Şimdi Ara

Hakan Günday - AZ okuyan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekşiden baktım yorumlar çok iyi buradan okuyan var mı bu kitapı

• Konusu tam olarak ne ? Kapağı ilgimi çekmişti.
     Hakan Günday - AZ okuyan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whyayca -- 29 Ağustos 2012; 17:19:49 >
  • Konusu Derda isimli şahsın başından geçenler.Eser realist ögeler muhteva ediyor.Yer yer şaşırtıcı,şok edici,etkileyici özellikler gösteriyor.
  • Takip.
  • Bir arkadaşım okumuştu içinde bir sürü bilmediği kelime olduğunu söylemişti. Söyleyeyim dedim.
  • melankolik bir kitap şaşırtıcı bir roman hangi türe giriyor muamma

follia adındaki sonsuz melodinin eşliğinde birbirlerine son kez bakıp uyudular. Ölümüne. Seksen yaşındaydı. İkisi de. Birlikte olabilmek için kırk yıl, birlikte ölebilmek için de bir kırk yıl daha yaşamışlardı...
    ---

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlatım tarzı çok güzel sıkılmadan okunabilecek bir kitap yalnız konusu bana biraz sıradan gelmişti. yine de tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jnic

anlatım tarzı çok güzel sıkılmadan okunabilecek bir kitap yalnız konusu bana biraz sıradan gelmişti. yine de tavsiye ederim.

argo kelimeler var mı kitapın için de
  • Konusu ne neyi anlatıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mogolo

quote:

Orijinalden alıntı: jnic

anlatım tarzı çok güzel sıkılmadan okunabilecek bir kitap yalnız konusu bana biraz sıradan gelmişti. yine de tavsiye ederim.

argo kelimeler var mı kitapın için de

argo ve küfürlü kelimeler vardı baya.

konusu iki bölümden oluşuyor. iki çocuğun birbirleriyle kesişen hayat hikayesini anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hchinaski -- 31 Ağustos 2012; 0:49:19 >
  • fazla tesadüf olması insanı kitabın gerçekçi,çarpıcı yapısından biraz da olsa uzaklaştırsa da kaliteli bir roman.
  • Tesadüflerin olmadığı bir eser yok ki...Bütün eserlerde tesadüf olaylar oluyor.Az isimli eserde Oğuz ATAY hayranlığını beğendim.Derda Oğuz ATAY'la empati kuruyor,fikir alışverişinde bulunuyor.Yazarın öldüğünü bile bile.Bu kısım ilginç ve fazlasıyla gerçekçiydi.
  • devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okudum çok iyi bir kitap , Kinyas ve Kayra'yı tavsiye ederim, bu adamı çok seviyom nedense.
  • okudum güzel bir roman tavsiye ederim . kitabın ötesinde hakan günday'ı konuşmak gerekirse oldukça etkileyici işler çıkarıyor takipteyiz her daim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.