Şimdi Ara

Haftada 2 Gün İngilizce Sizce Yeterlimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar, ben İstanbul/Kartal'da oturuyorum ve burada Amerikan Kültür Yabancı Dil Okuluna gideceğim. Sizce Cumartesi ve Pazar yeterlimi ?

• Sana tavsiyem hafta sonları git, dersine iyi çalış. Geriye kalan vakitlerinde de evde kendi çabalarınla ucundan tut derim hafta içi falan. Ayrıca kesinlikle devamlı konuşacağın yabancı arkadaşların olmalı. Benim en eski arkadaşım 8 yıllık Norveçli erkek bu arada bende erkeğim ama normal arkadaşız amacımız farklı değil yani :) Onun dışında 3 yıllık olsun 1 yıllık olsun kız-erkek karışık dünyanın her yerinden arkadaşım var. Amerika,Avustralya,Fransa,Almanya,Şile,Meksika vs. tavsiye ederim yani bulduğun her yabancıyla konuşmaya çalış. :)
    İnsanı en çok acıtan şey, hayak kırıklıkları değil, yaşanması mümkünken yaşayamadığı mutluluklardır. - Dostoyevski
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz Ekiz

Teşekkürler tavsiyeniz için. Yani ne biliyim kendimi eksik hissediyorum dil öğrenmek iyi bir şey. Bu işe heveslendim.

http://forum.donanimhaber.com/m_105944631/tm.htm

Bu konuyu da tavsiye ederim. Özer hoca hiç sıkmadan 5-15 dakika arasında konuları çok iyi anlatıyor. Ben kaç yüz saat English Time'a gidip yabancı hocalardan öğrenemediğimi evde bu şekilde Türk hocaların videolarını izleye izleye öğrendim. Yabancı hocalar da konuşmamı geliştirdi o da ayrı bir konu.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.