Şimdi Ara

hagen vision kulanan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
10.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hagen vision kafeslerden birini kulanan varmı ? nasıldır kulanışlımı ? baya övüyolar bu kafesleri normal kafeslerden farkı ne ? verdiğimiz paraya değermi ?

edit: bi soru daha eminönünde olurmu hagen vision ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdrk -- 16 Mart 2013; 15:34:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: permanentdrk

arkadaşlar hagen vision kafeslerden birini kulanan varmı ? nasıldır kulanışlımı ? baya övüyolar bu kafesleri normal kafeslerden farkı ne ? verdiğimiz paraya değermi ?

Muhabbet kuşum için Hagen M01 alacağım ama altın gibi sürekli fiyatı yükseliyor. 150 liraya pahalı diyordum, şimdi birçok sitede 200 lira üzeri fiyatlandırmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

quote:

Orijinalden alıntı: permanentdrk

arkadaşlar hagen vision kafeslerden birini kulanan varmı ? nasıldır kulanışlımı ? baya övüyolar bu kafesleri normal kafeslerden farkı ne ? verdiğimiz paraya değermi ?

Muhabbet kuşum için Hagen M01 alacağım ama altın gibi sürekli fiyatı yükseliyor. 150 liraya pahalı diyordum, şimdi birçok sitede 200 lira üzeri fiyatlandırmışlar.

canpet ' de s01 130 tl çift katlısıda 150 tl çok pahalılar bence bir kafese göre , fakat çok övüyolar kararsızım

verdiğmiz paraya değer inş

• gittigidiyor üzerinde daha ucuza bulunabiliyor.Ben gözümle gördüm diğer kafeslerden bir hayli büyük ve malzemesi kaliteli.Alt tarafları şeffaf plastik olduğu için tül koymana gerek yok.ben bi ara alacaktım sonra unutuldu gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİOKSİT

Almanya'da ana üretim yerinden alıp getirtmiştim. Resimdekinin birebir aynısından. TL cinsinden hesaplayınca 37 TL'ye tekabul ediyordu alış fiyatı Türkiye'de bence çok kazık fiyatlara satılıyor..

Kendi sitem üzerinden satışını gerçekleştirmiştimwww.muhabbetkusu.com.tr Bu yaz yüklü bir şekilde Hagen Vision ürünlerinden getirip satış gerçekleştirmeyi düşünüyorum

hocam bunun s02 modelinden elinizde varsa kaça anlaşırız

• quote:

Hocam şuan elimde hiçbir model Hagen Vision ürünü yok. Temmuz-Ağustos aylarında Türkiye'ye tatil için gelecek kız arkadaşım gelmeden önce kendisine Hagen Vision ürünlerinden 5.000 TL'lik ürün getirteceğim. Ancak yaza :) Bütün modellerden en az 20 adet getirteceğim.

hocam s02modelini ne kadara satmayı düşünüyosun ona göre alcamda
  • quote:

KARGO DAHİL 125 TL'den satışa sunarım geldiğinde hocam.

Eger siz getirene kadar almazsam bende kesinlikle o fiyattan sizden Hagen alırım.
    Sizin siteye üyeliğim de var zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riders.AI kullanan var mı?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabi almak önemli değilde birde yedek parçalarının bir kısmını bulabilirsen örneğin bendeki Hagen vision S01 Model için yan kapaklardan yok .yok..bulan varsa lütfen bana bilgi verise çok makbule geçer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 6 Eylül 2013; 16:51:55 >
  • Birkaç ay önce şu modelden aldım;

Kutuda geliyor, kendiniz kuruyorsunuz. Kafes gayet sağlam ve gösterişli. Gecekondudan Triplekse geçmiş gibi oldu kuşumuz. Temel bazı aksesuarlar beraberinde geliyor. Telleri kalın, boyası dökülmüyor. Plastik aksamları sağlam, hiç kırılma olmadı. Kafesin alt kısmı şeffaf, ilk zamanlarda kuş oraya inip çıkmak istiyordu ama bir türlü neden çıkamadığını çözemiyordu )) Tabanın temizlemesinde de şöyle bir avantajı var; taban kısmın çevresinde en ufak bir boşluk yok. Bu yüzden su sızdırmıyor. İki klips ile o kısmı hemen kafesten ayırıyorum ve kaynamış su dolduruyorum. Bir süre sonra tüm pislikler yumuşuyor ve duruluyorum, kolayca temizleniveriyor. Yani altına birşey sermek ile uğraşmama gerek kalmıyor. Tek pişmanlığım uzun versiyon almış olmam, yatay versiyon sonradan daha cazip geldi bana. Bizim kuş hantal olduğu için kafesin dikeyliğinden hiç faydalanmıyor, hep belli yerleri mesken tutuyor...

Bu arada Canpet'den sakın alışveriş yapmayın. Ben ilk siparişimi ordan vermiştim beni günlerce oyaladılar ve sonrasında pişkin pişkin kafesin ellerinde olmadığını söylediler. Paramı geri iade aldım. Başka siteden aldım, ertesi gün geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 8 Eylül 2013; 1:30:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Birkaç ay önce şu modelden aldım;

Kutuda geliyor, kendiniz kuruyorsunuz. Kafes gayet sağlam ve gösterişli. Gecekondudan Triplekse geçmiş gibi oldu kuşumuz. Temel bazı aksesuarlar beraberinde geliyor. Telleri kalın, boyası dökülmüyor. Plastik aksamları sağlam, hiç kırılma olmadı. Kafesin alt kısmı şeffaf, ilk zamanlarda kuş oraya inip çıkmak istiyordu ama bir türlü neden çıkamadığını çözemiyordu )) Tabanın temizlemesinde de şöyle bir avantajı var; taban kısmın çevresinde en ufak bir boşluk yok. Bu yüzden su sızdırmıyor. İki klips ile o kısmı hemen kafesten ayırıyorum ve kaynamış su dolduruyorum. Bir süre sonra tüm pislikler yumuşuyor ve duruluyorum, kolayca temizleniveriyor. Yani altına birşey sermek ile uğraşmama gerek kalmıyor. Tek pişmanlığım uzun versiyon almış olmam, yatay versiyon sonradan daha cazip geldi bana. Bizim kuş hantal olduğu için kafesin dikeyliğinden hiç faydalanmıyor, hep belli yerleri mesken tutuyor...

Bu arada Canpet'den sakın alışveriş yapmayın. Ben ilk siparişimi ordan vermiştim beni günlerce oyaladılar ve sonrasında pişkin pişkin kafesin ellerinde olmadığını söylediler. Paramı geri iade aldım. Başka siteden aldım, ertesi gün geldi.

fiyatını ne kadardı acaba aldığınız kafesin?

• 125 ya da 135TL gibi birşeydi, net hatırlamıyorum. Fakat anladığım kadarıyla fiyatlar fırlamış...
  • Nerden aldın bende almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matko84

Nerden aldın bende almak istiyorum

Benhttps://www.atakanpetshop.com/ buradan almıştım, oldukça hızlı kargolamışlardı sağolsunlar. Ama şimdi bakıyorum, fiyatlar -döviz endeksli olduğu için sanırım- oldukça yükselmiş. GG üzerinde de satışları var;http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan-petshop/hagen-vision-kafes-m02-sok-fiyat-ucretsiz-90636411

Eğer alacaksan benim tavsiyem uzun değil yatay modellerden alman. Daha önce dediğim gibi; benim kuşumun hantallığından olsa gerek kafesin dikey genişliğine dair avantajı hiç kullanmıyor...

• Teşekkürler

• S01 modelini kullandım, Şu anda kuş beslemediğim için duruyor, 120 tl ye almıştım ama beklenen kadar da temiz olmuyor bilginiz olsun. 3-5 liralık tül den daha fazlasını yapmıyor, sadece tül olmadığından güvenli. Ayrıca temizlik çok kolay değil. Şeffaf kısımlarda kirlenmeler çok dikkat çekiyor ve banyo yada suluktan sıçrayan suların kireci de belli oluyor.
  • Kafesin mercedesi

• Arkadaşlar hortlatıyorum konuyu ama elinde bu kafesin banyoluğu olan varsa almak isterim bilginize. Mavi küre şeklinde Hagen Vision. hagen vision kulanan varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.