Şimdi Ara

haftada en çok hangi dersi çalışıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazı arkadaşlar haftanın her gününe Matematik ve Geometri dersini kesinlikle koyuyorlar yani 6 gün boyunca art arda matematik ve geometri çalışıyorlar. Bu bana pek sağlıklı gelmedi siz ne düşünüyorsunuz? Her gün matematik ve geometri çalışılır mı?

• Çalışılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam mesela haftalık matematikten 2 konu koyduk örneğin üslü ve köklü sayılar peki bunları pazartesi ve salı günü bitirince diğer günlere matematik dersini nasıl koyacağız? Orasını ben anlayamadım.
  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    Bir gün arayla matematik-geometri şeklinde ilerle o zaman.

Yeni konuya geç niye kendini 2 konuyla sınırlıyorsun

• LeopolDedalus kullanıcısına yanıt
    hocam diğer dersler de var ya ondan. Her hafta iki konu bitirmeyi hedeflemiştim hem o hafta iki konuyu bitirince şimdiye kadar bitirdiğim konulardan tekrar testi çözüyorum. Yanlış mı yapıyorum yoksa ben böyle faydası dokunur sanmıştım.
    Konuların uzunluğu farklı olduğu için konu hedefi koymak sıkıntılı ama konuların uzunluğunu hesaba katarak yaparsan sıkıntı olmaz fakat bence zaman aralığı vermek daha mantıklı diğer dersler varsa tek günde 4x zaman veriyorsan her gün x verirsin sıkıntı olmaz ama konuların ilerleme hızı iyi olduğu sürece nasıl yaptığınin önemi yok nasıl rahat ediyorsan öyle yap sadece haftada 1-2 gün matematik yapınca konu yoğunluğu nedeniyle tek güne çok yük biniyor o yüzden her güne yaymak daha mantıklı bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LeopolDedalus kullanıcısına yanıt
    anladım o zaman Matematik ve Geometriyi her gün yapacağım sadece fen dersini değiştireceğim. İşte bir gün Fizik diğer gün Biyoloji diye ilerleyeceğim. Böylelikle matematik ve geometriyi her gün fen derslerini ise haftada ikişer kez çalışmış olacağım.
  • 4 ders çalışıyorum ben her hafta. Ağırlıklı olarak tyt mat ve fizik .

• Benim tyt ayt matematigim 40 40 geldi
    Her gün düzenli olarak Ayt Matematik ve geometri çalışırdım
    Faydasini cok gördüm
    Tyt mat cozmedim bile
    ama Ayt matdan cok soru çözdüğüm icin hiçbir eksiklik hissetmedim
    gunluk 2 test geometri
    30-40 soru Ayt Matematik çöz
    Her gün uygula bunu çok faydasini görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belakral61 -- 6 Eylül 2020; 17:7:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gün çok uzun bir periyot. derseniz ki bir günde (12 saatlik calisma periyodu için) 5 ders çalışılmaz, denir ki evet, doğru. ama her 24 saatin 4 5 saatini matematiğe ayırmak bence fena fikir değil.

• 1 gün mat 1 gün geo şeklinde çalışmak idealdir. haftanın her günü mat, günaşırı geo çalışan da var. o da iyidir.
  • Köpek gibi mat geo

• Ben 6gün mat koydum onun üzerine 3gün tr 3gün geo üzerine 2şer fen dersi her gün ,ama sosyali nereye nasıl koysam bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 10 Eylül 2020; 16:43:35 >
  • Geo mat

• çalışıyordum
    kimya geo-mat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.