Şimdi Ara

Hagi'nin Abartılmış Bir Oyuncu Olması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
3.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu listedeki adamların yarısını bile top oynarken izleyenler çok şanslı bence.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660

• vurun beyler daha ölmemiş

Hagi'nin Abartılmış Bir Oyuncu Olması

LET'S KICK RACISM OUT OF FOOTBALL

•  Hagi'nin Abartılmış Bir Oyuncu Olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ''anket yapsan 10 kişi'den 3'ü tanır,7'si "o kimdi ya" der. ''

• "Hagi'nin Abartılmış'dan" sonrasını okumadım.

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Avcısı

Yav gordukce cildiriyorum su konuyu, adamin bilgisi yok fikir yurutmus, neymis realde tutunamamis, kim diyor bunu git sen once real kariyerine bak, o zamanlar nasil dokturdugune bak..
    Suan nasil messi-ronaldo kiyaslamasi yapiliyorsa o zaman da maradona-hagi kiyaslamalari yapiliyordu

Anasına bak kızını al

• quote:

Orijinalden alıntı: tappo rappo

quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Avcısı

Git dunya kupası izle biraz oyle konus, yasin yetmiyor bari sus

94 dünya kupası'nda isviçre,abd,kolombiya'lı kolay gruptan çıkıp 2.turda şansa bala arjantin'i yenip çeyrek finalde isveç'e elenmişler ne olmuş.86'da 1 galibiyet alıp gruptan çıkıp 2.turda irlanda'ya elenmişler.98'de de 2.turda elenmişler.hepsi kolay gruplar.bu mu yani.gerçekten efsane oyuncuymuş.sanarsın yarı finallere,finallere çıkarmış takımını.trolllük falan yapmıyorum.gerçekler bunlar.

Alex Brezilya'ya Dünya Kupası kazandırdı da ben mi hatırlamıyorum?

Sen onu şans-bal diye yorumluyorsan, bizim millî takımın da aşağı kalır yanı yok. 2002'de Dünya Kupası'na gittik. Grup kolaydı, Kosta Rika ve Çin'i geçtik. 2. turda ve çeyrek finalde Japonya ve Senegal gibi çok ama çok zor iki rakibi eledik. Yarı finalde Brezilya denk gelince patladık. Durum böyleyken o zaman mücadele eden Hakan Şükür'e, İlhan Mansız'a ve diğerlerine aynı yakıştırmaları yap bakalım.

Neyse, zaten cezalıymışsın.

• _____________________________
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Yaş 15 olunca tabi abartı gibi gelecek sana anlıyorum. Adam Türkiye için ilk Avrupa kupasını kaldırırken sen yeni doğuyordun.

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar adamın çoğu söylediği doğru. haginin bir tanınmışlığı var ama bir ikon olmaktan öteye gidemedi. kariyer olarak carlos katkı ve dominasyon olarak alex varken haginin esamesi okunmaz türkiyede. okunmamalı. ama gs camiası bu işleri iyi başarıyor öyle bir hagidir gidiyor 2000lerden beri.

galatasarayda 4 sene üst üste lig şampiyonlugu,2 tane türkiye kupası,3 tane tsyd kupası,Uefa kupası,Uefa super kupası..

Alex'in kariyerine bakalım. 3 sene şampiyonluk(1'i şüpheli) 2 türkiye süper kupası, 1 türkiye kupası.

yorum yapmayacagım sizin gibi trollere cevap vererek boşa zaman kaybediyorum zaten üstte yazdıklarım herşeyi açıklıyor.

bu mantıkla fatih akyel de bruno alvesden daha iyi. hll spr dvm.

• quote:

quote:

quote:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar adamın çoğu söylediği doğru. haginin bir tanınmışlığı var ama bir ikon olmaktan öteye gidemedi. kariyer olarak carlos katkı ve dominasyon olarak alex varken haginin esamesi okunmaz türkiyede. okunmamalı. ama gs camiası bu işleri iyi başarıyor öyle bir hagidir gidiyor 2000lerden beri.

galatasarayda 4 sene üst üste lig şampiyonlugu,2 tane türkiye kupası,3 tane tsyd kupası,Uefa kupası,Uefa super kupası..

Alex'in kariyerine bakalım. 3 sene şampiyonluk(1'i şüpheli) 2 türkiye süper kupası, 1 türkiye kupası.

yorum yapmayacagım sizin gibi trollere cevap vererek boşa zaman kaybediyorum zaten üstte yazdıklarım herşeyi açıklıyor.

kariyer olarak karşılaştıran sensin birader ben degil.
    +CPU: AMD Ryzen 5 2600 4.0 GHz and Sycthe Mugen 5 +GPU: MSI RTX 2060 Ventus 6GB +Motherboard: MSI B450M PRO-M2 V2 +RAM: XPG Spectrix D41 RGB 16GB DDR4 3000 MHz +SSD: XPG SX6000 Pro 512GB M.2 SSD I James Donkey 480GB SATA SSD
    +Case: Sharkoon REV200 A-RGB +PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ +Monitor: AOC CQ32G1 QHD 31.5" 144Hz 1ms +Keyboard: GamePower Ogre RGB +Mause: GamePower Sendo +Gamepad: MSI Force GC30 +Headset: GamePower Magnus V2

• quote:

quote:

quote:

quote:

alıntıladığın mesajımı oku ve daha okuduğundan haberin olmadığını anla, ve alex hazretlerinin önünde saygıyla eğil

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

alıntıladığın mesajımı oku ve daha okuduğundan haberin olmadığını anla, ve alex hazretlerinin önünde saygıyla eğil

sen şimdi ilk mesajımı tekrar oku hangisi daha çok katkı vermiş anlarsın.sizin gibi tipler bitmez zaten yarın gelir sneijderle diegoyu karşılaştırırsın hatta kariyer olarak diego daha iyi dersin.yani senin gibi troller bitmez o yüzden boşa kimseye bişi anlatma.sana trollükde başarılar.
    +CPU: AMD Ryzen 5 2600 4.0 GHz and Sycthe Mugen 5 +GPU: MSI RTX 2060 Ventus 6GB +Motherboard: MSI B450M PRO-M2 V2 +RAM: XPG Spectrix D41 RGB 16GB DDR4 3000 MHz +SSD: XPG SX6000 Pro 512GB M.2 SSD I James Donkey 480GB SATA SSD
    +Case: Sharkoon REV200 A-RGB +PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ +Monitor: AOC CQ32G1 QHD 31.5" 144Hz 1ms +Keyboard: GamePower Ogre RGB +Mause: GamePower Sendo +Gamepad: MSI Force GC30 +Headset: GamePower Magnus V2

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

hagi yatsın kalksın taffarele popescuya bülent korkmaza sabahlara kadar Türkçe dua etsin.UEFA kaybedilseydi Türk spor tarihiyle oynamış hain bir Hagi var karşımızda.

Hagi doğal yeteneği müthiş olan inanılmaz bir yetenekti, bunu inkar eden ya aptaldır ya da kasıtlı yapıyordur. Fakat disiplin olsun, ahlak olsun yerlerde olan bir kişilikti.

Galatasarayda forma giydiğinde avrupa'da çok extrem başarıları olduğunu kabul etmiyorum. Biraz şişirildiği doğrudur. Galatasarayın kadrosu efsaneydi hagide bunlara katkı sağladı, tek başına katkı sağladığı maç sayısını GS forması altında saysanız maximum 5-10 sahne aklınıza gelir, bulursunuz.

Hakan şükür, Ergün, Bülent, Ümit, Suat, Okan, Emre, Hakan ünsal ; bu adamlar efsaneydi işte. Suatın milana attığı kafa, Hakanın attığı goller, Hepsi efsanevi gollerdi, haginin bunların arasına bence 2 max. 3 golü koyulabilir.

Birini överken birini de itin kıçına sokmaya gerek yok. Alex bize geldiğinde 27 yaşındaydı, Geldiğinde Brezilya Milli Takımı kaptanıydı, hatta 2003 konfederasyon kupasında son dakikada bize atmıştı golü 2-2 bitmişti Brezilya'yı yine yenememiştik.

Alex'in FB'ye verdiği katkı ile Hagi'nin GS'e verdiği katkı kıyaslanmamalı komik oluyor, rakamlar konuşuyor.

Galatasaray'ın takımı çok iyiydi, Hagi aralarında iyiydi iyi iş yaptı.

Fenerbahçe'nin Alex'le maksimum kazandığı başarı CL'de son 8'e kalmaktı, bu kalan kadroyuda GS'nin Hagili kadrosuyla kıyaslayın. Çeyrek Finalde Chelsea'ye Deivid'in attığı efsanevi golün asistini Maldonado yapmıştı. Ali Bilginler oynuyordu.

GS UEFA'yı aldığındaki kadroya baktığınız da Orta sahada Hagide olsa alırdı o kupayı GS , Alex'de olsa alırdı kupayı. Hatta en başta dediğim gibi GS UEFA'yı kaybetseydi bunun 1. sebebi finalde saçma sapan hatta sabote gibi gözüken Hagi'nin kırmızı yemesiydi.

bazı noktalarda katılsamda coğunda katılmıyorum sana dostum. o donem galatasarayın kadrosunda efsane diye saydıgın isimlerin çoğu FT dönemi başlayana kadar satılık veya kiralık listesindeydi. suat, hakan ünsal, ergün, arif , okan (ki ayagı kırılmıştı hatırlayanlarınız vardır), hakan şükür de aşırı derecede formsuz ve eleştri alıyordu. topun ağzında olmasada son atımlık kurşunlarını kullanıyordu o dönemde. o dönemde popescu, taffarel ve hagi çok önemli transferlerdi ve takımın bütün yapısını değiştirdiler. bülent i büyük kaptan yapan popescu, emre yi emre yapan hagi'dir. alex'e lafım yok karakter ve yetenek olarak mükemmel bir futbolcu ama karşı kefeye hagi'yi koyarsan orda bir durmak lazım. alex önemli maçlarda sazı eline alır ve domine eder maçı. ama hagi önemli maclarda sazı tüm takıma dağıtıp bir orkestranın başına geçer. kariyerinde de hagi hep bu şekilde oldu. steaua bükreş e gittiğinde takımın liderliğini aldı ve bükreş ile şl finali ve yarı finali yaşadı. avrupa süper kupasını kazandı ve klüpler dünya kupası finali oynadı. real madrid e geldiği dönemde takım liderliğini alamadı ve istenilmeyen adam oldu resmen. klüpten yollanacakken son sans verildi, 2. senede takım liderliğine soyundu ve yine sazı tüm takıma dağıtarak efsaneliğini yaptı. 36 yaşında futbola veda ettiğini acıkladığında inter ve real madridden futbola donmesi için teklif aldığını interin ve madrid in yöneticileride doğruladı. hagi hiç bir zaman kagıt üzerinde ki istatistiklere oynamadı, takımı için saha içinde bir TD olup herkesin performansını arttırmasını sagladı. (meşhur söz gibi. istatistik mini eteğe benzer çok şey gösterir ama esas göstermesi gerekeni gizler)

• Bugraloji kullanıcısına yanıt
    Öncelikle klasik bir dh yav he he si ile konuya girmek istiyorum.Hagi'nin yeteneklerine sallamanın saçmalık olduğunu bildiğin için Hagi yetenekli fakat disiplinsizdi yazmışsın.

Hele şişirildi demen tam bir saçmalık.Hagi şişirildi demek üstü kapalı bir şekilde abi ben bu adamı çekemiyorum mundar diyeceğim demektir.Hagi kadar zeki, yetenekli futbolcu gördün mü sen ? Bugün efsane dediğin nice futbolcunun idolü Hagi.

Okan Ergün Bülent efsaneydi Hagi bunların yanında parladıya getirmişsin lafı.Asıl Hagi'nin yanında çubuklu tosun başta olmak üzere Hakan Arif Okan gibi adamlar parladı ve hepsinin dikkat edersen Hagi'den yolları ayrıldıktan sonra kariyeri düşüşe geçti.Yok neymiş Hagi'nin efsane golü yokmuş max 3 müş.Hagi'nin Bilbao'ya attığı golü, o topu dakika 90+ da öyle düşünerek ayak dışı döndürüp vurabilecek 1 tane futbolcu var bugün bu ligde oda Sneijder.Birde biz 15 yıl öncesinden bahsediyoruz.

Aynı duruma R.Carlos Uğur Boral örneğini verebilirsin.Sevilla'nın 100 milyonluk sağ kanadını(ki birisi City birisi Barca'da oynuyor şuan) silip atmıştı sahadan.Çünkü Uğur Boral'ı Carlos gibi bir tecrübe besliyordu.Sen hiç hayatında Alex'in bir futbolcuya piyasa yaptırdığını gördün mü ? Bir futbolcuyu üste taşıdığını ? Semih'ten başka bir oyuncuyu üste taşıyamadı ve Semih'te yedekten gelip gol kralı oldu.

Gelelim çok sevdiğim iş ahlakına.

Senin disiplinine iş ahlakına laf ettiğin adam babasını gömüp antrenmana çıkan adam.35 yaşına kadar Türkiye gibi kasap dolu ligde üst düzey bir futbolcu top oynuyorsa onun profesyonelliğine laf edemezsin.Alex hakkında ise söyleyeceğim 1 şey var.

Anelka gitti Alex dedi Güiza gitti Alex dedi.Her forvet Alex'in içten pazarlıklı olduğunu söyledi.Sizin o çok sevdiğin Alex'i eğer tanıdığın yönetici varsa git sor bakalım da bir de o anlatsın.Anelka için neler demiş, neden gitmiş Anelka ? Aziz Yıldırım neden Alex'i bir anda yolluyor takımdan bir sor bakalım.Bunları ben uydurmadım.Dediğim gibi git tanıdığın FB yöneticisi varsa o anlatsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: FhistleX

Bknz: FIFA 100, World Soccer Dergisi TOP 100 Bilip bilmeden konuşmayacaksın.
     Hagi'nin Abartılmış Bir Oyuncu Olması

Hagi>zidane yaziyor inanalim mi ?

99da yayımlanmış, Zidane'ın Juve kariyeri yeterli yani orada yer alması için.

• İki bin doğumlular haginin futbolunu bilemez.

"Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • Bu hagiyi izlemeyen nesilin hagiye sallaması mu 4 yıl boyunca fırtına gibi esen takımın beyniydi. Biz onun takım içi liderliği katkılari ve tecrubesi sayesinde avrupa fatihi olduk. Hey gidi hey...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.