Şimdi Ara

'Hakan'ın Gözleri Bozuk Olabilir'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Hasan*

Bizim Volkan çoğu maç takımın en iyisi olup takımını sırtlarken sizin Hakan da çoğu maç takımın en kötüsü olup takımını yakıyor . İlginç

Aslında durum pek de ilginç değil, Hakan kapasitesi düşük bir kaleci. Psikolojik sıkıntıları da eklenince bazen iyice saçmalayıp takımı batırabiliyor. Her zaman diyorum Hakan'a yapılan ıslıklamalar haksızlıktır ama bana kalırsa en büyük haksızlığı Schuster Cenk'i yedek klübesinde oturtarak yapıyor. Hakan tipik bir ikinci kaleci ve bu saatten sonra yapılması gereken kendisine klübenin yolunu göstermektir.
  • Ben Hakan'ın kapasitesi düşük dediğimde sadece futbol yeteneğini değil; form durumunu da, soğukkanlılığını da, istikrarını da kastetmiştim ve ondan dolayı düşük dedim. Hakan'ın yaptığı müthiş kurtarışlar var elbette Mesela Man Utd maçının başında çıkardığı bir top var ki hala hatırımdadır.. Fakat genel durumu ortada. Aynen belirttiğin gibi kaleyi Cenk'in devralması lazım. Rüştü ise bu saatten sonra Cenk'in önünü açmak ve onu eğitmekten başka birşey yapmamalı.

Sadece kalede değil, her pozisyonda genç oyuncuların önünü açmalıyız. Mesela ben olsam Fatih Tekke'yi hiç almaz, Ali Kuçik'i oynatırdım. Sağbek'e Rıdvan tamamen iyileşene kadar Hilbert'i koyar, o bölgeye transfer yapmaz onun yerine sağ açık için iyi bir oyuncu tercih ederdim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.