Şimdi Ara

Hakem hatalarının BJK’ye etkisi: 2013/2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013-14 sezonu BJK maçlarında sonuca etki eden Hakem hataları

1) BJK-GS 1-2 22-9-2013 -3 puan 1. golden önce Sedar’a faul, 2. Golde Burak topu elle aldı.
    Fırat Aydınus

2) Akhisar-BJK 26-10-2013 -2 puan Akhisar golü ofsayt, Olcay’a penaltı.
    M. Kamil Abitoğlu

3) FB-BJK 3-3 30-11-2013 -2 puan Caner-Necip mücadelesi 2. S.K. yanlış, Alves’in Ersan’a dirseği, Oğuzhan’a bileğine basması ve Emenike’nin Sivok’a kafası K.K.
    Cüneyt Çakır

4) BJK-Sivas 1-1 9-12-2013 -2 puan Almeida’ya penaltı, Holosko’ya 2 ofsayt hatalı.
    M.Kamil Abitoğlu

5) GS-BJK 1-0 22-2-2014 -1 puan Melo ve Ceyhun hareketleri 2 S.K.tan K.K.
    Cüneyt Çakır

6) BJK-Antalya 0-0 28-2-2014 -2 puan Holosko’ya penaltı, Enoh 2 S.K.tan K.K.
    Çağatay Şahan

7) Rize-BJK 2-2 15-3-2014 -2 puan 2 hatalı penaltı, 1 iptal edilen gol.
    Ali Palabıyık

Toplam : -14 puan

2013-14 sezonu lider FB’nin maçlarında sonuca etki eden Hakem hataları

1) Kasımpaşa–FB 2-3 16-9-2013 +3 puan Alves’in Malki’ye hareketi K.K, Alper’in Babel’e penaltısı.
    M. Kamil Abitoğlu

2) Gençler-FB 0-1 29-9-2013 +2 puan Egemen’in Jimmy’e penaltısı.
    Serkan Çınar

3) Erciyes-FB 1-2 20-10-2013 +2 puan Caner Yasin’i tekmelemesi K.K.
    Halis Özkahya

4) FB-BJK 3-3 30-11-2013 +1 puan Caner-Necip mücadelesi 2. S.K. yanlış, Alves’in Ersan’a dirseği, Oğuzhan’a bileğine basması ve Emenike’nin Sivok’a kafası K.K. Cüneyt Çakır

5) Rize-FB 1-2 7-12-2013 +2 puan Egemen’in sertliğine çifte S.K.lık Caner’in elle oynaması 2. S.K.tan K.K.
    Yunus Yıldırım

6) Karabük-FB 2-1 21-12-2013 -1 puan Emenike golü ofsayt değil.
    Bülent Yıldırım

7) FB-Konya 2-1 27-1-2013 +2 puan Volkan’ın Djalma’ya penaltısı, Alves’in Hasan Kabze’ye hareketi K.K.
    Ali Palabıyık

Toplam: +12-1= +11 puan

Hakem hataları sonucu toplam fark : 11+12=23

İstatistik olarak penaltıların gole çevrilmesi p, oyuncusu atılan takımın kaybetmesi p kabul edilirse, 23Xp= 16 puan eder.

Şu anda puan farkı 7 , ancak Trabzon maçı ile 10 puan olacak, demek ki hakem hataları olmasa BJK şu anda liderdi.

Hakemlere bakarsınız, yarattıkları fark: M. Kamil Abitoğlu 7 puan, Ali Palabıyık 4 puan Cüneyt Çakır 4 puan.

Sonuç: BJK için mazeret saymamak gerekirse de, etkinin çok önemli olduğu görülüyor. Şampiyonu MHK ve hakemler tayin ediyor.

İlhan Durusoy

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek istediğine göre şimdiye kadar 1 mağlubiyet 2 beraberliğiniz vardı.
  • İlhan Durusoy kimdir bilmiyorum ama ağır saçmalamış. Zaten yazının başından Bruma'nın Serdar'a faulü diye başlaması tarafsız yazmadığını gösteriyor. Orada faulden söz edemezsiniz. Her kırmızı kart çıkması gerekenlere de "-" puan yazmış. Nerden biliyormuş acaba 10 kişi kalan rakibin gol atamayacağını ? Hepsini geçtim Fener'in Sivas maçını yazmayı unutmuş veya yazmamış.

Hakem tarafından puan kayıplarımız oldu, biz de yakınıyoruz ama bu kadar taraflı da yazmasınlar

Tavsiyem OKUMAYIN !!!
  • Çok objektif bi yazı olmuş ben beğendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize hatalar her ne kadar fazla olsada yazı saçma
  • güzel yazı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

İlhan Durusoy kimdir bilmiyorum ama ağır saçmalamış. Zaten yazının başından Bruma'nın Serdar'a faulü diye başlaması tarafsız yazmadığını gösteriyor. Orada faulden söz edemezsiniz. Her kırmızı kart çıkması gerekenlere de "-" puan yazmış. Nerden biliyormuş acaba 10 kişi kalan rakibin gol atamayacağını ? Hepsini geçtim Fener'in Sivas maçını yazmayı unutmuş veya yazmamış.

Hakem tarafından puan kayıplarımız oldu, biz de yakınıyoruz ama bu kadar taraflı da yazmasınlar

Tavsiyem OKUMAYIN !!!

Yazida hesap hatasi da var, ayrica Kasimpasa-FB macinda Alves'in kirmizi kart görmesi gereken hareketi Malki'ye değil Adem Buyuk'e yapildi. Ama her ne olursa olsun bu kayiplari abarti gorup yarisini bile geçerli saysan yine de inanilmaz bir fark yaratıyor iki takim arasinda. Bu sekilde olmasa da yönetim destekli bu konun detaylica incelenmesi ve basin toplantisi ile paylasilmasi gerekiyor diye düşünüyorum, cunku sessiz kalindikca haksizlik devam ediyor. Bu yaziyi paylasmamin temel sebebi de bu zaten.

• Bjk fb maçını yazmissin ayiptir yahu. O macda bjk taraftari dahi herkes fenerin hakki yendi diyordu bunu hangi yuzle konusunu actin

• Bjk Fb maçına hakem hatası etkisi varmış bak bak. Fenerin 2 penaltı 1 golü verilmedi adamlar hala bjk nin hakkı diye sayıklıyor. Bu yazıyı yazan süper zeka neden maçı izlememiş acaba
  • Fb-Bjk maçında bjk'nin 1 puan alması bile hakem hatası yüzünden. O maçda fenerin penaltıları ve golü verilmed. Bunu bjk liler bile söyledi. Hangi mantıkla bu o maç bu yazıya eklenmiş.

İzlemek isteyene maç özeti tekrar burada. Bu sene şampiyonluğa giderken bunların yapılması Ayıptır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: kakakola

quote:

quote:

Bjk fb maçını yazmissin ayiptir yahu. O macda bjk taraftari dahi herkes fenerin hakki yendi diyordu bunu hangi yuzle konusunu actin

Terbiyesizlik yapma!

o terbiyesizlik sizin şahsınıza ait!

O maç fenerin hakkıydı bi saçma yazı okuyarak atarlanma. Önce maç izlemesini bil. Fenerin 2 penaltısı 1 golu verilmedi sen ne diyorsun be herif?

Terbiyesizlik yapma diyorum, terbiyesizlik yapma...

Ha tartışacak bir seyin varsa adam gibi yaz, tartisalim...

terbiyesizlik yapmaymış adam ne terbiyesizliği yaptı şimdi yıllardır aynı terane beşiktaştan sanki sadece size oluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bjk fb maçını yazmissin ayiptir yahu. O macda bjk taraftari dahi herkes fenerin hakki yendi diyordu bunu hangi yuzle konusunu actin

Terbiyesizlik yapma!

o terbiyesizlik sizin şahsınıza ait!

O maç fenerin hakkıydı bi saçma yazı okuyarak atarlanma. Önce maç izlemesini bil. Fenerin 2 penaltısı 1 golu verilmedi sen ne diyorsun be herif?

Terbiyesizlik yapma diyorum, terbiyesizlik yapma...

Ha tartışacak bir seyin varsa adam gibi yaz, tartisalim...

Yazmış işte tartışacak bir şey cevap versene.
    Saçma sapan bir yazı, her zamanki gibi BJK mağdur Fenerbahçe kayırılan takım. Objektif olsa iki takımın lehine aleyhine olan tüm kararlar yazılırdı.
    Alper'e yapılan penaltı mıydı dediniz, geçen hafta Gökhan'ın yaptığı penaltıysa Alper'e yapılan 2 kere penaltı.
    Rize maçındaki 2 penaltıya da haksız denmesi zaten.

• 1) BJK-GS 1-2 22-9-2013 -3 puan 1. golden önce Sedar’a faul

bundan sonrasını okumaya gerek yok.

• Diger maclari bilmem de fener besiktas macinda sow un golu ofsayt diye iptal edildi ama orada ofsayt olan sow degildi. Ha dersenki aktif alana girdi, o kural sezon basinda degisti. Kisacasi OKUMAYIN.

• Çok boş,gereksiz bi konu kapatılmalı. herkes biliyor zaten hakem hatalarını.
  • Ahmet Çakar: Fenerin 1 golü 1 penaltısı verilmedi.

Yahu Gs lilerin en azından gözleri görüyor. Bazı Bjkliler hakem desteğiyle aldığı puanada şükretmiyor. Bjk ile aramız iyiydi dimi AMAN AMAN.
  • Hakem hataları büyük takımlar içinde en fazla bize yapılıyor ama böyle saçma bir hesap olmaz. Anadolu kulüplerin de canı çok yanıyor ama şampiyonluk hedefi olmadıklarından ve sesleri bizler kadar çıkmadığı için kimse görmüyor bunu.
  • Serdar'a faulden sonrasını okumadım faul falan yok Serdar'ın kazmalığından yedik golü.
  • Anlamadiginiz nokta su, tek tek pozisyon analizine girilese de hakem hatalarindan hâksiz puan kazanan takimlar belli, kaybeden takim da belli. Bunu zaten tartisan futbol seyretmesin. Burada tek tek pozisyon ayrimina girilecekse ben de baskalarina calinan/calinmayan ayni hareketlerin bize neden calindigini/calinmadigini sorgulamaya baslarim yine isin içinden cikamazsiniz. En basiti rize macindaki iki penaltı, bunlari diğer takimlara calmis olsalar o hakem bir daha duduk yuzu göremezdi, ortalik ayağa kalkardi. bu yazinin da ana fikri bu, paylaşma sebebim de bu, tarafli yazilmis bir yazi olabilir ama bu sonuç değiştirmez, konusulmasi gerekeni değiştirmez. Bunlari konuşurken utanmaniz lazim ama sizler hala konuşabiliyorsunuz...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.