Şimdi Ara

Haier T5b işlemci değişirmek istiyorum mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Elimde Haier T5b Laptop var. Cihaz çok eskidi rektefe ettireceğim bazı parçalarını forumlarda araştırdım RAM ve HDD takviyesi yapabiliyorum ama mümkünse işlemciyi de değiştirmek istiyorum. Mümkün mü böyle bir şey?

Almak istediğim işlemci bu⏩Almak istediğim işlemci

Bendeki şuan var olan işlemci de bu⏩
    Eski İşlemcim

Nedersiniz yükseltme yapabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kormac -- 10 Ocak 2016; 0:30:32 >

• Ups...
  • Fikri olan yok mu arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci upgrade i laptoplarda zor bir işlemdir. imkansız değil ama pek verim alamazsın.
  • Yok gayet kolay bir tek vidayla tutturulmuş uyumlu işlemci bulursan sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, haier t5b amd athlon 64x2 tk-42 1.6 ghz işlemcimle ilgili araştırma yaparken rastladım.Benim işlemcim ve sizin athlon 64 tl-20 1.6 ghz. işlemciniz S1 (S1G1)soketi kullanıyor.Sorunsuz olarak bu sokete uygun işlemci değişikliği yapacağınız listeyi bu adresten bulabilirsiniz:

sorduğunuz yeni işlemci ise bu adresteki listede bulunan S1(S1G2)soketini kullanan işlemcilerin listesindedir:
    İşlemci sokete uyuyor ancak bu adreste
    community.amd.com
    What type of processor is compatible with my mo... | Community
    https://community.amd.com/thread/235772
    kullanıcı,amd athlon 64X2 1.6 ghz.işlemcisini S1(S1G4) soketi kullanan Phenom II Guad-Core işlemci ile değiştirmesine rağmen ekranın açılmadığını, anakartın elektriksel olarak işlemciyi desteklemediğini,ön yükleme yapamadığını, bios güncellemesi halinde dahi çalışıp çalışamayacağının belli olamayacağı belirtiliyor, bilginize...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.