Bildirim
Hakem Ne Hata Yaptı Diyenler Az Bi Baksın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bilic'in oyundan atılışının videosunu da koysana panpa.. -
Bunlardan size ekmek cikmaz birader arinin oyle konusalim biraksalar futbolculari oldureceklerdi buna mazeret mi ariyorsunuz.
O maca gelince Fatih Terim ne yapti da tribune gonderildi topu yere vurdugu icin oda niye hamite kizip abicim o adamda insan herkesin bir haksizliga tahammul siniri vardir. Gecen yil icin konusuyorum hicbir ceza adil degildi o itiraz sadece hakeme degil hakem nezninde federasyona ve haksizliga karsi yapilmis bir itiraz
Donelim bugune ben sana soruyorum hakem ne yapti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fatih Terim'in oyundan atılması 100% doğru karardı, hala bunu mu tartışıyoruz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar boşuna tartışmayın, hakem ve melo yüzünden. Yoksa beşiktaş kaybetmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakem ne hata yaptı diyenler bakın diyor ve Mersin maçında Fatih terim olayını koyuyor? -
Fatih Terim ve taraftar sadece Hamit'in faaulüne mi tepki gösteriyor? İşinize gelmeyeni anlamazsınız zaten. -
evet kardeşim bu videoyu gördükten sonra düşüncelerim değişti ve imana geldim şimdi de namaza gidiyorum, gözlerimi açtın allah razı olsun -
Olm adam az bakın demiş la çok bakında yazın dememiş. -
aysal hakeme para vermiş belgeler var elimde
hakem le terim hemşeri ondan
hamitle hakem aynı cemaetten .
hakem drogba hayranıymış
hakem aslında gs lıymış.
hakem aslında muhalif fenerliymiş yildirim gitsin diye uğraşıyormuş.
hakem aslında hedö hödü .
eskiler hakeme laf atana şunu derlerdi.10 tane gol attınızda hepsini iptal etti.onun için kapayın çenenizi.mazeret arayacığınıza yaptiğiniz terbiyesizliği eleştirin o zaman evet bu yönetimde umut var derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X