Şimdi Ara

Haftasonlar tek başına yapılacak aktiviteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar param var ama arkadaşım yok aslında 1-2 tane var ama çalışıyorlar haftasonlari taksim Beşiktaş Eminönü falan gezmek istiyorum ama tek başıma daha çok sıkılırım diye cesaret edemiyorum. Benim durumunda olan vardır illaki yapılacak şeyler biliyorsanız paylaşalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okuyo musun çalışıyo musun ?

dünyada 7 milyar insan var mutlaka bulursun arkadaş.

tek başıma ne yaparım diyorsan, git sahile yürü, ya da alışveriş yap.
  • sinema ardindan yemek nerdeyse gun bitti. sarmadiysa karakoyde gulluoglunda bi porsyon tatli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel ümraniyeye hafta içi pes oynarız.

• Balik tut

• Oturup tekbaşına içersin.

Ya da avmlerde gezersin keke

• beşiktaş'ı gez çok güzel ben bilet almaya diye geziyordum vapurlara binebilirsin orada 40 kuruş mu ne basıyordum paso ile kadıköy sahilide güzel aynı şekil sahil olan yerlere git işte ben manzarayı çok seven bir insanım yalnız takılmaya alışık olduğum için en güzel aktivite bu martılara simitte atarsınız tarihi mekanları gezebilirsin bin metrobüse git :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sinema falan diyen arkadaşlar olmuştu sinemaya tekde gittim ama o zamanda çiftleri falan görünce kendimi daha yalnız hissediyorum. Sizin fikrinizi beğendim vapurda yakarim sigarami martılara simit fotoğraf sahil falan. Yarin hava güzel olursa yapicam inşallah :)

• Hocam yaş 18 yav emekli olmadık daha :D güzel fikir ama kendimi yaşlı hissederim bunalıma girerim yaşıtlarım barlarda falan takılırken benim balik tutmam garibime gider. Böyle daha genç işi bişey olsun :)

• Kendini çayla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.