Şimdi Ara

HAF 912 PLUS MOD--GÜNCELLENİYOR-- ÖN PANEL -- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
6
Favori
18.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bankom54

quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ
    @ bankom54, fanları netten bir arkadaşımdan aldım. Hem görüntü, hem de performans açısından şahaneler doğrusu ama, artık üretilmiyor sanıyorum..

Hocam Tavsiye ettiğiniz bir site varmı fanlar için ??

Dediğim gibi, Nanoxia fan artık bulunmuyor piyasada. Ama başka bir fan alacak olsam, linktekini alırdım. Mavi ve kırmızı seçeneği var..http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-clf-f1252-clf-serisi-120mm-kirmizi-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=45708
  • Teşekkürler
  • üstad nerelerdesin :)
  • çok güzel olmuş eline sağlık tam benim zevkime göre çok dikkat çekmeyen ama ince ayrıntılarda "net" bir mod olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fduz -- 8 Temmuz 2011; 20:12:43 >
  • hocam o öndeki fanı neden değiştirmediniz ?
  • gine AMFİBİ gine güzel bir iş.....Tebrikler....
  • Ooo hocam en çok sizin modları takip ediyorum.Şu sıralar 7.000'e kadar bir pc toplama çabası içerisindeyim toplayayım sizden bir kaç tüyo istiyorum sıvı mı hava mı soğutma konusunda.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Kasa güzel olunca, yapılan işler de kendini gösteriyor haliyle.

@ Boromir, o paraya uçak toplanır.. Ben havacıyım, sevmiyorum su soğutmayı. Hortum patlar, pompa durur, korozyon yapar, bakımı zor, vs. vs.
    Bana sorarsan, iyisinden bir hava soğutma gibisi yoktur. (Özellikle Thermalrıght ürünleri)
  • mustafa abi ben sucuyum ama dediklerine katılıyorum ... hava en temizi en önemlisi riski yok ..
  • ncelikle kasam 912 plus

guc kaynağını değiştimde
    *********sorum
    eskı psu var bende sorun ise kablolar kısa geliyor 4 pin cpu uzatma ve anakart güç girişi uzatma kablosu bulabilirmiyim
  • Ooo, sevgili kardeşim Barış, yeşillenmişsin, hayırlı olsun..
    Aynen dediğin gibi, hava en temizi. Bir defa aldıktan sonra iş bitiyor ve üstelik bedava.

@ farcry535, Sanırım Teknobiyotikte satılıyor öyle bir uzatma kablosu. Linkte bazı arkadaşlar bu konuda mesaj yazmışlardı, ararsan bulabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=47361211
  • teşekkür ederim abi sağol
  • Komple pleksi kasadan sonra bu da 10 numara gidiyor da, şu sıralar durakladı sanırım proje.
  • mustafa abi çok yaratıcı bir kişiliksin
  • Bu kasadan almayı düşünüyordum sende gördüm içimdeki heves dahada arttı param olsun kesin alcam :D
  • @ baharat, plexi kasadan bunun için vazgeçtim zaten, cidden güzel kasa. İşlerimin yoğunluğundan dolayı bir müddet ara verdim çalışmalara. Ama fırsat bulunca yaparız birşeyler yine.

@ jackal___61, teşekkür ederim. Desktop pc modifiyeye açık bir uğraş olduğundan, azıcık düşününce ortaya birşeyler çıkıyor.

@ EasyBell, fiyatına göre, alınabilecek en iyi kasa bence. Kalitesi, görselliği cabası.
  • AMFİBİ abicim ben de kasanın yanına plexi takıcam da orayı nasıl kesebildin? anlatır mısın?
  • Hocam bende bu kasadan almayı planlıyorum yeni sistemde,başarılarının devamını diliyorum
  • @ _mor_koyun, Bu benim işim ve nasıl yapıldığını defalarca anlattım daha önce.

@ devrimdoga, Kesinlikle tavsiye ederim, cidden güzel kasa.
  • Hocam sen bu kasayı ne ile kesiyorsun meraktan soruyorum + takipteyim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.