Şimdi Ara

Hakem Ne Hata Yaptı Diyenler Az Bi Baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bilic'in oyundan atılışının videosunu da koysana panpa..
  • Bunlardan size ekmek cikmaz birader arinin oyle konusalim biraksalar futbolculari oldureceklerdi buna mazeret mi ariyorsunuz.

O maca gelince Fatih Terim ne yapti da tribune gonderildi topu yere vurdugu icin oda niye hamite kizip abicim o adamda insan herkesin bir haksizliga tahammul siniri vardir. Gecen yil icin konusuyorum hicbir ceza adil degildi o itiraz sadece hakeme degil hakem nezninde federasyona ve haksizliga karsi yapilmis bir itiraz

Donelim bugune ben sana soruyorum hakem ne yapti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim'in oyundan atılması 100% doğru karardı, hala bunu mu tartışıyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar boşuna tartışmayın, hakem ve melo yüzünden. Yoksa beşiktaş kaybetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem ne hata yaptı diyenler bakın diyor ve Mersin maçında Fatih terim olayını koyuyor?
  • Fatih Terim ve taraftar sadece Hamit'in faaulüne mi tepki gösteriyor? İşinize gelmeyeni anlamazsınız zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet kardeşim bu videoyu gördükten sonra düşüncelerim değişti ve imana geldim şimdi de namaza gidiyorum, gözlerimi açtın allah razı olsun
  • Olm adam az bakın demiş la çok bakında yazın dememiş.
  • aysal hakeme para vermiş belgeler var elimde

hakem le terim hemşeri ondan

hamitle hakem aynı cemaetten .

hakem drogba hayranıymış

hakem aslında gs lıymış.

hakem aslında muhalif fenerliymiş yildirim gitsin diye uğraşıyormuş.

hakem aslında hedö hödü .

eskiler hakeme laf atana şunu derlerdi.10 tane gol attınızda hepsini iptal etti.onun için kapayın çenenizi.mazeret arayacığınıza yaptiğiniz terbiyesizliği eleştirin o zaman evet bu yönetimde umut var derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.