8gb hafıza kartı almıştım sandisk. dün 3.5gb dosya aktarmıştım . bugun tekrar taktım bilgisyara , tekrar yeni donanım bulundu dedi . kurdum şimdi dosyaları boş gösteriyor :(
ne yapmam lazım?
dosyayı aktardığından eminsen bazen virüs tarzı şeyler yüzünden dediğin sorun normal flash disklerde de olabiliyor... güncel ve sağlam bi antivirüs programı ile tarat olmadı başka bilgisayara takıp dene... o da olmadı format atmak zorundasın...
quote:
Orjinalden alıntı: mesutcank
w380 i telefonum var
8gb hafıza kartı almıştım sandisk. dün 3.5gb dosya aktarmıştım . bugun tekrar taktım bilgisyara , tekrar yeni donanım bulundu dedi . kurdum şimdi dosyaları boş gösteriyor :(
ne yapmam lazım?
hafıza kartını biçimlendirerek denembi tavsiye ederim tekara dosyaları at sorun
devam ederse karta sorun olabilir yada 8 gbyt kaldırmıyo olabilir
usb kabloyu çıkarttım telefondan hafıza kartına format atılsın mı diye bir şey geldi . ben de hayır dedim çünkü belki bilgisayar görmemiştir diye . şimdi yeniden dosyaları atıyorum .
telefondan format atabilirmiyim? nasıl format atarım?
teşekkürler
atabilirsin hafıza kartı kısmına gel biçimlendire tıkla... bilgisayardan da atabilirsin sürücü üzerinde sağ tıkla biçimlendir de...
yaklaşık 45 dk önce başlattım işlemi ( kopyalama ) . bir daha sorun olursa onu deneyeceğim . ama bilgisyar kaynaklı olduğunu düşünüyorum . çünkü şu an oturduğum bilgisyar pek de sağlam değil .
çok teşekkürler yardımlar için.
inşallah çözersin...
Kaldırmıyo bence hafıza kartını
gün boyu değişik değişik şarkılar dinledim hiç bir sorun çıkartmadı , boş hafızayı da düzgün bir şekilde gösteriyor sadece bilgisyara bağlayınca böyle bir şey oldu
bence bilgisayar kaynaklı.
Şu an da tekrar dosya attım bir sorun çıkartmadı
hallettim :).
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme