3) ford transit 1.8 75hp klimalı 25.850 90hp 30.520
araçlar bunlar düşündügüm
fiat fiorino aklıma çok yatıyor alet süper ama yeni oldugu için kronik sorunları neler olabilir bilmiyorum
2-3 sene ford transit kullandım 75hp kasasına yetmiyor 90 hp idare ediyor para olsada 110hp alabilsek :))
peugeot yeni partner ı çok iyi yapmış gerçekten ama fiyat olarak 110hp ford transite denk geliyor
ford ve fiat modelleri 12.000ytl ye 12 ay taksitle %0 faiz ile veriliyor pejoda yok şimdilik
önümüzdeki hafta bunlardan birini almayı düşünüyorum siz den yardım istiyorum bana bu araçları kullanan arkadaslar özellikle yardım etsin şimdiden teşekkürler
tabıkı fıorıno pevgeotu kesınlıkle tavsıye etmem yakıtta farkı cok ama cok ıyı goruceksın fıorınonun guzellıgını
sana comboyu tavsiye ederim 25,000 e full versiyonunu alabilirsin bu aralar indirim var opel de 1,3 90 hp
dostum opel düşünmüyorum ama sagol
hali hazırda bu 3 araç düşünülmekte forum arkadaşları ne düşünmekte
Partner Tepe'nin fiyatı 33.700 Ytl 110 bg Connect alamıyorsun demişsin fakat bir çok bayi Glx 110 bg'i 32.000-33.000 Ytl civarında satıyo
Berlingo nun yeni kasasını incelemeni öneririm ...
quote:
Orjinalden alıntı: historiyst_45
Berlingo nun yeni kasasını incelemeni öneririm ...
Partner olduğuna göre adayların arasına bir de Berlingo'yu eklemeye gerek yok diye düşünüyorum.
Ben olsam bu 3 araç arasında Partner'i tercih ederdim. Sebebi de, motoru, tasarımı ve donanımı.
Bende bu konu üzerinde uzun süredir araştırmadayım.. Opel combo ve Transit connect 110 bg... Özellikle kullanan müşterilerim 110 bg. connecti tavsiye ediyorlar. Hafta içi pek hoşlanmasamda bir ford bayine gidip test edecegim.
Ticari aracı hangi amaçla kullanacaksınız. Ona göre tavsiyede bulunalım...
Partner ve Connect aynı sınıf ticari Fiorino ise onlardan biraz daha küçük.Önce ihtiyacını belirle.Fiorino güzel;kullanışlı ama alıp da sonra içinin diğerlerinden dar olduğunu anladığında pişman olma.Eğer ihtiyacın biraz daha büyük ise saydığın diğer 2 modelin arasından Partner'i öneririm.Çünkü yeni bir araç.Motoru ise belli;kendini kanıtlamış.Connect artık kasa değiştirmeye yakın bir araç.O yüzden Partner diyorum.
Eğer ihtiyacın biraz daha küçük birşeyse Fiorino derdim.Ama Combo'yu düşünmüyorum demişsin de şu anda Opel Combo CityPlus 1.3 75 hp'lik modeller 26.500 ytl'ye satılıyor.
partnere bütçe yetiyorsa fiorino almayın aile kullanımı için biraz dar ve konfor donanımı az. partner premium pack+esp pakete gücünüz yetiyorsa alın hem daha güvenli hem de konforlu bir aracınız olur.opel combolar 90 değil 70 beygirdir.comdo alacaksanız 1.7cdti alın.100hp olması avantaj chiple rahat 125hp oluyor.
arkadaslar araç hem kırtasiye işinde hem aile kullanımında hemde genç kullanımında olacak ama daha çok genç yani ben ve kırtasiyede kullanılacak
partner kasası yeni ama motoru eski çok yakıyor ve güçsüz keşke 90hplik modeli 110hp olsa aynı fiyata
yarın forda bakarız arkadaslar bi test sürüşü 110bg ile ama bütceyi aşıo biraz 32-33
fiorino donanım olarak gayet güzel aslında begenmeyen arkadaslar var ama aslında beni cezbeden ilkşey parası ikincisi motorun verdigi ekonomi ve güç
yarın fiorino ve ford test edilecek :)))
haftaya inşallah alınmış olur hala kararsızım o para forda verilirmi diye ama alet lanet :)) 90hp bile yeterli aslında ama 110 tam oturur herhalde o araca
birazda yakıtı üzüyor beni fordda 1 depo ile 600 km civarı gidiyorduk eski fordumla yaklasık 200ykr yakıyordu ama fiorino 150 ykr yakıo yaklasık tabi kullanmadan bilemicem ama söylenenler o şekilde haftada 1 depo bitiyor bende ayda 3000-4000km yapılıyor
eee burdada fiorino öne geçio ama saglamlık stabilite denince fordda aklımı çelio
hala önerisi olanlara açıgım ve ankarada bu araçları kullanan yeni alan arkadaslar aslında bana daha yardımcı olur. kaça aldılar kullanım nasıl en merak ettiklerim bunlar
bunlar aynı sınıfdakı araclar deıller . transıt bunlara gore baya buyuk ve ferah .
quote:
Orjinalden alıntı: Legend10 Partner olduğuna göre adayların arasına bir de Berlingo'yu eklemeye gerek yok diye düşünüyorum.
Haklısın belki ama sadece motorları aynı yoksa tip ve dizayn olarak Berlingo çok daha iyi bence ...
1) FIAT FIORINO 1.3 75HP dizel 29.700 (28.400) still paketli
Hocam yük taşıyacaksan bolbol Ford u tercih edebilirsin
tabiki de fiat,ama fiorino diğerlerine göre biraz daha küçük,daha geniş hacimli olsun dersen de fiat doblo,multijet motor inanılmaz tasarruflu,zaten ticari araçta da önemli olan tasarruf,ben de doblo kullanıyorum yılda yaklaşık 60bin km yapıyoruz,bu nedenle 2 senede bir yeniliyoruz ve 2.el çok rahat satarsın,yeter ki multijet olsun
bu gun fiorino test sürüşü yaptım arkadaslar bekledigim kadar performanslı çıkmadı ama gayet iyi yeterli en azından bendeki palio 1.2 benzinliden iyidir de ben daha canavar bişi bekliyordum aslında bu fiorinoya 1.9 motoru koyacaklar sonra FIORINO GTI diye satacaklar
arkadaslar ordan peugeota gittim bipper outdorr versiyonuna baktım onada 25.800 fiyat verildi ama alette çelik jant yok ve tam cam yok motoruda eski 1.4 motor beni bu sebeple pek çekmedi tepee ye baktım o da güzel 110 hp gelmiş onada fiyat 33.400 verdiler o da 5 milyar farkla oldugu için kaldı :)) hala bi düşüncem var acaba diyorum baksam mı ? bir daha tepeye de alsamda tepe tepe kullansam mı ama fiorino gayet ekonomik ve genişlik olarak bana hayli hayli rrahat yeter gibi çok kasarsa yatırırım koltukları al sana van modeli
SALI YADA ÇARŞAMBA ALIYORUM İNŞALLAH
BU arada 28.000e anlaştık gibi
Fiorina combi içinmi geçerli bu fiyat ? Komple camlımı fiorino acaba ?
110hp connect al,31000'den bile aşağı veriyorlar bu günlerde,12ay 0faizli kredi de var...en mantıklısı connect bana göre...