Şimdi Ara

Haikyuu 4. Sezonu Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz hafta pazar günü düzenlenen Haikyu!! no Hi Zenjitsu-Sai etkinliğinde bir sonraki sezonun yayın tarihi netleşti. Popüler spor animesinin 4. sezonu Ocak 2020'den itibaren hayranlarıyla buluşacak.
    アニメ「ハイキュー!!」twitter
    アニメ「ハイキュー!!」
    https://twitter.com/animehaikyu_com/status/1162984373370490880?s=20

Etkinlik aynı zamanda 2 yeni OVA'nın geleceğini onayladı. OVA'lar Tokyo elemelerini konu alacak ve bölümlerin adlarının "Riku VS Ku" ve "Ball no Michi" olacağı belirtildi. Bölümlerde Nekoma Lisesi, Fukurodani Akademisi, Nohebi Akademisi ve Itachiyama Akademisinin voleybol takımlarının ulusal turnuvaya gidecek olan üç takımdan biri olmak için birbirleriyle rekabet ederken gösterecek.

Haikyuu 4. Sezonu Geliyor
    ハイキュー!! チャンネルyoutube
    アニメ『ハイキュー!!』新シリーズ制作決定PV
    https://www.youtube.com/watch?v=0rZra7J2YWg&feature=youtu.be

OVA bölümlerinde seriye katılacak Suguru Daishou karakterini Kazuyu Okitsu'nun seslendireceği açıklandı. Ayrıca resmi websitesi Nekoma ve Fukurodani takımlarının karakter tasarımlarını paylaştı.

Resmi Haikyuu Websitesi:
    www.j-haikyu.com
    アニメ「ハイキュー!!」公式HP
    http://www.j-haikyu.com/anime/index.html

Kaynak: animeler.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flean -- 29 Ağustos 2019; 1:42:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Daha cok varmis bekleyelim. Pasorumuzde en son milli takima cagrilmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağlam rüzgar yakalamışlardı, 3 yıl oldu ara vereli. Gazı kaçmış kola misaline döndü. Ütelik "bence" yayın tarihide yanlış.

her yılın ilk ayında çok hareketli olur anime dünyası, nispeten boşluk olan eylül, ekim gibi yayınlasalardı daha fazla izleyiciyle buluşabilirlerdi.

Yinede yarım bırakmadılar. Tabi en baştan başlamak gerekli tamamen unuttum çünkü.
  • şu yorumu yapalı 5 ay olmuş, nedir durumu diye aratınca siteye yönlendirdi.
    tahmin ettiğim gibi ocak ayında tam 30 anime başladı/başlayacak, biriside bu.

ve bunların yarısından fazla oldukça iddalı yapımlar, aralarından haikyuu sıyrılabilir mi bilmiyorum.

devam sezonları onaylanmış animelerin yılları bulan arasından sonra ben eski tadı bir daha alamıyorum.

bu şekilde hiçliğe sürüklenen çok yapım var bunlardan birisi de ajin.

şayet devam etme konusunda sıkıntı varsa bitir seriyi o sezon. Ne vaz geçebiliyorlar nede devam edebiliyorlar, öylece karadeliğe çekilmiş gibi duruyor.

şimdi gözler dr. stone'da 2. sezon onayını aldılar bakalım bunlar kaç yıl ara verecek.

Neyse Haikyuu 'nun 4. sezon ilk bölümü yarın arkadaşlar. Umarım aynı gün çevrilir.
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sıyrılacaktır, emin olun. Haikyuu bu sonuçta boru değil, MAL listesinde en çok izlenen ve sevilen spor animesinden bahsediyoruz. Elbette sevilir-sevilmez, tutar-tutmaz bilmiyorum. Sonuç olarak beğenmeyebiliriz ama ölüsü bile epey para kaldırır bu serinin.

Ki yeni sezonun beğenilmeyeceğini de düşünmüyorum ben. Son sezonu ucu açık bitirildi, aradan epey uzun süre geçti, ve bunlara rağmen en ufak yeni sezon sızıntısı kırıntısında ortalığı velveleye veren bir fan kitlesine sahip. Halen ürünleri harıl harıl satan bir serinin bütçe sıkıntısı yaşayacağını da düşünmüyorum. Ağır sıvayıp beni haksız çıkarmadıkları sürece güzel bir devam sezonu izleyeceğimizi umuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Grimm (2011) | 5.Sezon Başladı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.