Bildirim
Hadise'nin İstiklal Marşımızı okuması şart mıydı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bence güzel okumuş. -
Uzun hava yapsaydı daha iyiydi -
taraftar şaşırmıştır
Ulan kaç senedir her hafta buraya geliyoruz İstiklal marşı okuyoruz daha böyle yorumlayan görmedik diye.
Beyonce okumuş gibi gibi olmuş. -
bu ne ya harbi jazz yapsaymış (!)
bu arada en istekli alkıslayanda sabri ha abaza.gif -
göya şarkıcı olucak temposu çok düşük millet şaşırıyo çok kötü -
ne var..çokta hoş olmuş..Millet kilisedeki müziklerini mixleyip her yerde dinlettiriyorsa bizimde yapmamız lazım diye düşünüyorum.. -
gayet güzeldi nesini beğenmediniz ? -
Bende jazz sanatçısı okuyor sandım. Kanalı açtığımda marşımız okunuyordu. Hadise'yi görünce böyle oldum. -
quote:
Orijinalden alıntı: anildagdemir
göya şarkıcı olucak temposu çok düşük millet şaşırıyo çok kötü
+1 -
Çoook güzel yorumları.Kendiniz beğenmiyorsunuz diye neden kızıyorsunuz ? ben beğendim diye güzel okumuş sayılmaz.Siz beğenmediniz diye de kötü yorumladı sayılmaz.
bence farklı bir boyut getirdi.Kendiside ve sesi de zaten çok şeker.Çok iyi uyum sağladı. -
Fikir değiştirdim.Kötü gelmeye başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 23 Mayıs 2010; 2:45:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bugraloji
ne var..çokta hoş olmuş..Millet kilisedeki müziklerini mixleyip her yerde dinlettiriyorsa bizimde yapmamız lazım diye düşünüyorum..
Kilisedeki müzikle bir ülkenin ulusal marşı aynı şey mi
+
Yıllardır Alamancı olmuş Alamancı gibi hisseden Benelüx ülkelerinde yaşayan Türklüğü ruhunda hissedememiş bir şarkıcının(sanatçı değil) İstiklal Marşını okutmak nerden çıkıyor yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judith -- 23 Mayıs 2010; 2:41:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: judith
quote:
ne var..çokta hoş olmuş..Millet kilisedeki müziklerini mixleyip her yerde dinlettiriyorsa bizimde yapmamız lazım diye düşünüyorum..
dahada fazlası adamlar kilisedeki müziklerini bile mixliyor ki bir çok ülke marşının mixlenmiş halini görebilirsin..Bizde azıcık bazı şeyleri aşmamız gerekir diye düşünüyorum..Tabi ezan ya da dualar surelerle ilgili birşey demiyorum..Kilise örneği vermemin sebebi bırak ulusal marşı adamlar dinini pazarlıyorlar popüler hale getirmek,bilinç altına sokmak için..Bir nevi propaganda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 24 Mayıs 2010; 0:42:57 >
-
Hadise den pek haz almasamda beğendim aslında.Farklı bir yorum getirmiş. -
Güzel söylemiş aslında ama bizim tempoya uymadığı için beğenmemiş olabilirisiniz yani şimdide şarkı gibi okuyoruz herhalde hadiseden şiir gibi okumasını beklediniz. -
Bence de rezalet.
Bir kere İstiklâl Marşı'nın orijinal bestesi 1 dakika 7-9 saniyedir. TSK bandosunun çaldığı da böyledir diğerleri de. (http://www.youtube.com/results?search_query=istiklal+mar%C5%9F%C4%B1&aq=0 genelde 1:09 civarı)
İstiklâl marşını öyle kafana göre hızlı ya da yavaş okuyamazsın. Kaldı ki bu kadın bir ses sanatçısı. Hiç mi açıp bakmamış bestesine notasına.
BU işin yorumu olmaz. "Onun yorumudur" diyemiyorum. Standartı vardır İstiklâl Marşı'nın.
Rezalet dediğim hem yavaş okuması hem okuması.
Yavaş okuyor. Aman olabilir diyemem. Madem şarkıcısın madem notadan sesten anlıyorsun en iyisini yapman lazım.
İkincisi orada neden birinin mikrofonla okuması ihtiyacı hissedilmiş? Onu da anlayamadım. Oradaki seyirciler, futbolcular yetmemiş mi.
-
İstiklal marşı yorumu diye bir şey mi varya sapıtmayın, bir standartı var bu işin.
İstiklal marşını mixletcekler cover yapcaklar bıraksak:) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: judith
quote:
dahada fazlası adamlar kilisedeki müziklerini bile mixliyor ki bir çok ülke marşının mixlenmiş halini görebilirsin..Bizde azıcık bazı şeyleri aşmamız gerekir diye düşünüyorum..Tabi ezan ya da dualar surelerle ilgili birşey demiyorum..Kilise örneği vermemin sebebi bırak ulusal marşı adamlar dinini pazarlıyorlar popüler hale getirmek,bilinç altına sokmak için..Bir nevi propaganda..
Remix yapmak, bizim icat ettiğimiz birşey mi ? - Değil.
Yani onlar, propagandasını zaten onların icat ettiği birşey altından yapıyorlar.
Fakat İstiklal Marşımızı Jazz söyler gibi yada Christina Aguilera / Beyonce söyler gibi okursan
onun adı kültür yozlaşması olur propaganda değil.
-
Rezalet.
Benzer içerikler
- sönmez reis kimdir
- imar tsm ne demek
- aştiden mamak"a nasıl gidilir
- dışarıdan ne yesem
- lilith efsanesi kur"an
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X