Şimdi Ara

Hagi'nin İntikamı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
1
Favori
3.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carlos'un adı hiç geçmesin bi kere, adam geldi 10 gün oynadı gitti. Onu Alex ya da Hagi ile karşılaştırmak ikisine de haksızlık olur.

Hagi Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancıdır, Alex ile karşılaştırabilir Fenerliler ama Hagi'nin yaptıkları sadece Galatasaray'a olan değil Lige olan saygıyı da arttırdı. Avrupa'da kupa kazanılmasını sağladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslantoli

quote:

Orijinalden alıntı: DannyWaLker

quote:

Orijinalden alıntı: aslantoli

Hagi Galatasaray'a geldiğinde 31 yaşındaydı . Yani istatistikleri 31 yaşından sonra yaptı . Alex ise Fener'e geldiğinde 26 yaşındaydı . Alex Fener'e gelmeden önce Brezilyada oynadı ondan öncede Parma'da yedekti . Alex'in Parma'da yedek oyndığı yaşlarda ise Hagi Real Madrid'de ilk 11 oynuyordu . 2 sene Madrid'de oynadıktan sonra İtalya'da Brescia takımına transfer oldu ve 2.sezonunda İtalya Kupasını kazandırdı . Sonra Barcelona'ya gitti . Barcelona'da 2 sezon oynadı . Sonra Galatasaray'a geldi . 4 sene üst üste şampiyon oldu . Uefa kupasını ve Super Kupayı kazandırdı . Hagi'nin aldığı ödüller ve kupalar ise buraya yazamayacağım kadar fazla . Ayrıca istatistikler mini etek gibidir çok şey gösterir ama asıl göstermesi gerekeni göstermez .

Granero Real Madrid'de oynuyor. Granero > Alex diyebilir miyiz

Koskoca paragraftan onu çıkardıysan benim seninle daha fazla konuşacağım birşey olamaz .

E sen kariyer dersen bende bunu derim

• Tabi daha [DMC] nin yaşı ufak olduğundan Hagi'yi izleme fırsatı bulamamış belli. Cahilliğine verin yazıktır.
  • o değilde ben o günleri söyle hatirliyorum.
    hagi ilk geldiginde fenerliler kafa buluyordu. baston verelim diyodu yazarlar.
    taraftarlar her yerde tiye alıyordu.
    daha sonra ne olduysa fenerin butun yildizlari yasliydi
  • Arkadaşlar bana Alex imzası yapacak varmı Bu Elmanderi ımza yaptıgımdan beri adam gol atamadı Alex in uzerınde denıyım birde şansımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: @kii

quote:

evet, türkiyedeki korsan cd tezgahlarında :)

http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2000/11/10/259626.asp
     Hagi'nin İntikamı

Ben tam yatiyordum bi ses geldi. Başka duyan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: mAcArTy41

oha

adamlar hagi ile alex'i kıyaslamış ... sizin yerinizde olsam video'yu izler imrenir sonra yavaşca sayfayı kapatırdım

sizin gibi ergenler değilde belli bir yaşı olan hagi'yi izlemiş fenerlilerin yorumları önemli...

tabi tarafsız bakarsalar olaya

Tartismak gereksiz goller,asistler ortada.

"istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.”
    Alex Ferguson

Alex sayıca üstün olabilir ama hagi kadar komplikasyona sahip bir futbolcu olamadı hiç bir zaman geldiğinde 31 yaşında bir efsane olarak gitti ve dünya çapında futboluyla hep konuşuldu ama malesef alex sadece türkiyede adı duyulmuş efendi bir futbolcudan ileriye gidemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü Nemlendirici

quote:

quote:

Hagi'nin İntikamı

Bende duydum meget buradan geliyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alex,hagiden bir kategori asagida bir oyuncu
  • alex,Hagi'nin Monaco'ya attığı golü atsın en iyi oyuncu o dur
  • Delinin biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkarayım diye uğraşıyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Hagi'nin İntikamı

zamanında fifa2001 gibi bir oyuna oyun kapağı olup oyundaki en yüksek overall a sahip oyuncu olmuştu

Hagi'nin İntikamı

2002 yi koymuşsun

2002'deki adamın kim olduğu hakkında fikrin yok sanırım :) yaşını belli etmişsin
    eğer onun kim olduğunu bilseydin arkadaşın ne demek istediğini gayet iyi anlardın

• quote:

Turkiye nin gordugu en iyi yabanci oyuncu Alex bu 1.. Roberto Carlos da Turkiye ye gelmis en buyuk Yildiz bu da 2 !!!

Hagi'nin futbolunu tartışmam.

Alex biraz daha büyüsünde gelsin.

Hagı GS'ye Avrupa'da kupa getirdi. Alex bilmem kaç seneden beri oynuyor hani nerde Avrupadan bir kupa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Turkiye nin gordugu en iyi yabanci oyuncu Alex bu 1.. Roberto Carlos da Turkiye ye gelmis en buyuk Yildiz bu da 2 !!!

VOHAHAHAHAHAAHAHAHA

VOHAHAHAHAHAAHAHAHA
  • Alexi Hagi ile istatistik konularda kıyaslamaya çalışanlar, elle tutulur şeylerden bahsedelim
  • Alex de iyi oyuncu ama kalibresi sadece Turkiye'ye yeter. Hagi dunya capinda bir oyuncudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

quote:

quote:

quote:

Hagi'nin İntikamı

http://inciswf.com/1285011426.swf

• quote:

Orijinalden alıntı: adt1

quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Hagi'nin İntikamı

zamanında fifa2001 gibi bir oyuna oyun kapağı olup oyundaki en yüksek overall a sahip oyuncu olmuştu

Hagi'nin İntikamı

2002 yi koymuşsun

2002'deki adamın kim olduğu hakkında fikrin yok sanırım :) yaşını belli etmişsin
    eğer onun kim olduğunu bilseydin arkadaşın ne demek istediğini gayet iyi anlardın

Revivo değilmi o,hani hem fenerde hem de Galatasaray da oynayan israilli futbolcu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

quote:

quote:

quote:

Hagi'nin İntikamı

http://inciswf.com/1285011426.swf

çaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Tabi daha [DMC] nin yaşı ufak olduğundan Hagi'yi izleme fırsatı bulamamış belli. Cahilliğine verin yazıktır.

Sakin ol şampiyon boşver herkes herşeyi bilmek zorunda değil. Negüzel işte sen, ben ve Galatasaraylılar bir tarihe tanıklık ettik. Yıllar boyu unutulmayacak zaferler kazandık, kupalar kaldırdık. Mantık şu başarılı olan kariyeri olan kupası olan taşlanır , fenerdeki mantık kendileri dışında olan tüm başarılar tesadüfen yanlışlıkla olmuş başarılardır. Bu nasıl bir tesadüftür ki bu takım arka arkaya 4 defa şamiyon olmuştur , nasıl tesadüftür ki avrupada onca takımı yenmiştir nasıl tesadüftür ki kendilerinden 4 kat fazla Türkiye kupası almıştır. Tesadüf demekse bu her takım tesadüfü olsun ister

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.