Şimdi Ara

Haftalık Deep Web konusu [FENA HALDE TUTTU SENDE GEL] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

Hocam çok şehir efsanesi duydum da. Biraz da şakaya vurdum gibi uyurum tabi ama şimdi orda seri katiller çocuk tecavüz videoları falan var dediler bende öyle şeyleri görünce paranoyaklaşıyorum o yüzden öyle yazdım.

Söylediklerini özel olarak aramaz yada o içeriklerin olduğu sitelere özel olarak girmezsen kendi kendilerine üstüne atlamazlar.

Onları görmek için onları araman lazım.

Onun dışında sıradan bir internet ağı orası.
  • Hmm anladım saol tavsiyen için. Hesap açmam gezinirim öyle merak ettim baya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deep web %90 gerçek web %10 diyenler saçmalıyor.. Tamam garip bi yer ve normalde bulamayacağınız şeyler var ama saçmalamayın lütfen gerçek web in 9 katı olacak kadar büyük denmesi çok saçma geliyor. Aksini düşünüyosanız inin en dibine bi de gerçek webin devasalığını düşünün. Nerden bakarsanız bakın durum böyle. He bide bildiğimiz o ferre siteleri deepwebe girmiyor normal ve illegal değiller..

Kısaca;

Web %90
    Deepweb %10

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan bıktım şu papağan gibi "gerçek web %10 dw %90 " diye tekrarlayanlardan. saflar sizi ya. bir cümle öğreniyor onuda heryere yaziyorlar

• WonderCx W kullanıcısına yanıt
    İyi noktaya parmak basmışsın ben de onu yazmaya gelmiştim. internet kullanıcılarının %0,2 si falan deep webe giriyor desen kaba tahminle, deepwebin gerçek webden 9 kat büyük olduğunu iddia etmenin ne kadar yanlış olduğu ortaya çıkıyor.

Şöyle düşünün yani.
    2 milyar internet kullanıcının kullandığı ağ
    200 bin kişinin kullandığı deepwebin 10da 1 kadar sizin mantığınızda.

Saflar sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriLi -- 5 Şubat 2016; 1:06:05 >
  • Deepweb ile ilgili duyduklarınızın çoğu yalandır. Ruhi çenet'in videosu da buna dahil.
    Uyuşturucu ve illegal ürün satışı, eski belgeler, noob eleyici birkaç video ve bolca dolandırıcı. İnternet çöplüğü denebilir.

+ konu çok fena halde tutmuş woww... OMMMANN TONRIMM!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED7AF69A7 -- 5 Şubat 2016; 1:18:48 >
  • Uzun zamandır açılmıyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ARKADAŞLAR FENA HALDE TUTMUŞ KONUMU SABOTE ETMEYİN ÇATIŞMA ORTAMI OLUŞTURUYOSUNUZ BEĞENMİYOSANIZ CTRL+W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRO EAGLE -- 5 Şubat 2016; 7:27:33 >
  • Bi b.. Yok Alt tarafı kendini kesen manyak ve bi dünya FBI VE CIA ajanı olduğu Bir Serverımsı bişey ama Her şey var.... HERŞEY VAR...

• o değil de deep web'i web sitesi sanan var mı hala?
  • imzaya +10000
  • Youtube'da videoları var, izle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena halde tuttu yazınca bakayım dedim bende altı üstü 3 sayfa var lan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.