Şimdi Ara

Hakem Olmak İsteyenler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
8
Favori
33.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 yaşından küçükler için kaza-i rüşt veya anne ve baba muvafakatini gösteren belgeyi nereden bulabilirim? Ve kursa gelirken eşofman ayakkabı vb. gereçleri kendimizmi getirmeliyiz? Tecrübesi olan arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum :)
  • Ortalama maç başına ücretler ne kadar?
  • en az 15 yaş mı 15 yaşıdna çocuk başvuru yapma alıyorla mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

en az 15 yaş mı 15 yaşıdna çocuk başvuru yapma alıyorla mı?

15 yaşını doldurmuş yani 16 yaşından 55 yaşına kadar olanlar başvuru yapabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513
    Ortalama maç başına ücretler ne kadar?

Hangi ilden hangi ligten başlanıyor merak ettim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Orijinalden alıntı: umut5513
    Ortalama maç başına ücretler ne kadar?

Hangi ilden hangi ligten başlanıyor merak ettim bende

Hangi ilde ikamet ediyorsan o ilin amatör liglerinde yan hakem olarak başlıyorsun. Zamanla tecrübe kazandıkça 3.lig ve 2 lige yükseliyorsun. Gelecek vadediyorsan klasman atlatıp orta hakem yapabiliyorlar ve seni büyük ihtimal tekrar amatöre gönderiyorlar. Birsüre orda takıldıktan sonra tekrar üst liglere yükseliyorsun.

Amatörde yan hakemlere maç başı 65 TL veriyorlar İstanbul'da. 2. ve 3.ligde maç başı ücretler çok daha iyi. Süper lig hakemleri normal maçlara 1.500 + yok yemek konaklama ücreti alıyorlar. Derbi maçlar ise dudak uçuklatacak cinsten. Bildiğim kadarıyla 4.500 TL bir derbi maç.

• Önceden başvurduydum HiF hakemliği için internet üzerinden sınavdı eğitimdi falan unutmuştum ben bunu Eğitime çağırmışlar(Istanbul için konuşuyorum) Yarın önce savcılık sonra sağlık ocağına koşturucam
  • Hangi takımı tutuyorsunuz bölümünü boş bırakın beyler tuzak soru
  • sertifika mı veriyorlarmış
  • bir soru daha, iş bankası kredi kartıyla alabiliyor muyuz? yoksa sadece garanti mi geçerli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

bir soru daha, iş bankası kredi kartıyla alabiliyor muyuz? yoksa sadece garanti mi geçerli?

Sanırım her kart gecerlı oluyor , ben basvurmustum ve yaklasık 15 gun once gıdıp kurslarına katıldım 3 gun sonra hakemlık yapmaya hazır hale geldım.
    ılk olarak halısaha maclarını fılan yonetıyosun hashus sonra ıste 1 yıl dolduktan sonrada amatörde yan hakem fılan olarak baslayabılıyorsun.
    Kursun ılk gunu gıtmedınmı bırdaha katılamıyorsun anca tekrar netten basvurman lazım.
    Universite mezunu olup ıdmanlara gıttınmı 1 yıl sonra yuksek oranda amatör maclara verılıyormusuz , amatörde dayak yedinmide sağlam tazminat alıyorsun vuran oyuncudan

• quote:

Orijinalden alıntı: senderson

Önceden başvurduydum HiF hakemliği için internet üzerinden sınavdı eğitimdi falan unutmuştum ben bunu Eğitime çağırmışlar(Istanbul için konuşuyorum) Yarın önce savcılık sonra sağlık ocağına koşturucam

Bana kalırsa ilk kursa katıl sonradan evraklarını tamamla , yazılı sınavı gecemezsen evraklar elinde patlıyor haberin olsun Yazılı sınavdan sonra 2 gün fılan evrak tamamlamana izin veriyorlar.

• @naughtyozi
    hmm ben dün iş bankası kartımla denedim çekmedi galiba.

merak ettiğim bazı hususlar var,

kurs zamanları belli mi?

belgelerde galiba sağlık ocağından alınan lalettayin sağlıklıdır raporu yetiyor, bu doğru mu?
    temiz kağıdı kolay iş, onu hallederiz.

bir de kursu başarıyla tamamladıktan sonra hakemlik yapmama ve istediğimiz zaman başlama şansımız var mı
  • quote:

@naughtyozi
    hmm ben dün iş bankası kartımla denedim çekmedi galiba.

merak ettiğim bazı hususlar var,

kurs zamanları belli mi?

belgelerde galiba sağlık ocağından alınan lalettayin sağlıklıdır raporu yetiyor, bu doğru mu?
    temiz kağıdı kolay iş, onu hallederiz.

bir de kursu başarıyla tamamladıktan sonra hakemlik yapmama ve istediğimiz zaman başlama şansımız var mı

İlk olarak saglık ocagından aldıgın rapor yeterli , ama bana kalırsa kursa gir ve yazılı sınavı gectıkten sonra al raporunu ,
    3 gun suruyor kurs , sonra hemen hakem olarak kabul edılıyorsun , yanı kurs bıttıkten sonra ıdmanlara katılmaya basladıktan 1-2 ıcınde hemen maclara cıkıyorsun.
    ben ıdmanlara baslayamadım askere gıdıcem dıye ızın aldım 15de askere gıdıyorum. ama ıdmanlara gıden arkadaslar var ıdmanlarda sadece koşudan ıbaret.
    yanı cok kolay 3 gunde hemen hakem olma sansı yakalıyorsun. bana kalırsa dene. kurs zamanları bellı degıl, sana maıl ıle bılgılendırıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: naughtyozi

quote:

Orijinalden alıntı: senderson

Önceden başvurduydum HiF hakemliği için internet üzerinden sınavdı eğitimdi falan unutmuştum ben bunu Eğitime çağırmışlar(Istanbul için konuşuyorum) Yarın önce savcılık sonra sağlık ocağına koşturucam

Bana kalırsa ilk kursa katıl sonradan evraklarını tamamla , yazılı sınavı gecemezsen evraklar elinde patlıyor haberin olsun Yazılı sınavdan sonra 2 gün fılan evrak tamamlamana izin veriyorlar.

Eyvallah savcılığı halletmştim zaten sınavı geçersem sağlık raporunuda hallederim hemen

• hadi bakalım, inşallah cumartesi gününe kurs falan koymazlar, yapı statiği dersi var
  • yapı kredi ile ödeme olmuyor mu?
  • idman derken, bu idmanlar nerede oluyor bu arada
    devamlı idmanlara gitmek zorunda mıyız

bu arada bilgilendirme için teşekkürler.
  • Bende basvurdum.Isbankasi ile odeme yaptim.
    Hadi bakalim herkes icin hayirlisi...
  • quote:

idman derken, bu idmanlar nerede oluyor bu arada
    devamlı idmanlara gitmek zorunda mıyız

bu arada bilgilendirme için teşekkürler.

Izmırde ıdmanlar Ataturk stadyumunda oluyor , mac almak ısteyenler haftadakı ıkı ıdmandan bırısıne katılmak zorundalar.
    Kurslar cumadan pazara kadar surdu bızde sızde bılemem hangı gunler olur.
    Umarım faydalı bılgıler olmustur , bende cok ıyı degılım bu konularda sadece orada duyduklarım arkadaslar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.