpazar indirim kodları ile daha ucuza getirebilirsiniz. 5 kilo üzerine kargo fiyata dahildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yazık yemin ederim, patosu, motoru, işçisi, toplaması, ilacı, sigortası birde üstüne 10 aylık emeği harca sonra 17 liradan satmaya uğraş, bu hale düşürenler utansın.
    Giresun fındığı en güzel fındıktır ne Sakarya, ne Ordu, ne Trabzon hepsi solda sıfır kalır ama bizim millete bunu anlatamayız bir türlü.

4 Tonda benim var satmadım bekletiyorum hocam, ihtiyaç yoksa sizde bekletin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fowell-one -- 12 Ekim 2015; 11:41:37 >
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    Hocam sürekli Giresun da duramadığımız için 50 kilo civarını bu fiyata satıyorum gerisini verdik Ağustosta.

• Valla kardeşim diyorumya 40-45 liraya gider Eminönün 'den alırlar bizim millet hemde çerezlik bile olmayan ocaktan almaya tenezül etmediğimiz kalitedeki kötüleri ama burda 17 çok gelir laf ederler.
    İnşallah tez zamanda elden çıkarırsın fiyatın gayet iyi, bol kazançların olsun.
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam burada da Adapazarı fındığına 25 istiyor adam. İyi dileklerin için teşekkürler :)

• Güncel

• sanalpazar linki varmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50kg için güzel bir fiyat söylersen hepsini alırım. Tabi dediğiniz gibi kaliteli ise.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.