Bildirim
HAITI' DE UFO!!!!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
biliyoz bunu..FİLM ÇEKİMİ için yapmışlar.. -
quote:
Orjinalden alıntı: BaRo55
biliyoz bunu..FİLM ÇEKİMİ için yapmışlar..
-
Bende alien -
o ufolar şöyle şehrin merkezlerine bir insin ben o zaman onlara ufo diyeceğim.yoksa şurda görüldü burda gözüktü gibi uyduruk laflar bana çok saçma geliyor. -
ben gördüm hatta çok hızlı gemileri vardı.çooook hızlı.arkadaşlar yalan diil şaka da sölemiyrum -
bende gordum cok hızlı gecerken bana selektör yaptııı -
quote:
Orjinalden alıntı: FaRleRrY
quote:
Orjinalden alıntı: BaRo55
biliyoz bunu..FİLM ÇEKİMİ için yapmışlar..
ben söylemiyorum bunu daha önce açılmıştı bir ark demişti bende buraya yazdım.. -
Fake bu , bi programla yapılmıştı. Arkadaşa katılıyorum hep ormana daglık yerlere falan inerler ya gelsinler çekinmesinler bi şehir merkezinin içine iniş yapsınlar. -
inerse düşünsenize söyle bi anons
saat 8:30 da şehrin merkezine ufo inicektir lütfen taşlarınızı eksik etmeyin -
quote:
Orjinalden alıntı: kertemeyenkele
ben gördüm hatta çok hızlı gemileri vardı.çooook hızlı.arkadaşlar yalan diil şaka da sölemiyrum
o zaman sen ufo gören masum köylü oluyosun ... -
quote:
Orjinalden alıntı: metinardicli
quote:
Orjinalden alıntı: kertemeyenkele
ben gördüm hatta çok hızlı gemileri vardı.çooook hızlı.arkadaşlar yalan diil şaka da sölemiyrum
o zaman sen ufo gören masum köylü oluyosun ...
ufo gören 14 yaşında ve herşeyin farkında olan masum köylü
Yine tutamadım kendimi
-
ya benim üstüme su sıcratı gecerken bi taş attım camı kırıldı sonra ısınlı levyeyi kaptığı gibi aşşaya indi kovalamaya basladı megerse el feneriymiş aldım sopayı kafasını kabak gibi yardım içinden böcek cıktı ucan daireye binndi gitti şimdi mahalleye yaklasamıyo hiç bi uzaylı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X