Bildirim
Hakemin Sabri'yi kışkışladığı pozisyon (video,gif,ss) li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Dufrense -- 8 Eylül 2010; 3:35:15 >_____________________________ .. dedi Şeref Bey ama kimseler duymadı..
-
bunu arıyordum ben de
_____________________________ -
Mesajım bulunsun. _____________________________ -
Kesinlikle gif yapılmalı.
_____________________________ boraltan bir köprü, aşar geçer aras’ı,
yuğsan aras suyuyla, çıkmaz yüzün karası.
düşman bekler karşıda, önüne kattı beni,
can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni.
dönüp seslendim geri, merhametsiz birine,
beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine. -
süper
izleyemiyorum beyler acil gif yapın laa _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu
izleyemiyorum beyler acil gif yapın laa
bende izleyemedim ama bu yorum bile koparttı beni_____________________________
-
gif isterük _____________________________ -
_____________________________ uzaktan taş gelmez
gerçek işini kolaylaştırır
düşenin dostu ol -
mükemmel ötesi ulan sabrii _____________________________ Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;#8230;
-
guzel paylaşim sabri sen arizamisin _____________________________ -
Yine topu orta yapacağım diye seyircinin birini indirdi huylu huyundan vazgeçmiyor. :) _____________________________ -
yazık uğraşıp durmayın adamla :D _____________________________ bir şey abartıldığı zaman anında antileri çıkar! -
Bu arada 11.saniyede kale arkasında seyirciler kopmuş durumda onada dikkat edin bi
halay çekerek ilerliyorlar_____________________________ Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;#8230;
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByRomanTicO
Yine topu orta yapacağım diye seyircinin birini indirdi huylu huyundan vazgeçmiyor. :)
_____________________________ Reklam alanı. -
quote:
Orijinalden alıntı: ByRomanTicO
Yine topu orta yapacağım diye seyircinin birini indirdi huylu huyundan vazgeçmiyor. :)
klasik o zaten_____________________________
Benzer içerikler
- concerta zeka geriliği
- çiğ tavuk yenir mi
- enam suresi 103. ayet 21 defa yorumlar
- toyzz shop çalışma şartları
- cymbalta 30 mg kullananların yorumları
- prompt mühendisliği
- dc açıldı mı
- google çizim yap
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X