Şimdi Ara

Haiyore! Nyaruko-san

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haiyore! Nyaruko-san

Türü: Komedi, Bilim Kurgu

Bölüm Sayısı: 12 Bölüm, 1 OVA

Konu: Cthulhu mitolojisinin tanrılarından biri olan Nyarlathotep aslında bir uzaylı olup Gezegen Savunma Teşkilatı'nda çalışmaktadır. Görünüş olarak istediği şekle bürünebilen kısa adıyla Nyaruko, gümüş saçlı tatlı bir kız olarak Dünya'yı korumak için gelir. Organize suç örgütü ise ilaç kaçakçılığı gibi kötü işlerinin yanında köle ticareti de yapmaktadır ve hedeflerindeki insanlardan biri de Mahiro Yasaki adlı genç bir çocuktur. Nyaruko'nun görevi ise Mahiro'yu ne olursa olsun her yerde korumaktır ve buna eviyle okulda dahildir.

Oldukça eğlenceli bir anime. Komedi animesi seviyorsanız izlemenizi tavsiye ederim. Zaten kısa olduğundan birkaç güne bitirilebilecek bir anime. (Animenin 2.sezonu Haiyore! Nyaruko-san W olarak geçiyor)

• asırı komik bir animeydi, komedi seven herkese oneririm.
  • Trivial komedi dozu Gintama'dan çok daha fazla, Keroro Gunsou'ya yakın bir seri. Hayatınızda şimdiye kadar en azından 3-4 Kamen Rider yada Gundam serisi izlemişliğiniz yoksa bu seriyi izlemeyin, yapılabilecek tek tabirle mundar edersiniz, sadece bunu diyorum.

İki örnek vereyim, ne dediğim anlaşılsın:

Haiyore! Nyaruko-san

Haiyore! Nyaruko-san

Haiyore! Nyaruko-san

Haiyore! Nyaruko-san

Serinin finali olacak ve 30 Mayıs'da yayınlanacak OVA'nın fragmanı yayınlandı geçtiğimiz günlerde.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• listeye aldım
  • Parodi arayanlara tavsiyemdir.Birçok göndermesi bariz olduğu için çok fazla birikime ihtiyacınız yok

Tabi siz genede olabildiğince alt kültür edinin Akuma Blade'in deyişiyle mundar olmasın seri.Ben yaptım siz yapmayın

Levye Half Life adlı oyuna gönderme olabilir

Ayrıca kendisiyle ironi yapan az sayıda animelerden biridir.Lovecraft'ın yazarının ağır kadın fobisi vardır.Ne var ki kadından geçilmiyor.Gerçi Nyaruko yeterince annoying.İroni içinde ironi

Biraz zorlarsanız modern ahlak anlayışı eleştirisi görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Ekim 2016; 2:25:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ojamajo Doremi
    18 yıl önce açıldı
    Baki Hanma vs Kengen Ashura
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.