Şimdi Ara

HAFTAYA KURTULUYOZ ZAAAAAAAAAAAAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Offf şu haftaya 2klı veletleri çıldırtmak için sabırsızlanıyorum basıcam kalayı veletlere uğraşsınlar üniversiteye girmek için ben altımda bmw ile barlarda clublarda karı kızla para yiyo olucam ahahauahauhahaua

(Şimdi yoruma doluşur hazmedemeyen şişko sivilceli asosyaller laf sokma sırasına girerler hadi deneyin şansınızı bakiyim izin verdim)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben burda bekleyim de olayları izleyim asklhgasklhgsklhgkash
  • HAFTAYA KURTULUYOZ ZAAAAAAAAAAAAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iamgroot

ben burda bekleyim de olayları izleyim asklhgasklhgsklhgkash

Hahaha şimdi doluşur yok kötü üniversiteye gidicek falan diye halbuki bilmiyorlar ki onlar köpek gibi çalışıp 2 bin tl ile iş ararken ben mezun olduğumda babamın gayrimenkul şirketinde mühendis olup bedava para kazanıcam ahhahaahhahahahahahahahahahahahahahshhha

• quote:

Orijinalden alıntı: Genius.

Bu fotoürafı fakir devlet üniversitelilere hediye ediyprım ben 7 tepe inş müh okuyucam paramda bol karı kız ister istemez gelir hahahahahaha

• Iyi eglenceler o zmn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmam Bayıldı tarifi

Malzemeler
    5 adet patlıcan
    2 büyük boy soğan
    3 adet yeşil biber
    3 adet domates
    6-7 diş sarımsak
    Yarım demet maydanoz
    Sıvı yağ
    Pul biber
    Karabiber
    Tuz

Hazırlanış
    Patlıcanları alacalı soyarak yarım saat kadar tuzlu suda bekletin. Ardından tuzunu akıtıp, havlu kağıt ile kurulayıp çevirerek her yönünü sıvı yağda kızartın. Yağın fazlasını alması için havlu kağıda alın.

İç harcı için soğanları piyazlık doğrayın, 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ ile ocağa alın ve kavurmaya başlayın. 5 dk kadar soğanlar kavrulduktan sonra küçük doğranmış biberleri ve sarımsakları ilave edin, bir süre daha kavurun. Küçük doğranmış domates ve baharatları da ekleyerek domatesler suyunu biraz çekene kadar kavurmaya devam edin. İnce kıyılmış maydanozu ekleyerek ocaktan alın.

Fırın kabına aldığınız patlıcanların üzerine boydan çizgi şeklinde kesin. İçlerine hazırladığınız iç harcından doldurun. Tavada kalan domatesli suyu fırın kabına dökün. Eğer su yeterli değilse domates sosu ile ya da çok az salça ile sos hazırlayın ve 190 derece ısıtılmış fırında pişirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kennelmus kullanıcısına yanıt
    Aga bu ne ya shgsjsshsgsgah

• Çeçe sineği: büyükçe olurlar, parlak renlidirler, kan emerler alimallah. bununla birlikte chagas hastalığına neden olurlar ki bu da ölüme kadar gidebilir.

"chagas etkeni redüvid böceklerle bulasan trypanosoma cruzii ancak uyku hastalığı etkeni çeçe sinekleri ile bulasan trypanosoma brucei gambiebse :)"

• COMHOROYOT CHOK ZHOR
  • HAFTAYA KURTULUYOZ ZAAAAAAAAAAAAA

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

quote:

Bu fotoürafı fakir devlet üniversitelilere hediye ediyprım ben 7 tepe inş müh okuyucam paramda bol karı kız ister istemez gelir hahahahahaha

olm şaka mısın sen ya seninle aynı sınava girmeye utanıyorum

• Karı kızlarla par a yiyeceksin ama gram beynin olmuyacak ne acı birşey aliagaoglu gibi olacan iste şimdi git masa başında havla bidahaki hafta kim kimi kalaya getirir gorursun

• Sevindi masanın dışarı çıktılar türemiş sıfat duyulmamış layıkıyla eve doğru domates sinema.
    • Ekşili çorba otobüs ama tv sevindi mutlu oldular çakıl un değirmeni gidecekmiş.
    • Un değirmeni dergi değerli olduğu için gül beğendim kalemi şafak gördüm koştum gazete teldeki.
    • Eve doğru masaya doğru sarmal açılmadan dolayı bilgiyasayarı eve doğru mutlu oldular ama otobüs.
    • Hesap makinesi domates ona doğru batarya kutusu sinema kapının kulu yapacakmış un değirmeni koyun gazete karşıdakine anlamsız layıkıyla uzattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FC33A35E -- 13 Haziran 2017; 1:12:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakkal37

Karı kızlarla par a yiyeceksin ama gram beynin olmuyacak ne acı birşey aliagaoglu gibi olacan iste şimdi git masa başında havla bidahaki hafta kim kimi kalaya getirir gorursun

HAHAHAAHA KES fakir iş yerime gelde sana bi ara iş başvurusu yaparsan değerlendiriyim belki alırım seni işe asgari ücret+yemek he fazlasını kimse vermez jahauahauahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: Charming Diamond

quote:

quote:

olm şaka mısın sen ya seninle aynı sınava girmeye utanıyorum

DİMİ DAHA O SEVİYEYE ULAŞAMADIN

Kralın önündede soytarıları kötü hareket yaptıklarında utanırlarmış

• quote:

quote:

Karı kızlarla par a yiyeceksin ama gram beynin olmuyacak ne acı birşey aliagaoglu gibi olacan iste şimdi git masa başında havla bidahaki hafta kim kimi kalaya getirir gorursun

HAHAHAAHA KES fakir iş yerime gelde sana bi ara iş başvurusu yaparsan değerlendiriyim belki alırım seni işe asgari ücret+yemek he fazlasını kimse vermez jahauahauahahah

karakterin otururken sandalyeyi mi çektiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charming Diamond

quote:

quote:

karakterin otururken sandalyeyi mi çektiler

Olabilir ama sen oturursan ben çekilmem

• Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    Bu ne olum internete kavgada söylenicek sözler falan mı yazdın

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekkkocu

Bu ne olum internete kavgada söylenicek sözler falan mı yazdın

Kavga etmiyoruz ki arkadaş sezen aksunun savaşma şarkısını uyguluypruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.