Şimdi Ara

Hafif Ticari Aile Arabası Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
7.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafif ticari kategorisinde sağlam bir aile arabası tavsiyesine ihtiyacım var bir tanıdık için.
    önerileriniz nedir?

• caddy ancak ikinci else 1.9 tdı alınmalı zira 1.6 turbo patlayan arkdaslarom var 1.9 kullananlar genel olarak memnunlar. 1.9 alınacaksa mutlaka motoruna iyi bakılmalı. 0 ise o kadar butce yok derseniz en azından bakmanız gereken arac fiat olabilir ama safeline versiyounundan.
  • hmm turbo patlaması kaça mal olurki? ayrıca kullanıcı hatası olarak mı patlama var yoksa kendiliğinden mi?
    Ben partner tepee öneriyorum gerçi ama farklı görüşleri değerlendirmeye almak iyi olur.
    caddynin dsg vitesi de güzel ama bildiğim kadarıyla
  • Fiat Doblo olabilir partner Tepee'de olabilir gerçekden bu 2 araç güzel araçlar ikisi arasında daha detaylı inceleme gerekirse test sürüşünden sonra karar verilerek alınması gereken araçlar.
  • fiat doblo kesinlikle çünkü tam bağımsız arka süspansiyon var motor güçlü tüketim az doblo
  • tabiki partner tepee
  • fiat doblo beş para etmez 1.3 multijet 1.5 dizelden çok yakıyor birde kütük gibi araba
    bence paranız varsa eğer caddyy 1.6 tdı comfortline
    yada reno kango
    bu iki arabanın dışında araç almak bence macera olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni çocuklu aile için araç ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiattan bir akrabamız davalık olmuştu ilk doblo serisinden ve malum koç kaybetti kendi istedikleri fiyattan aracı geri almışlardı baya uğraşmıştı ...

Caddy si var şimdi son derece memnun her yıl 3-4 kere şehirler arası yol yapar aracı bana mısın demez... Caddy ilk tercihtir her zaman... alternatifide yoktur bence...
  • hocam bizde ford tourneo var araçtan yakıt hariç gerçekten çok memnunuz ama malesef araba şehir içi iyi yakıyor.o kadar dikkatli kullandığımız halde şuan ortalama 7.3 te (araç 1050 km oldu) gerçi alırken böyle yakıt değerleri alacağımızı biliyorduk ama yakıt olarak düşününce daha iyi seçenekler var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 7 Nisan 2011; 23:19:17 >
  • konfor olarak en ideali Caddy 1.6 ...
  • opel zafira 1.9 ticariyi boş verin
  • berlingooooooooooooooo
  • Tabiki Tepee :)
  • Ticari araç dediğinde benim aklıma 2 araç gelir.Ford Connect ve Vw Caddy.Paran azsa Connect,biraz daha varsa Caddy.Yük taşımak içinse Connect,konforlu aile arabası diyorsan Caddy.
  • Caddy diyenlere katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Ticari araç dediğinde benim aklıma 2 araç gelir.Ford Connect ve Vw Caddy.Paran azsa Connect,biraz daha varsa Caddy.Yük taşımak içinse Connect,konforlu aile arabası diyorsan Caddy.

abi connekte binceğine bir kütük al ona 4 lastik ona bin daha iyi ha kütük ha connect ne farkı varki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Ticari araç dediğinde benim aklıma 2 araç gelir.Ford Connect ve Vw Caddy.Paran azsa Connect,biraz daha varsa Caddy.Yük taşımak içinse Connect,konforlu aile arabası diyorsan Caddy.

abi connekte binceğine bir kütük al ona 4 lastik ona bin daha iyi ha kütük ha connect ne farkı varki

Kütük İşinden Genelde Vw Anlar 2008 Altı Caddylere Bi Bak İstersen Arkasında Sunta İle Geziyor...
  • @cihanair... çok bilgilisiniz maşallah... Dogu-E ninde dediği gibi suntalar duruyor hala arabalarda. Life TDI çıkardılar onun yüzünden... Connecte binme şansım oldu araba akıyor dizelde ses bile gelmiyordu içeri... onun dışında çok bilmiyorum ancak araba gayet çekici ve konforlu ;) alternatif connectir bence konuyu açan beyefendiye...
  • Arabayı ticari istenmesinin tek sebebi şahıs firmasında kdv den ve amortismandan faydalanmak, firma varken bu avantajları kullanmak.
    genelde aile aracı olarak kullanılacak ve yük taşınmayacak.
    Caddylerin servisi pahalı deniyor bu nedenle biraz tercih edilmeyecek gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

hocam yalnız connect in kütükle filan alakası yok yanlış bilgilendirme olmuş araçta en başta inanılmaz bir yol tutuşu var keskin bi viraja girdiğinde kesinlikle yol tutuşuna hayran kalıyorsun(esp li model için diyorum esp siz olanlara binme fırsatım olmadı) onun haricinde araçta camlar kapalıyken ve müziğin sesi hafif açıkken motor sesini pek duymuyorsun ve direksiyon tepkisi gayet iyi son olarakta araç gerçekten çok seri (110bg için)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.