Şimdi Ara

Hafızam zayıf.....Seneye Sınavım var.... OF!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Seneye sınavım var.

Çok hızlı ezber yapıyorum yurtta kalıyorum bizim dönemden en iyi ezberi ben yapıyorum.

Ama ters orantılı hafızam var.

Bir şeyi ezberliyorum 3-4 gün sonra siliniyor.

Şöyle söylyeyim size. . Yazın ygs biyolojinin yarısı + Ygs kimya + Ygs mat. Yarısı + Ygs türkçe yarısını bitirdim. En basit örnek İşlem konusundan 200 e yakın soru çözdüm. 1-2 yalnışım çıktı. 1 Ay oldu daha ben unutmuşum diyorum hangi elemanın tersi yoktur falan hatırlamıyorum işte. Biyoloji zaten bişi kalmadıki aklımdan. Tamam test çözücemde npim tüm ygs konularından her konudan 1 hafta test çözememki o kadar konu var.

İşleme okul zamanındada çalışmıştım şu ana kadar 3-4 defa işlemi tekrar ettim. Yine unutacam 1 aya biliyorum.

Ne yapacam ben şimdi :S ders çalışacam şimdi unutmicamı bilsem biyoloji ezberlicem şimdi fizik bitirecem ders çalışmayı seviyorum ama unutuyorum :(

• up
  • Aynı ben takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cher_Lloyd

Arkadaşlar Aölde okuyorum.

Seneye sınavım var.

Çok hızlı ezber yapıyorum yurtta kalıyorum bizim dönemden en iyi ezberi ben yapıyorum.

Şöyle söylyeyim size. . Yazın ygs biyolojinin yarısı + Ygs kimya + Ygs mat. Yarısı + Ygs türkçe yarısını bitirdim. En basit örnek İşlem konusundan 200 e yakın soru çözdüm. 1-2 yalnışım çıktı. 1 Ay oldu daha ben unutmuşum diyorum hangi elemanın tersi yoktur falan hatırlamıyorum işte. Biyoloji zaten bişi kalmadıki aklımdan. Tamam test çözücemde npim tüm ygs konularından her konudan 1 hafta test çözememki o kadar konu var.

İşleme okul zamanındada çalışmıştım şu ana kadar 3-4 defa işlemi tekrar ettim. Yine unutacam 1 aya biliyorum.

Ne yapacam ben şimdi :S ders çalışacam şimdi unutmicamı bilsem biyoloji ezberlicem şimdi fizik bitirecem ders çalışmayı seviyorum ama unutuyorum :(

Beyninde o bilgileri diğer bilgilerle desteklememişsin, tecrübeyle sabit.

Mesela ben lisedeyken, konunun ana mantığını anlayana kadar bırakmazdım.

• işi mantığa dök
  • Konularınla İlgili Bol Soru Çözersen Bir Problem Kalmaz
  • HAVUÇ SUYU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok fazla soru çöz o zaman. Zamanında lise son sınıftayken biyoloji kimya yapamıyorum diye bunalıma girdim sonra günlük mutlaka 3-4 saat soru çözdüm 1 saati biyoloji ve ya kimyaydı yazılılardan 90 üstü alıyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @eldenayriyim

Hocam yazılılardan bende 70-80 arası alıyorumda dediğim gibi yazılı akşamları çalışıyorum genelde 2-3 gün sonra unutuyorum

@herkez

Çok soru çözerim tamamda mesela mattan 50 tane konu var her konudan soru çözmeye kaksam her konudan 5 tane çözsem bile günlük 250 soru yaparki bunun feni falanda var. İşlem konusunu 3 defa bitirdim 400-500 e yakın soru çözmüşümdür 2 hafta çözmüyorum unutuyorum olmazki böyle ohooo
  • B12 , balık yağı , ceviz felan öneriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cher_Lloyd

Arkadaşlar Aölde okuyorum.

Seneye sınavım var.

İlk mesajı alıntıladım kusura bakma ama aynı bensin.
    Bizim okul seçmeli zorunlu yabancı ders olarak arapça seçmişti(evet almanca fransızca varken) neyse işte hoca bir gün bir kağı verdi ödev olarak kelime ezberi 200 kelimeyi 20 dakikada ezberledim herkesten önce ama 1 ay sonra bir kaçtanesi aklımda kaldı bir de mesela matematikte bir şey öğrendim 2 ay geçmeden unutuyorum ezberim süpr ama hafızam çok iyi değil(belki de iyidir bilmem zaten fen lisesindeyim 80 kişiden ilk 20 deyim fazla ineklemedn)

• çalışasımda gelmiyo unutucam nası olsa diye
  • başlıktan "seneye bana sınavımı hatırlatın" gibi bir anlam çıkardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.