ya bu Hagi ne büyük adam futbolu bırakalı 10 yıl oldu hala birileri birilerini Hagi ile yarıstırıyor
quote:
Orijinalden alıntı: brk-bjk
quote:
Orijinalden alıntı: SS10
Alex Hagi den daha iyidir diyenlerin yaşları max. 17-18 dir. Görmemişlerdir Hagi' yi, o yüzden he deyin geçin. Yaşlarını ifşa etmiş olurlar en azından
Hagi alex ten daha iyi diyenlerin de takımları GS napcaz pampa.
Kişisel görüşüm;Pascal ve Amokachi dir
yaşını ifşa edenler vol1
quote:
quote:
quote:
Alex Hagi den daha iyidir diyenlerin yaşları max. 17-18 dir. Görmemişlerdir Hagi' yi, o yüzden he deyin geçin. Yaşlarını ifşa etmiş olurlar en azından
yaşını ifşa edenler vol1
Acaba hangi liseli amokachi yi hatırlıyordur vol2
quote:
quote:
quote:
quote:
yaşını ifşa edenler vol1
ya bırak arkadaşım. sen amokachi yada pascal, hagi den daha iyidir diyorsan istersen 50 yaşında ol benim sana yorumum budur.
mavi mi kırmızı mı daha güzel gibi bir şey değil bu. söylediğin 2 isimde çok büyük isimler, ama hagi dahada büyük. sana şu kadar söyleyeyim eğer hagi bizde değilde sizde, pascal ile amokachi de bizde oynamış olsaydı eminim dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu diyecektin hagi için.
neyse istersen ibrahim üzülmez de, saygı duyarım. şaşırırım ama duyarım
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
yaşını ifşa edenler vol1
ya bırak arkadaşım. sen amokachi yada pascal, hagi den daha iyidir diyorsan istersen 50 yaşında ol benim sana yorumum budur.
mavi mi kırmızı mı daha güzel gibi bir şey değil bu. söylediğin 2 isimde çok büyük isimler, ama hagi dahada büyük. sana şu kadar söyleyeyim eğer hagi bizde değilde sizde, pascal ile amokachi de bizde oynamış olsaydı eminim dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu diyecektin hagi için.
neyse istersen ibrahim üzülmez de, saygı duyarım. şaşırırım ama duyarım
Geç yazdığım için özür dilerim ama bundan bir kaç yazım önce hagi ile pascal ı karşılaştırdığımı başka bir arkadaşa yazmıştım.Oradan bakarsan iyi olur.Ben sadece en iyi oyuncu bana göre bu isimlerdir çünkü bunlar bana yararlı insanlardır yazdım.Neyse siz en iyisi o mesaja bakınız
Dün bitiş düdüğüyle beraber Galatasaray'ı alkışlayan, Fatih Terim'i tebrik eden tek Fener'li olan Alex gösterdi ki, söz konusu olan büyüklükse Alex heykeli dikilecek kadar büyük oyuncu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme