Şimdi Ara

Haftalık Deep Web konusu [FENA HALDE TUTTU SENDE GEL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanTospa

quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

quote:

Orijinalden alıntı: Helcarax

quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

quote:

Orijinalden alıntı: Helcarax

Neren biliyon o duyguları yaşayacağını?

mr robot kulübü kursak mı knk ya

Ne yapcaz knk şizofren olup birbirimizi mi heklicez

xD
    mr robot izleyenleri aynı çatı altında toplamış oluruz. 9. bölüm neydi öyle ya boşluğa düştüm resmen.

aslında mr robot gerçek ve şifozren, eliot sadece hayal ürünü

ALLAH BELAMI VERSİN OKUMADIM

• Ufff konu fenaaaa harika akıyozzzz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit ten sonra hunharca eksilemek isteyenler bu mesajı artılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deepwebe girme amacın ne bir kere? Dünyada ne olup bittiğini deepwebde kolay kolay göremezsin. İnsanlar günlerce takılıyor orda. Bir sürü şey var içinde katman katman zaten araştırmışsındır az çok ama iğrenç şeylerde var tabii ki ama o senin elinde. Şahsen daha önce deepwebe hiç girmediysen muhtemelen saçma sapan suikast, pedofili, intihar videolarıyla falan karşılaşırsın. En ufak detayına kadar araştırıp, hangi katmanda ne bulabileceğini falan araştırıp girmekte fayda var.

Son olarak girme. Başına bela falan alırsın belli olmaz burası Türkiye
  • Ban yemistim simdi acildi beyler k.bakmayin

Evet tor browseri indirerek deep webe girebilirsiniz.ama cok salakca zorno lar çıktığı icin tavsiye etmem igrenirsinz.düşündüğünüz kadar iyi biyer deil.
    Vesselam.
  • hayır tutmadı konu kilit
  • Abi adamlar direk katillerle tecavüzcülerle karşılaşacaksınız diyor, şu şehir efsanelerine inanmayın olum, evet katiller bilmemne uyuşturucu var ama bir o kadarda yararlı dökümanlarda var.
  • Deep Web te zebanili zornolar var eyer ki zebanili zorno izlersen deep webe girersen senin evini bulup seni mağaraya kaçırıyorlarmış, ve mağarada insanlarla zorno çekiyorlarmış videoları deep webe atıp para alıyorlar..
  • BlueExorcist kullanıcısına yanıt
    Neler var mesela yararlı? Merak ettim. Birde deep web tam olarak nasıl bir şey yani bir site de onun ismi mi yoksa deep web yani derin internet genel bir kavram mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

Neler var mesela yararlı? Merak ettim. Birde deep web tam olarak nasıl bir şey yani bir site de onun ismi mi yoksa deep web yani derin internet genel bir kavram mı?

Deep web genel bi ad yani arama motoru olarak google kullandığın kısaca internet dediğin internet var ya o internetin %10 luk bir kısmı insanların kullanıp internet dediği temiz en pislik yeri zorno siteleri olan yer geri kalan %90 lık kısmı deep web olarak geçiyor bulabilirsen her türlü pislikte var öğrenebileceğin dokümanlarda boldur yani olması gerek ama ingilizce şart yoksa bakarsın sadece

• Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    Saolasın aydınlattın

• quote:

Hocam devlet dökümanlarından tut, yeni çıkan filmlerin direk hd'sinin torrent düşmesinden tut, E-Book'lardan tut, şu nasıl yapılır bu nasıl yapılırdan tut, öyle geniş bir torrent arşivi varki DW'nin ayrıcalıkla çalıntı orjinal telefonları çok ucuza satıyorlar. (Fabrikadan yürütülen)

İngilizcen yeterli seviye olursa gerçekten internet alemindeki en yararlı yerlerden biri olacak dökümanlara sahip.
  • BlueExorcist kullanıcısına yanıt
    İyiymiş o zaman. Ben baya şehir efsaneleri duymuşum o zaman. Saol bilgiler için. Peki şunu sorayım bilgin varsa diye, şimdi girip ordan HD film indirsem internete düşmemiş filmi, veya cinayet videosu falan görsem yada herhangi yasak bir şey yapsam ceza yer miyim? Türkiyede ceza sistemi yok gibi normalde torrentten istediğimizi indirebiliyoruz deep web de de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ki tor browser kendinden vpn liymiş. Siz ne diyosunuz bu konuda?
  • quote:

İyiymiş o zaman. Ben baya şehir efsaneleri duymuşum o zaman. Saol bilgiler için. Peki şunu sorayım bilgin varsa diye, şimdi girip ordan HD film indirsem internete düşmemiş filmi, veya cinayet videosu falan görsem yada herhangi yasak bir şey yapsam ceza yer miyim? Türkiyede ceza sistemi yok gibi normalde torrentten istediğimizi indirebiliyoruz deep web de de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ki tor browser kendinden vpn liymiş. Siz ne diyosunuz bu konuda?

Valla usta ben Sılkroad'a filan girdim ama bir şey olmadı.
  • quote:

Arkadaşlar burayı çok merak ediyorum gerçekten. Girsem uzun süre uykusuz kalıcam psikolojim çok fena bozulucak paranoyaklaşıcam ama dünyada neler olduğunu görmek istiyorum. Ama ceza yeme olayı var bir de erde hackerlar varmış öyle duydum şehir efsanesi de olabilir. Bi delilik yapıp girsek mi ne dersiniz?
    Bu arada forumumuzun hacker ı olmadan bu konu olmaz @it kopuk

Edit: tutmayan konulara tuttu yazmayı istemişimdir hep

Hiç bir şey olmayacak bildiğin web sitelerini barındıran bir internet ağı neden uyuyamayacakmışsın onu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 4 Şubat 2016; 21:28:01 >
  • http://www.liveleak.com/view?i=52d_1454582296
    buyrun beyler izlersiniz seversiniz siz ben de severim gerçi bu ayrı
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Hocam çok şehir efsanesi duydum da. Biraz da şakaya vurdum gibi uyurum tabi ama şimdi orda seri katiller çocuk tecavüz videoları falan var dediler bende öyle şeyleri görünce paranoyaklaşıyorum o yüzden öyle yazdım.
  • Haftalık deepweb konusunun adını haftalık deepweb konusu koymak

• BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    Aslinda cok kasinti bisey degil. Bi iki ayarlamayla girip gezersin ama pek bisey bulamazsin. Amma link bulursan baska. Linklerden asil konulara girebilirsin. Yoksa ot shop falan var(silkroad gibi) silah satan yerler var ama guvenlikli yani hesap acman gerekiyo. Hesap acmak da ne kadar akil kari sen dusun. Bi linkte mit tirlari ile ilgili orijinal rapor falan bulmustuk bi kere. Boyle cilgin linkleri turklerin toplandigi bi forum tarzi bi yer var anasayfada. Oradan bulabilirsin. Ama guvenlige dikkat et.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.