Şimdi Ara

haftaya pazartesi gününden itibaren spora başlıyorum hedef 15 kilo (CİDDİ KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan 94-95 kilo arasında gidip geliyorum boyum 1,86 fazla sırıtmıyor aslında oturduğum zaman göbeğimin katlanması artık fazlasıyla can sıkıcı hal almaya başladı hedefim 80-85 kilo civarına inmek suratım tombul duruyor açıkçası gıdık falan var bu beni en çok rahatsız eden nokta daha önce zayıflayan arkadaşlar elbet ki vardır aramızda haftada 6 gün düzenli olarak spor yaparsam 10-15 kiloyu vermem ne kadar zamanımı alır 3 ay kadar bir vaktim var 3 ay sonra aşırı meşgul olucam bu yüzden bu 3 aylık süreyi çok iyi değerlendirmem gerek evet cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum

• Basarilar. 185/92 bende uzun suredir istiyorum ama cok hevesli degilim. Nasil bir program izleyeceksin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

Basarilar. 185/92 bende uzun suredir istiyorum ama cok hevesli degilim. Nasil bir program izleyeceksin?

hocam açıkçası bende hevesli değildim üşeniyordum yaş oldu 21 artık şu pc başında harcıyacağım zaman ile gider spor salonuna yazılır sporumu yaparım şu pc de oturdukça kilom dahada artıyor bunuda satıcam az kaldı
  • Boy 1.82 kilo 78
    2 sene önce başladığımda 96 kiloydum kısa surede olacak bişey değil dostum azimli olmak lazım bunun dışında programına kafanda soru varsa yardımcı olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de boy 1.82 kilo 95. Adın Burak ise bu arada adaşız da. Ben de p.tesi başlayacağım spor+ diyete. Beraber götürürüz istersen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri9135

Boy 1.82 kilo 78
    2 sene önce başladığımda 96 kiloydum kısa surede olacak bişey değil dostum azimli olmak lazım bunun dışında programına kafanda soru varsa yardımcı olabilirim

hocam çevremde 2 haftada 6 kilo veren insanlar var bence siz ağırdan almışsınız benim 3 ay kadar bir vaktim var 2 senede 18 kilo gerçekten çok az şaşırdım açıkçası
  • sabır,azim ve diyet gerektiriyor başka bişesi yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSO J318.5-22

Benim de boy 1.82 kilo 95. Adın Burak ise bu arada adaşız da. Ben de p.tesi başlayacağım spor+ diyete. Beraber götürürüz istersen :)

Aynen adaşız harbiden senin amacın kaç kiloya inmek ?
  • Ben min. 65 max. 70 olarak hedef koydum.

• Saglam diyet ve haftada 6 gün sporla 2.5 ayda 12 kilo vermistim. Yalniz spora devam edemeyeceksen hic baslama. Cünkü kilo verdikten sonra attigin hava 3 ay sürüyor en fazla. Kendimden biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

Saglam diyet ve haftada 6 gün sporla 2.5 ayda 12 kilo vermistim. Yalniz spora devam edemeyeceksen hic baslama. Cünkü kilo verdikten sonra attigin hava 3 ay sürüyor en fazla. Kendimden biliyorum.

hocam peki 10 kilo falan versem yüzümde zayıflama olur mu gıdığım gerçekten psikolojimi bozdu resimlerde koca kafa çıkmaktan gına geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkyldrm19

quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

Saglam diyet ve haftada 6 gün sporla 2.5 ayda 12 kilo vermistim. Yalniz spora devam edemeyeceksen hic baslama. Cünkü kilo verdikten sonra attigin hava 3 ay sürüyor en fazla. Kendimden biliyorum.

hocam peki 10 kilo falan versem yüzümde zayıflama olur mu gıdığım gerçekten psikolojimi bozdu resimlerde koca kafa çıkmaktan gına geldi

Yüz baya zayifliyor. Hatta bildigim kadariyla kilo ilk olarak yüzlerden verilmeye baslaniyor. Ben kilo verdigimde zaten cok iyi olmayan tipim iyice berbatlasmisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *InfLeXibLe* -- 2 Şubat 2014; 15:59:42 >

• 185 100.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkyldrm19

quote:

Orijinalden alıntı: Sabri9135

Boy 1.82 kilo 78

hocam çevremde 2 haftada 6 kilo veren insanlar var bence siz ağırdan almışsınız benim 3 ay kadar bir vaktim var 2 senede 18 kilo gerçekten çok az şaşırdım açıkçası

kilo değil yağ oranıyla ılgılıdır fıtness o posterlerını gördugun kısılerde 90 kilodan asagı olan yok =) bir süre sonra kilo alırsın zaten ama yağ oranın düşürmek amaç ayrıca o kilo verenler aynı hızda geri alırlar o kiloyu bırakınca metabolizma ve sağlık açısından iyi değildir hızlı kilo vermek. şuan ki halimden çok memnunum ben ayrıca 60 kilo olacağıma yağ oranı %10dan düşük 90 kilo olmayı tercih ederim =) çok saçma düşünüyorsunuz 1 sene sonra tekrar konuşalım hortlatıcam burayı bakalım =)

• beyler bende dahil olmak istiyorum pazartesi spora başlıyacam koşu ve yürüyüş ilk aşama diyeti uyguluyorum zaten boy 183, kilo 92 hedef 80 olayım yeter
  • 2yil once 186boyundaydim ve 95kiloydum suanda 190boyundayim ve 80 kiloyum sorulariniz varsa cevaplayabilirim hocam

• şu karikatürdekiler gibi olmazsın umarım

haftaya pazartesi gününden itibaren spora başlıyorum hedef 15 kilo (CİDDİ KONU)
  • 1.85/60 kiloyum 81den dustum bu rakama zaman sanirim 4 yada 5 aydi simdi 70 olmaya calisiyorum

• *InfLeXibLe* kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba iyi aksamlar 2.5 ayda 12 kilo nasil verilir yaptiginiz spor ve yediklerinizi yazarmisiboz benimde 10 kilo kadar fazlam var bende her gun spor yapmaya basladim

• quote:

Orijinalden alıntı: doness

Hocam merhaba iyi aksamlar 2.5 ayda 12 kilo nasil verilir yaptiginiz spor ve yediklerinizi yazarmisiboz benimde 10 kilo kadar fazlam var bende her gun spor yapmaya basladim

Öncelikle saglam bir irade lazim. Diyet listemi kendim olusturmustum. Saglik acisindan pek de uygun olmayan bir listeydi belki de. Beyaz ekmegi kestim , yola kepek ekmegiyle devam ettim. Her ögünde 2 dilim kepek ekmegi yiyordum. Günde 3 ögün yemek vardi. Sulu yemekten kısmazdadim ama pilav ve makarnayi az yemeye calisiyordum. Beşi bir arada diye bir bitki çayi var liptonun. Günde 3 kere onu icerdim yemeklerden 1 saat sonra , metabolizmayi hizlandirmasi için. Şeker ve tuzu baya hayatimdan çikarttim. Hamur işi , tatli kesinlikle yemedim. Tabi en önemlisi spor. Günde en az 90 dakika spor yapardim. 1 saat tempolu yürüyüş , 10 dakika koşu , 20 dakika kültür fizik hareketleri. Hocam bir de elma sirkesi kullandim ama dikkatli kullanilmasi lazim uyarayim. Aksamlari yatmadan önce 1 su bardagi ılık suya 2 corba kasigi elma sirkesi , 1 tatli kaşigi bal katarak karistirip ictim. Yaglarin parcalanip idrar yoluyla atilmasini kolaylastiriyormus. Son olarak en önemlisi günde 2.5 litre su içtim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.