Şimdi Ara

HAF 912 Plus mı Zalman z9 plus mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nette bir kaç tane haf 912 buldum biri defolu kapagında defo var 150 tl denildi. biri de ikinci el 140 tl idi sanırım. zalman z9 plus ise 158 liraya buldum nette sizce hangisini almalı hangisini tavsiye edersiniz ?

• TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    defosuna razıysanız haf 912 alın forumda da bir çok kişi olumlu yorumlarda bulunuyordu haf hakkında hatta konusu bile var arattırırsanız
  • Hangi HAF daha kusursuzsa onu alın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında z11 plus da güzel gözüktü ama çok geniş ve bana hiç hitap etmedi. 400r corsair de hoşuma gitti üstüne ekleyip corsair mı almalı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

aslında z11 plus da güzel gözüktü ama çok geniş ve bana hiç hitap etmedi. 400r corsair de hoşuma gitti üstüne ekleyip corsair mı almalı acaba?

Boyle bir sansiniz varsa. Elinizde psu varsa. Psu'suz corsair 400r alin. Yada 300r ve 200rde olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 400r kablo saklama koruma yerleri vs gibi artıları var arada fark yok ise 200r en uygunu sanırım hangisini öneriyorsunuz. 600w psu var elimde modüler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    z11 plus estetik açıdan güzel bir kasa köşeli hatlarda bir transformers havası var fakat 400r da önde 2 fan var gördüğüm kadarı ile soğutma açısından daha başarılı olacağını düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haf 912 mi Carbide 400r mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.