Şimdi Ara

Hakan Balta çok iyi oynuyor.[nazardeğmesin.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakan Balta şu ana kadar gayet iyi oynuyor bence.İnşallah sezon içinde de aynı performansı gösterir.

• çok seviyorum bu adamı nedense
  • Aynen ilk yarı çok iyiydi, inş. bozmadan devam eder.
  • Biraz güvenle ligin sayılı beklerinden
  • 2008 yilindaki haline doner umarim ilk yari begendim cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omur_08

çok seviyorum bu adamı nedense

Aynen, tip olarak baktığımda, çok iyi bir adama benziyor. Çok kafadar bir adam imajı var. Severim kendisini.

Böyle devam eder inşallah, bozmasın kendisini.
  • H.Balta zaten çok iyi bir bekti. Ben çok severdim. Lakin ki geçen sene bize 10 maç kaybettirdi adam kafadan. Uefa'dan elenmemize neden oldu. Fenerbahçe maçında 2 golde de eskortluk etti Semih ve Alex'e.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakan Balta'nın takımdan bir an önce gitmesini isteyenler, 1 maçta (daha 1 maçı bile tamamlamış değil) yerlere göklere sığdıramaz olmuşlar.

Kimse üstüne alınmasın, ben lafı ortaya attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

H.Balta zaten çok iyi bir bekti. Ben çok severdim. Lakin ki geçen sene bize 10 maç kaybettirdi adam kafadan. Uefa'dan elenmemize neden oldu. Fenerbahçe maçında 2 golde de eskortluk etti Semih ve Alex'e.

baltadan nefret ediyorum galatasaray tarihinde bu kadar zarar ve kayıp yaratan oyuncu varmı

• Müthiş müdahele yaptı az önce :)
  • Gecen sene Uefa macinda o hata sonrasi Hakan kafa olarak zaten bitmisti bizdeki basin, taraftar gözünde o olaydan sonra surda yoruma bakiyorum bir sey demekte istemiyorum.
    Balta kac may kaybettirdi say kötü ve moralsiz sezon gecirdi peki Uefa macinda dakika 92 olmus 1 dakika kalmis mac bitimine senin forvet, orta saha, ileri uctaki elemanlarin nerde ? Liberon nerde
    Turu gecmisin 1-0 la hep ayni bilmeden biliyorum tarzi yorumlar kaale dahi almiyorum cogunu yazarkende bir sey biliyorum saniyorsunuz ama zerre kadar bilgi yok esasinda.
    Futbol takim oyunudur birinin yaptigi hatayi digeri kapamasi gerekir Gs son 2 sezonda kosmayan yada defansa gelse bile hareket etmeyen aciz ve haramci yildizlarinin sayesinde kac mac kaybetti onlarida yazin.
    Futbolu bilmem nerenizle izleyip oyuncu yermeyin Baltanin o dakikada o hatayi yapmasi normal degildir cünkü takimdaki herkezin orta saha gerisinde olmasi gerekirdi forvetde dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

H.Balta zaten çok iyi bir bekti. Ben çok severdim. Lakin ki geçen sene bize 10 maç kaybettirdi adam kafadan. Uefa'dan elenmemize neden oldu. Fenerbahçe maçında 2 golde de eskortluk etti Semih ve Alex'e.

öyle bir şey yazmışsın ki sanki takım mükemmel oynamış müthiş bir kadromuz varmış ama hakan balta çıkmış ve yaptığı hatalarla tek başına bize 10 maç kaybettirmiş.
  • millet hala baltaya sövüyor ardayı savunuyor anlamıyorum ben başka maç izledim heralde

arkadaşlar 3 tane pozisyona maçta sabri bile girdi
  • Son şamp. olduğumuz sezonki Hakan olacaksa tartışmasız Türkiye' nin en iyi sol beki olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

2008 yilindaki haline doner umarim ilk yari begendim cidden

+1905
  • Baltada ne olduğunu anlamak zor. Kimse formasını kapamayacağı için çok çalışmıyordur belki buda çile çekmemize sebep oldu.
  • bu adama nedense kızamıyorum. ılıklıkla alakası yok . İlk sezondaki performansından dolayı mı bilmiyorum ama, saygı duyduğum , efendi bir insan.
  • Yine diyorum Hakan Balta = Eric Abidal
  • Defansif hata yapmadığı zaman iyi oynadı diyorsunuz. Ancak bekin görevi bu kadar değil. Ofansta Hakan sıfır.

Bir kere bu adam yapı olarak bek oyuncusu olamaz. Aşırı yavaş ve hantal bir oyuncu. Hamleli değil. Servet bile Hakan'dan daha tekniktir, o derece. Hakan'ın bek oynaması, Baros'un kalecilik yapması gibi bir şey.
  • 1 kötü sezon geçirdi, adama kazma sıfatını yakıştırdınız; ben yine de savundum. Böyle devam ettikçe bakalım tekrar cevap verebilecek mi bunları diyenler ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.